ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.172
- Πόντοι
- 12.756
Ti eχουμε φιλε μου απλυτε?Ωπα!!!!!????
Τι εχουμε εδω???????
Θα πλένετε τώρα ήρθε το νεροTi eχουμε φιλε μου απλυτε?
θα πεσει κωλογαμησι με χορο της κοιλιας.Ολυμπιακός: Διπλή έκπληξη στον Ρέντη ενόψει ΑΕΚ – Φορτσάτος ο Γιόβετιτς
Πες του να κοψει λιγο μην μας μεινει απο τωρα κριμα ειναι....Ολυμπιακός: Διπλή έκπληξη στον Ρέντη ενόψει ΑΕΚ – Φορτσάτος ο Γιόβετιτς

www.sport24.gr
ΠΙΣΤΕΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΗ!!!!Δεν βλεπω να αλλαζει κατι μεχρι στιγμης...
Πρεπει να πεσουν "κατα λαθος" πισω απο μπλου σταρ φερις,ο σκαρπας,ο ιμπορας και κανα δυο ακομα......ΠΙΣΤΕΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΗ!!!!
Βρε αντε γαμησου μουνοπανοΠρεπει να πεσουν "κατα λαθος" πισω απο μπλου σταρ φερις,ο σκαρπας,ο ιμπορας και κανα δυο ακομα......
Μη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημεραΒρε αντε γαμησου μουνοπανο
Εντάξει μανΜη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημερα

Βρε αντε γαμησου μουνοπανοΜη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημερα
Που εισαι ψευτογαυρε.Παει ο παιχταρας που ονειρευοταν ο Τακης ιμιτασιον....δεν πουλησαμε και τον εφιαλτη του τον Φορτουνη τον βλεπω για καταθλιψη.
![]()
Νότιγχαμ μεταγραφές: Δανεικός στην Μπασάκσεχιρ ο Εμάνουελ Ντένις
Στην Μπασάκσεχιρ θα αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Εμάνουελ Ντένις, με τη Νότιγχαμ να ανακοινώνει την Παρασκευή (15/9) τον δανεισμό του.www.sport24.gr
Εχεις ξεχασει να τον ρωτησεις απο που παιρνει το 10ρικο για να γκρινιαζει και εχει ξεχασει να σου πει να πας παρεις το 10ρικο για το γλυψιμο.Που εισαι ψευτογαυρε.
Σου εχω κι αλλο σεναριο ακομα χειροτερο. Οπως εχουν τα πράγματα μέχρι τωρα, ο Μπακασετας απο τον Γεναρη υπογράφει ως ελευθερος. Που ξερεις, μπορει να πουλησει τον Φορτουνη για να παρει την θεση ο Μπακασετας. Αν και μπορεις να τους χωρεσεις και τους δυο αλλα θα θυσιαστει αλλος να φυγει. Ισως ο Σολμπακεν που πρεπει να δωσουμε και 4,5 για να τον αγορασουμε. Με τον δικο μας την βγάζουμε στο τζαμπα και καλύπτουμε μια χαρα και την θεση, κανουμε και πλακα στην Κουλα.
Αλλα και παλι, μην ταραζεσαι. Για να πειστει ο Μπακασετας να ερθει με μονο με τους Φορτουνη, Μασουρα, Ποντενσε στον Ολυμπιακο, θελει πολυ ιδρωτα.
ΟΜΩΣ.... ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!
ΥΓ: Ακομα περιμενω να μου τριψεις στα μουτρα που αμφισβητησα την αξια του Φορτουνη.