Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.182
- Πόντοι
- 16.411
Καλως τον (Σκα)τακη τον Τσου(σ)κα(τα)λα!
Τον μεγαλυτερο ψευτοολυμπιακο!
Καλως τον (Σκα)τακη τον Τσου(σ)κα(τα)λα!
Τον μεγαλυτερο ψευτοολυμπιακο!
Κάκιστο μοντάρισμα,δεν φαίνεται καλά ο Πρόεδρος

Ενταξει και μονο που μπαινει ο Τακης στο ιντερνετ ειναι επιτευγμα....Κάκιστο μοντάρισμα,δεν φαίνεται καλά ο Πρόεδρος
Τα greeklish απαγορευονται....πατησα αναφορα.dixonoia exi spiri o paliopoystas o mpaltakos

ναι ο κωλομπαραςdixonoia exi spiri o paliopoystas o mpaltakos
Ενταξει και μονο που μπαινει ο Τακης στο ιντερνετ ειναι επιτευγμα....![]()
Πρεπει να πανε να γαμηθουν Χοντρος και Καραπαπαρας....μου πατησα αναφορα.Πρέπει να αναλάβει μέχρι το τέλος της χρονιάς ένας πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού, που τους έχει χύσει άπειρες φορές. Μακάρι να έρθει ο Λεμονής.![]()
συγγνωμη....δεν ειπες στα παιδια εδω οτι τον περασμενο μηνα με πεταξαν εξω απο το σαιτ λογω αδικης αναφορας που μου εκανεςΤα greeklish απαγορευονται....πατησα αναφορα.
Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδαςΠρέπει να αναλάβει μέχρι το τέλος της χρονιάς ένας πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού, που τους έχει χύσει άπειρες φορές. Μακάρι να έρθει ο Λεμονής.![]()
Ετοιμασου για νεο γυρο.....συγγνωμη....δεν ειπες στα παιδια εδω οτι τον περασμενο μηνα με πεταξαν εξω απο το σαιτ λογω αδικης αναφορας που μου εκανες![]()
Για τον Καραπαπά συμφωνώ. Κάτω τα χέρια όμως απ' τον πρόεδρο.Πρεπει να πανε να γαμηθουν Χοντρος και Καραπαπαρας....μου πατησα αναφορα.
Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας

ναι να πάει οποιος είναι ρε μας δουλεύεταιΑν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας

Και να τον διωξει αδιαφορο.Ετσι κι αλλιως πρωταθλημα δεν παιρνουμε.οχι ρε τυποι.......οχι και αλλαγη προπονητη τωρα ελεος
Το δέχομαι σαν πρωταπριλιατικο αστείο.Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας
Ρε μλκ κλαιω