ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.031
- Πόντοι
- 6.756
Τι έγινε μαν?Ρε τον κακομοιρο τον Μπλατ πως τον εκανε η κωλοσκληρυνση.....
Με μπαστουνακι και υποβασταζομενος τον βραβευσαν πριν ξεκινησει το Μακαμπι-Μονακο.....Τι έγινε μαν?
Γαμα τα άστα αυτά είναι τα ασχημαΜε μπαστουνακι και υποβασταζομενος τον βραβευσαν πριν ξεκινησει το Μακαμπι-Μονακο.....
Το είδα μαν ασε κριμα ο άνθρωποςΓαμα τα άστα αυτά είναι τα ασχημα
Μήπως μπερδεύτηκες?Το είδα μαν ασε κριμα ο άνθρωπος
Οχι ρε μαν το είδα στο μακαμπι μονακο του έδωσε βραβείο η μακαμπι ο τζαμσι,και ηταν με μπαστουνακιΜήπως μπερδεύτηκες?![]()
Απάντησες στον εαυτό σου πριν μανΟχι ρε μαν το είδα στο μακαμπι μονακο του έδωσε βραβείο η μακαμπι ο τζαμσι,και ηταν με μπαστουνακι![]()
Γίνονται αυτα μανΑπάντησες στον εαυτό σου πριν μαν
Αυτό εννοώ
Οχι ρε μαν το είδα στο μακαμπι μονακο του έδωσε βραβείο η μακαμπι ο τζαμσι,και ηταν με μπαστουνακι![]()
Γίνονται αυτα μαν![]()
Θα έχουμε τρυφερό ραντεβού με σπανιόλεςΓαμιεται η ρεαλ καιτο μουνι της μάνας της θα μας αφήσει η γαμημενη σε τρυφερό ραντεβού με τις παρτουζανες ?
Τις γαμημενες παρτουζιαρηδες θέλουμε με τις φιλενάδες τους μαζί να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκοςΘα έχουμε τρυφερό ραντεβού με σπανιόλες
Π τα είδες ρε φίλε τα βήματα....Τους γάμησε ο ΣλουκιΒήματα
![]()
Τσακο βήματα ότι λέει ο Τρακης ο καμμενος λες και εσύ σουραΒήματα
![]()
Ειμαι ΑΕΚ τύπε, και το να μου ζητάς να σου γραψω πότε με αδικησε ο Ολυμπιακος για να μου γραψεις πότε αδικήθηκες περισσοτερο, συνιστα αφορμή για ακράτητα γέλια.Πομφόλυγες και φληναφήματα τυπε. Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, γράψε τι ομάδα είσαι και πότε σε αδίκησε ο Ολυμπιακός, και για κάθε φάση που θα βρίσκεις ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, εγώ θα σου βρίσκω 2 που έχουμε αδικηθεί. Με ημερομηνίες, αποδείξεις και ονόματα. Όχι αοριστίες του τύπου "μΑς ΚλΕβΑτΕ τΑ μΠρΩτΑθΛηΜαΤα !!1!1!".
what do you drink man?Αρχιδατη ανακοίνωση, όπως φαίνεται έχει καταλάβει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν (πχ συμμαχία με νδ, ενώ μια ζωή ο Ολυμπιακός είναι μόνος απέναντι σε όλους) και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μαύρο σε όλους να ξεβρωμισει ο τόπος![]()