Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.639
- Πόντοι
- 6.256
Να φάγανε, να πήρανε γλυκάκι και μετά να είδαν καμία ταινία αγκαλιά;Έλα μου ντε τι γινεται ρε πουστη,για έχουν πλακωθεί στα ουίσκι![]()

Να φάγανε, να πήρανε γλυκάκι και μετά να είδαν καμία ταινία αγκαλιά;Έλα μου ντε τι γινεται ρε πουστη,για έχουν πλακωθεί στα ουίσκι![]()

Στο μεταξύ στο ποδόσφαιρο όλο και φεύγουν,αλλά ποιοι έρχονται?Να φάγανε, να πήρανε γλυκάκι και μετά να είδαν καμία ταινία αγκαλιά;![]()
Έτσι όπως το πάνε τα αδερφάκια πιο γρήγορα θα κάνει μεταγραφή ο Χοντρος παρά θα τελειώσει η συνάντηση...Στο μεταξύ στο ποδόσφαιρο όλο και φεύγουν,αλλά ποιοι έρχονται?
Ρε μλκΈτσι όπως το πάνε τα αδερφάκια πιο γρήγορα θα κάνει μεταγραφή ο Χοντρος παρά θα τελειώσει η συνάντηση...

Κάτσε γιατί τώρα λένε ότι μπορεί να υπάρξει και νέο ραντεβού....Ρε μλκ![]()

Ότι να ναιΚάτσε γιατί τώρα λένε ότι μπορεί να υπάρξει και νέο ραντεβού....![]()

Δε βγάλανε άκρη ακόμαΑν ήταν να φύγει ο Κώστας,μέσα σε 2 το πολύ 3 ώρες θα είχε τελειώσει η συνάντηση
Εγώ τον θέλω
Μαζί με Γουόκαπ και Γκος,θα έχουμε μια από τις καλύτερες γραμμές γκαρντ στην Ευρώπη
Αν όχι η καλύτερη
Για αυτό λέω,αν ήταν να φύγει θα τελείωνε σήμερα και γρήγοραΔε βγάλανε άκρη ακόμα
Ναι να του γλυψουνε άλλες τέσσερις ώρες το κωλοτρυπιδι τα αδερφάκια για να καταδεχτει να ανανεώσει.... Ολόκληρος Σπανούλης τόσες ανανεώσεις ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα και τώρα θα ασχολούμαστε με τον 33χρονο Κωστάκη και τα υπαρξιακά του.Για αυτό λέω,αν ήταν να φύγει θα τελείωνε σήμερα και γρήγορα
Πες τα μανΣλουκα πουλο. Μου θυμίζεις μια γκομενα που έβγαινα που ήθελε παρακάλια
Μια ζωή στη σκιά θρύλων θα είσαι κομπλεξαρα
Τα ίδια είχε κάνει και την πρώτη φορά που έφυγε. Είναι τρία χρόνια στην ομάδα αν 4 ώρες κουβέντας δεν του φτάνουν τότε πουλοΠες τα μαν
Οι Τουρκοι γραφουν οτι μας απέρριψαν προταση 2,5 εκατομμυρια για Μπαρτρα και Μαξι Γκομεζ πακετο. Και για τους δυο μαζι θελουν ταληρο, λενε.Στο μεταξύ στο ποδόσφαιρο όλο και φεύγουν,αλλά ποιοι έρχονται?

Πιστεύω άμα βάλει και μια καραβια με αλεύρι από Πακισταν θα τα βρούνε...Οι Τουρκοι γραφουν οτι μας απέρριψαν προταση 2,5 εκατομμυρια για Μπαρτρα και Μαξι Γκομεζ πακετο. Και για τους δυο μαζι θελουν ταληρο, λενε.
Βεβαια αυτα ειναι τουρκις νιουζ. Απο την αλλη, αν ιαχυουν τα νιουζ, ο Ισπανος δεν τα ειχε ακουσει αυτα απο τον Μαρινακη; Οτι το ταμειον ειναι μείον. Εχει και ελεύθερους η αγορα.
Αυριο παει Αυστρια.
Καλημερα!