Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.829
- Πόντοι
- 28.246
Θα ξεκιναμε το παιχνιδι με δεκα. Δεν μασαμε εμεις. Ετσι Χελ;Βασικά ο 11ος (Μαντί), γιατί έγραψε 10...
Εδω ο Αβρααμ εφτιαξε εντεκαδα με 12 παιχτες.
Θα ξεκιναμε το παιχνιδι με δεκα. Δεν μασαμε εμεις. Ετσι Χελ;Βασικά ο 11ος (Μαντί), γιατί έγραψε 10...
Εξεταση VAR. Οφ σαιντ!Αυτος.....1-0!!!
Σου εβαλα μεσα και τον Μαντι που τον ξεχασες. Εχω κανει και μερικες διορθωσεις. Στην Θεση του Μπιελ θα μπορουσε να ξεκιναει και ο ΣολμπακενΗ 11αδα φετος θα ειναι
Πασχαλακης
Ροντινει Ρετσος Φρειρε Ορτεγκα
Εσε. Μαντι
Μπιελ Μασουρα Ποντενσε
Ελ Γκαμπι
www.sport24.gr
Γαμω τις 11αδες τυπε... Και μόνο που δεν παίζει ο σιχαμένος ο Φορτούνης είναι τέλεια!Σου εβαλα μεσα και τον Μαντι που τον ξεχασες. Εχω κανει και μερικες διορθωσεις. Στην Θεση του Μπιελ θα μπορουσε να ξεκιναει και ο Σολμπακεν

Αναμενόμενο... Αυτή τη στιγμή έχεις Ποντενσε, Μασουρα, Μπιελ και Φορτούνη που έχουν προτεραιότητα σε αυτή τη θέση.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΠΡΙΝΙΤΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ. για μενα φαουλ καθως αφενος ο καρβαλιο επρεπε να ειναι εκτος ομαδας γενικα κι αφετρου ο μικρος το λιγο που επειξε μου εδειξε πως οταν ξεψαρωσει για τα καλα θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη.
που καταντησε ο μιτσελ... να τσακωνεται με τον Χελ στο ινσταΜουνοπανα Βαζελογαυροι την πεφτετε στους καθηγητες
![]()
Ολυμπιακός: "Καυγάς" Μίτσελ με οπαδό στο Instagram για Χουάνγκ
Το σχόλιο του Μίτσελ κάτω από την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Ινμπόμ Χουάνγκ προκάλεσε την αντίδραση ενός οπαδού του Ολυμπιακού που αποκάλεσε "ηλίθιους" τόσο τον Ισπανό τεχνικό όσο και τον Νοτιοκορεάτη. Ο Μίτσελ τον έβαλε στην θέση του.www.sport24.gr

Ποιος χέστηκε με τον μαλακαρε ΜΑΛΑΚΕΣ ο σκαρπα που θα παιζει?
na sου αγορασω ενα ζευγαρι 3δ γυαλια σαν αυτα που εδινε παλαια ο μαστορακης?Μην δινεις σημασια τυπε ο συμπαθης βοθρατζης απο τις κουραδοαναθυμιασεις τα εχει χαμενα....
Προσπαθω να σου δωσω κατι τυπε, μπας και μου βρεις επιτέλους που εχω αμφισβητήσει την αξια του Φορτουνη ως παιχτη.Γαμω τις 11αδες τυπε... Και μόνο που δεν παίζει ο σιχαμένος ο Φορτούνης είναι τέλεια!![]()
25 εγραφε τοτε!20 ηταν τα σιγουρα και πηγε κοντα στα 25 με τα μπονους!πεντε χαρτια ρητρα εγραψαν σημεραΔεν νομίζω να ειναι μονο πεντε. Σιγουρα θα μπουν και μπονους απο κατακτησεις στοχων του Ολυμπιακού.
20 τον ειχαμε πουλησει. Οχι 25
Πριν λιγες το ειχα πει μην ξεγραφετε την μεταγραφη του Ποντενσε οσο δεν κλεινει αλλου.
Θα κλεισει και το κενό για συμπληρωμα στην θεση εξι. Ισως και στοπερ.