parthenos90
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Τέλος για εμενα ο Ολυμπακος απο σημερα, εχω αηδιασει με τοσα που βλεπω τα τελευταια χρονια. Καθηστε να σας κοροϊδευουν ο χοντρος και οι Αγγελοπουλοι.
Στο καλο...Τέλος για εμενα ο Ολυμπακος απο σημερα, εχω αηδιασει με τοσα που βλεπω τα τελευταια χρονια. Καθηστε να σας κοροϊδευουν ο χοντρος και οι Αγγελοπουλοι.
τώρα χτίζουμε ομάδα εμείς, τι να κάμομε..
Και να ειχες και κανεναν να τον αναπληρωσει;Μολις βγαινει ο Φορτουνης τελειωνεις επιθετικα....και καποιοι στοκοι παρακαλουσαν να ερθει προταση απο Αραβια για να ξεφορτωθουμε το μουνοπανο.Νέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
![]()
Α μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.Το παιχνίδι χάθηκε στα αμυντικά μας χαφ.
Τον Έσε τον γάμησαν χωρίς να δείξουν την κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο και από εκείνη τη στιγμή και μετά οι Γερμανοί ευνοήθηκαν.
Ο Καμαρά προωθείται πολύ και δεν βοηθάει ανασταλτικά τόσο πολύ.
Ο Ιμπόρα δεν βλέπεται.
Αποτέλεσμα αυτών είναι τα 2 σέντερ μπάκ μας να παλεύουν μόνοι τους.
Τα έχουμε πει ξανά και δυστυχώς φάνηκαν και σήμερα οι αδυναμίες μας.
Ο Μαρτίνεθ θα εκτεθεί με τον Ιμπόρα.
Α μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.

πρωι πρωί μλκκαι οι υπολοιποι που το πας ? Μπιελ εξαφανισμενος , Ποτενσε δεν κανει για οργανωση παιχνιδιου , ξυλοκοπος Νορβηγος ειτε μπηκε ειτε οχι το ιδιο , Μασουρας δεν μπορει το παιδι σε αδειο τερμαΑ μπραβο...εγω μολις ειδα χθες οτι ο Εσε βγηκε νοκ αουτ και θα εμπαινε αυτη η ορθια κουραδα ο Ιμπορα ειπα τελος το παιχνιδακι.Εχουμε τα πιο γελοια στοπερ πισω που και οι 2 μαζι δεν κανουν εναν κανονικο αμυντικο....εχουμε και αυτον τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον Μασουρα που για να βαλει ενα γκολ πρεπει να χασει πρωτα καμμια 10αρια.

αστον αδερφε ...ειναι γουρλης

Ο Ποντενσε δεν ηταν ποτε οργανωτης για να γινει τωρα....κλασσικο εξτρεμ ειναι.Το αλλο το νουμερο τον Σκαρπα ειχες φερει για αυτον τον ρολο αλλα ειναι τοσο για το πουτσο που δεν μπαινει πλεον ουτε αλλαγη.και οι υπολοιποι που το πας ? Μπιελ εξαφανισμενος , Ποτενσε δεν κανει για οργανωση παιχνιδιου , ξυλοκοπος Νορβηγος ειτε μπηκε ειτε οχι το ιδιο , Μασουρας δεν μπορει το παιδι σε αδειο τερμα![]()
Εχω ρεπο σημερα θα σαςνε γαμησω.....πρωι πρωί μλκ
Ναι κανόνισε για το αλλοΟ Ποντενσε δεν ηταν ποτε οργανωτης για να γινει τωρα....κλασσικο εξτρεμ ειναι.Το αλλο το νουμερο τον Σκαρπα ειχες φερει για αυτον τον ρολο αλλα ειναι τοσο για το πουτσο που δεν μπαινει πλεον ουτε αλλαγη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω ρεπο σημερα θα σαςνε γαμησω.....
Επομενη εβδομαδα....ετοιμασου.Ναι κανόνισε για το αλλο
Επομενη εβδομαδα....ετοιμασου.
Αυτος ειναι ετοιμος να γυρισει στο Νοτιγχαμ και απο εκει να παει για Βραζιλια παλι. Δεν γουσταρει να παιξει σε εμας.Το αλλο το νουμερο τον Σκαρπα