Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.896
- Πόντοι
- 28.246
Καλοδεχουμενος εισαι ακομα και αρματωμενος.Μου μαθατε ολες οι κλωσες τον Αρίστο .. θα περάσω να ριξω μπομπα
Καλοδεχουμενος εισαι ακομα και αρματωμενος.Μου μαθατε ολες οι κλωσες τον Αρίστο .. θα περάσω να ριξω μπομπα
βαλε οπεν αφηνει υποννοουμενα και για αρη στα πλευ οφΠού βγαίνει αυτός; Γιατί πιο εμπαθές άτομο απ' τον Νικολογιάννη δε νομίζω να υπάρχει.
Ειναι ικανος για το καλυτερο ικανος και για το χειροτερο και μαλιστα εκει που δεν το περιμενεις.. Κλωνος του Ελευθεροπουλου δηλαδη. Απλα δεν τον χωνευω.στο ζεμπου πες τα χλευαζε όταν του είπα είναι ο καλύτερος τερματοφυλακας
καμία σχέση μαλακιες λεςΕιναι ικανος για το καλυτερο ικανος και για το χειροτερο και μαλιστα εκει που δεν το περιμενεις.. Κλωνος του Ελευθεροπουλου δηλαδη. Απλα δεν τον χωνευω.
Δεν φεύγω ψυχή μου ... τέτοιον ανάπηρο πνευματικά δεν πρόκειται να ξαναβρώ ποτέ μουΤυπε να χαρείς τα μάτια σου μη φύγεις εδώ ανήκεις εδώ είναι η θέση σου
Σιγά μη βάλω open. Δεν το έχω καν.βαλε οπεν αφηνει υποννοουμενα και για αρη στα πλευ οφ
Θα κάτσεις εδώ δεν πας πουθενά θα μας λες για υαλορουνικα λιπ γκλος μασκαρες αι λαινερ φαίνεσαι τίγκα στο οιστρογονοΔεν φεύγω ψυχή μου ... τέτοιον ανάπηρο πνευματικά δεν πρόκειται να ξαναβρώ ποτέ μου
έβγαλες πυτζάμες?με την πιο τραγικη αμυντικη λειτουργια σε ολα μας τα χρονια.
με αλλαγη 3 προπονητων.
με βασικο τον ρεαμπτσουκ.
με τα κορακια κοντρα μας.
με εσωτερικους διαχασμους.
χωρις εξτρεμ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.![]()
εβαλα και παντοφλινια.έβγαλες πυτζάμες?
Αυτή την κεφαλιά στο τέλος ανενόχλητος ο άλλος στο κέντρο της άμυνάς μας......τι να πωμε την πιο τραγικη αμυντικη λειτουργια σε ολα μας τα χρονια.
με αλλαγη 3 προπονητων.
με βασικο τον ρεαμπτσουκ.
με τα κορακια κοντρα μας.
με εσωτερικους διαχασμους.
χωρις εξτρεμ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.![]()
εβαλα και παντοφλινια.
δεν θελω να ακουω μαλακιεςΑυτή την κεφαλιά στο τέλος ανενόχλητος ο άλλος στο κέντρο της άμυνάς μας......τι να πω
Όσο ζούμε ελπίζουμε
Νίκη που θα τους δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση είναι η αποψινή
Παπαθεοδωρου! Να τον κοπανας στα μουτρα και στο κεφαλι και στο καπακι να το κατουρας στην μελανιασμενη και ματωμενη μουρη. Αυτο μου βγαζει ο μουνης!Πού βγαίνει αυτός; Γιατί πιο εμπαθές άτομο απ' τον Νικολογιάννη δε νομίζω να υπάρχει.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...δεν θελω να ακουω μαλακιες
θα βαλει μυαλο ο μπα?
θα μαθει μπαλα ο ρεαμπτσουκ?
θα σοβαρευτει ο μπιελ?
παιζουμε με κεντρικος αμυντικους ενα γερασμενο παπασταθοπουλο,ενα πιτσιρικι ντοι και ενα θεοχαζο γκαφαδορο μπα.
ε γαμησε με κανεις προπονητης απο τους 3 δεν κοιταξε να φτιαξει την αμυνα.
ποναω και τρεμω σε καθε επιθεση.
δεν θελω να ακουω μαλακιες
θα βαλει μυαλο ο μπα?
θα μαθει μπαλα ο ρεαμπτσουκ?
θα σοβαρευτει ο μπιελ?
παιζουμε με κεντρικος αμυντικους ενα γερασμενο παπασταθοπουλο,ενα πιτσιρικι ντοι και ενα θεοχαζο γκαφαδορο μπα.
ε γαμησε με κανεις προπονητης απο τους 3 δεν κοιταξε να φτιαξει την αμυνα.
ποναω και τρεμω σε καθε επιθεση.
Τώρα το πήρες χαμπάρι ρε?ρε ο βαζελος παλι μπεναλτυ?![]()
ε ναι ρε δεν το ειδα καν,το μπεναλτυ που πηρε ο βαζελος ειναι το ιδιο που αρνηθηκαν σε μας στον μακαμπου.Τώρα το πήρες χαμπάρι ρε?