Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.562
- Πόντοι
- 8.846
ΚόκκινοΤο έχουν οι νέες εμφανίσεις και δεν σου αρέσουν;
ΚόκκινοΤο έχουν οι νέες εμφανίσεις και δεν σου αρέσουν;
Και μάλιστα πολύ κόκκινο. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.Κόκκινο![]()
Να φορέσουμε κράνος τότε.Έρχονται τα μπαμ μαζεμενα
Σιγά τα αυγαΝα φορέσουμε κράνος τότε.
Ε, κι εσύ τώρα τον τσιγκλας τον Χελ και δεν θα έχει άδικο να σε χέσει.
Η αθλητική εταιρία πληρώνει και αυτή κάνει κουμάντο στην δεύτερη και τρίτη εμφάνιση φτάνει να μην έχει αντίπαλα χρώματα. Και φυσικά χρειάζεσαι και δεύτερη και τρίτη εμφάνιση.Προσωπική άποψη αλλά μια είναι η φανέλα, η κλασική ριγωτή ερυθρόλευκη. Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε...μάρκετινγκ και παπαριές.
Βάλτε λίγο πράσινο στη ζωή σας...Και μάλιστα πολύ κόκκινο. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.
Δεν μιλάω για τις δευτερότριτες, ας κάνουν οτι θέλουν εκεί, αν και στο παρελθόν έχουν βγει φοβερές εμφανίσεις( πχ η μπλε που εχουμε φορέσει κόντρα στην Αρσεναλ ή μια ασημί κάπου στο 2000). Τουλάχιστον η πρώτη φανέλα να θυμίζει Ολυμπιακό. Να μου πεις εδώ χαλάσανε και τον ύμνο, η φανέλα θα γλύτωνε;Η αθλητική εταιρία πληρώνει και αυτή κάνει κουμάντο στην δεύτερη και τρίτη εμφάνιση φτάνει να μην έχει αντίπαλα χρώματα. Και φυσικά χρειάζεσαι και δεύτερη και τρίτη εμφάνιση.
Η κλασική ριγωτη μια χαρά είναι, όλα στην θέση τους.
Βάλτε λίγο πράσινο στη ζωή σας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα δείτε...
Πάμε άλλη μια. Η πρώτη, η ριγωτη είναι μια χαρά. Δεν σου θυμίζει δηλαδή Ολυμπιακό η πρώτη φανέλα;Δεν μιλάω για τις δευτερότριτες, ας κάνουν οτι θέλουν εκεί, αν και στο παρελθόν έχουν βγει φοβερές εμφανίσεις( πχ η μπλε που εχουμε φορέσει κόντρα στην Αρσεναλ ή μια ασημί κάπου στο 2000). Τουλάχιστον η πρώτη φανέλα να θυμίζει Ολυμπιακό. Να μου πεις εδώ χαλάσανε και τον ύμνο, η φανέλα θα γλύτωνε;
Βρε πυροβολημενε για φετος μιλαω οχι διαχρονικα....Με τυχαία σειρά. Και φυσικά είναι κι άλλοι όπως ο Ινμπεομ Χουάνγκ.
Μην τα ισοπεδώνεις όλα. Η αχαριστία είναι κακούργημα και δυστυχώς δεν δικάζεται.
Πλεον δεν ειμαι ακαουντ ειμαι ιδεα και οι ιδεες δεν χανονται ποτε....Σοβαρα,σημερα θα ρωτουσα που χαθηκες τοσο καιρο.Δεν ελεγα τιποτα αλλο καλυτερα![]()
Ριμεμπερ,ριμεμπερ δε σιξθ οβ Νοβεμπερ?Πλεον δεν ειμαι ακαουντ ειμαι ιδεα και οι ιδεες δεν χανονται ποτε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α και για να μην εχετε παραπονο....η πρωτη ειναι μια χαρα οι αλλες 2 ντροπη στο Χοντρο που τις επετρεψε.

Οι μεταγραφες ακομα δεν τελειωσαν. Κακως δεν εχουμε ακομα εναν στοπερ, επιθετικο, και εναν εξτρεμ για να παμε Αυστρια να ξεκινήσουμε, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και σηκώνει γκρινια οντως.Βρε πυροβολημενε για φετος μιλαω οχι διαχρονικα....
Οι μεταγραφες ακομα δεν τελειωσαν. Κακως δεν εχουμε ακομα εναν στοπερ, επιθετικο, και εναν εξτρεμ για να παμε Αυστρια να ξεκινήσουμε, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και σηκώνει γκρινια οντως.
Σου ξανα λεω. Φετος τα σκαγια στον Κορδον. Και για την επιλογη προπονητη, και για την επιλογη παιχτων αλλα και το ποτε θα ερθουν. Ο Βαγγελας "εκανε στην ακρη" οπως γυρεψαμε.
Το αν βαζει τρικλοποδιες στον Ισπανο με αστειο ποσο για να διαθεσει συνολικα για μεταγραφες θα φανει στην πορεια. Αλλα και ο Ισπανος οταν πηγε στην Μπετις, με ΓΤΠ λεφτα εκανε σχεδιασμο και προκοπη.... Αρα μπορει και χωρις πολλα λεφτά, που ομολογουμενως δεν εχεις λογω μεγαλης χασουρας δυο χρονια. Επαναλαμβανω, πρεπει να πουλησει!