Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

με τετοια εμφανιση ομως, στο οακα θα εχουν ψυχολογια. Με μια εμφατικη νικη θα χεζοντουσανΑπ' την μια θέλω να τους κερδίζουμε με 20-30 πόντους, απ' την άλλη ξεροχυνω όταν το πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες για νίκη και εν τέλει χάνουν με 2-3 πόντους![]()
Μαζι με τον Μπάγεβιτς είναι ο δεύτερος μεγάλος απατεώνας που περασε από τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Και μόνο που κατέστρεψε τον Ανδρούτσο, έχω σκάσει. Και κανένας μαλακας στον Ολυμπιακό δεν λέει στον εκάστοτε νέο προπονητή είναι 8αρι που να με πάρει.χα χα..στην καρδιά σου τον έχεις τον Μαρτινς βλέπω σύγαυρε ...
Δεν θέλουμε κ πολλές μεταγραφές του χρόνου πάντως...
αριστερό μπακ για βασικό , 2 στόπερ, κεντρικά χαφ 2 , εξτρέμ 2, και 2 φορ γιατί Μπακαμπου φεύγει κ ο Ελ Αραμπι πάει γηροκομείο σε λίγο...
9 παίκτες και φυσικά να φύγουν αλλοι 10-12 τουλάχιστον.....πουταναριό πάλι φέτος βλέπω...
καλά για προπονητή δεν λέω ακόμη...κάτσε να έρθει ο πρώτος κ βλέπουμε ...
Όση ψυχολογία και να έχουν, δεν γλιτώνουνμε τετοια εμφανιση ομως, στο οακα θα εχουν ψυχολογια. Με μια εμφατικη νικη θα χεζοντουσαν

δεν μου αρκουν οι σερι νικες.Όση ψυχολογία και να έχουν, δεν γλιτώνουν![]()

Έχουν φάει και 42άρα κάποτεδεν μου αρκουν οι σερι νικες.
Θελω να τους ριξουμε ενα γαμησι να ξεπερασει την 35αρα.
Ειμαστε στα καλυτερα μας και ειναι στα χειροτερα τους. Οταν με το καλο παρουμε το γκεημ 2, στο γκεημ 3 πρεπει να τους κατουρησουμε![]()
Κι εγώ αυτό θέλω. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Μετά το αποψινο. Αν κάνουν τη μαλακια και νομίσουν ότι μας έχουν και πάνε ξεψαρωτοι την φάγανε.δεν μου αρκουν οι σερι νικες.
Θελω να τους ριξουμε ενα γαμησι να ξεπερασει την 35αρα.
Ειμαστε στα καλυτερα μας και ειναι στα χειροτερα τους. Οταν με το καλο παρουμε το γκεημ 2, στο γκεημ 3 πρεπει να τους κατουρησουμε![]()
καλα εκει μεσα αμα περασεις το +25 δεν θα τελειωσει το ματς, 1000%Κι εγώ αυτό θέλω. Τώρα είναι θα καλύτερη στιγμή. Μετά το αποψινο. Αν κάνουν τη μαλακια και νομίσουν ότι μας έχουν και πάνε ξεψαρωτοι την φάγανε.
Δεν θα κερδίζεις πάντα με γαμησι, αδερφέ. Θα έρθει στιγμή που θα το πάρεις με αίμα.ρε μλκς βαζελοχανουμιζεται με την ψυχη στυο στομα κερδισαμε και ονειρευεστε 30αρες.
νταξει αυτο ειναι πολυ παλιο.Έχουν φάει και 42άρα κάποτε

με 14-0 τι να συζητησουμε ρε βαρε; στα ποσα θα σταματησουμε συζηταμε.ρε μλκς βαζελοχανουμιζεται με την ψυχη στυο στομα κερδισαμε και ονειρευεστε 30αρες.
εχω μια μικρη προτιμηση στις νικες με 2-3 ποντους για να ακουω το κλαμα των βαζελων, να ψαχνουν ενα ενα τα φαουλ και να λενε οτι τους σφαξανε....μετα απο 25 χρονια, οι βαζελοι ανακαλυπτουν την διαιτησια στο μπασκετ...μεχρι προπερσυ, στο μπασκετ κερδιζε ο καλυτερος, δεν υπηρχε παραγκα του ποδοσφαιρου και το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα....Απ' την μια θέλω να τους κερδίζουμε με 20-30 πόντους, απ' την άλλη ξεροχυνω όταν το πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες για νίκη και εν τέλει χάνουν με 2-3 πόντους![]()

Παραμένει η μεγαλύτερη νίκη μαςνταξει αυτο ειναι πολυ παλιο.
Δεν θα κραζω τους βαζελους που θυμουνται ευρωπαικες πορειες ενω δεν ειχαν γεννηθει καν για να παινευομαι για αντιστοιχα μπασκετικα γαμησια του τοτε. Θελω ενα φρεσκο, ενα 90-50 μεσα στο σεφ![]()
να την μεγαλωσουμε.Παραμένει η μεγαλύτερη νίκη μας