ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.046
- Πόντοι
- 12.756
Μη βριζεις ρε γαμιοληΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ?
ΓΙΑ ΠΟΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ?
Μη βριζεις ρε γαμιοληΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ?
ΓΙΑ ΠΟΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ?
Πολύ κοντά έπεσες, μάγος είσαι?

μετα την ισοφαριση ομως,το γυρισα στην Αεκ διοτι δεν περιμενα να φατε τριτο στα ..τελευταια λεπτα!Ετσι μια χαρα επαιξε η ομάδα ασχέτως πίσωκοιμηθηκε ο θεος χασαμε εμεις και κερδισανε οι αμπαλοι.

μπράβο έμπνευση!εγω για να πω την αληθεια, ειχα ιδιο προαισθημα με τυπο @Hellraiser4Ever..!
ειτε 0-3 ειτε 1-3....μετα την ισοφαριση ομως,το γυρισα στην Αεκ διοτι δεν περιμενα να φατε τριτο στα ..τελευταια λεπτα!
παιρνεις ναρκωτικα τυπε?Ωχ,θα σας γλεντήσει το σανοdna απόψε![]()
![]()
![]()
τώρα χτίζουμε ομάδα εμείς, τι να κάμομε..ολοι κερδισανε εκτος απο τον επιτιμο πρεβευτη μας στην ευρωπη![]()

Αντισθένη τσεκαρε λιγο dmΝέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
![]()
Αντε τον Φορτουνη πες κουραστηκε δεν αντεχε αλλο. Το κολλημα με τον Μασουρα να ξεκιναει παντα που το βαζεις; Τον Σολμπακεν γιατι τον εφερε;Νέα μόδα τώρα... να βγάζουμε τον Φορτούνη στο 80' σε κάθε ματς. Τον καλύτερο Φορτούνη όλων των εποχών.
![]()
Ωχ,θα σας γλεντήσει το σανοdna απόψε![]()
![]()
![]()

Βγηκανε και οι κοτες απο την φωλια τους. Που ησουνα τοσο καιρο ρε Νικολακη;Διαχρονικο
Και εμενα μου ελειψες φιλε μου.Βγηκανε και οι κοτες απο την φωλια τους. Που ησουνα τοσο καιρο ρε Νικολακη;