BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.487
- Πόντοι
- 506
ναι αλλά τελειωμένος ποδοσφαιρικά, εδώ και χρόνια σκέφτεται μόνο τη σύνταξηΚωστακης Φορτουνης δυο κλασεις ανωτερος.
ναι αλλά τελειωμένος ποδοσφαιρικά, εδώ και χρόνια σκέφτεται μόνο τη σύνταξηΚωστακης Φορτουνης δυο κλασεις ανωτερος.
Ο γκομενος του Συντάγματος τον έχει παροπλισειΚωστακης Φορτουνης δυο κλασεις ανωτερος.
Θα γαμηθει. (Ηθελα πολυ να ζουσε ο κυρ Νικος να δω πως θα σχολιαζε τα τεκταινομενα)Ο γκομενος του Συντάγματος τον έχει παροπλισει
ενω ο ισκο βιωνει την δευτερη εφηβεια.ναι αλλά τελειωμένος ποδοσφαιρικά, εδώ και χρόνια σκέφτεται μόνο τη σύνταξη
Κυρ Νίκος θα τον πλακωνε τον ΜιτσελΘα γαμηθει. (Ηθελα πολυ να ζουσε ο κυρ Νικος να δω πως θα σχολιαζε τα τεκταινομενα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενω ο ισκο βιωνει την δευτερη εφηβεια.
δεν είπα για ισκο τίποτα, ίσα ίσα συμφωνησα οτι ο φορτούνης καλύτερος αλλά τελειωμένος εδώ και καιρό, που σημαίνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι για ολυμπιακό, φτάνει πια με τα παλτά, έχουμε αρκετά, δε θέλουμε άλλαενω ο ισκο βιωνει την δευτερη εφηβεια.

Καλη τους αναπαυση.........
Το λινκ δεν δουλευει. Συμβαινει και σε αλλους;www.ertnews.gr/athlitismos/to-afieroma-tis-era-spor-gia-tin-tragodia-tis-thyras-7-audio/%3famp
Όποιος δεν το έχει ακούσει ας το βάλει.
Γροθιά στο στομάχι.
![]()
Εμένα κανονικά το είχε.Το λινκ δεν δουλευει. Συμβαινει και σε αλλους;

Ετσι πες μου. Γι αυτο δεν μπορει να παρει τα ποδια του μετα την Τουμπα και βγηκε νοκ αουτ για αυριο.ΥΓ : Χάμες γαμιά!
Ετσι πες μου. Γι αυτο δεν μπορει να παρει τα ποδια του μετα την Τουμπα και βγηκε νοκ αουτ για αυριο.
Αυτος ειναι οικογενειαρχης πλεον.Θα παίξει Κωστάκης Φορτούνης που δεν γαμάει...
Αυτος ειναι οικογενειαρχης πλεον.
Και ο Πασαρης (Μπιελ) βγηκε οφ τελικα;
Φορτουνη, Μασούρα, Κανός βλέπω κι εγώ.Μπορεί να παίξει , όπως κι ο κινέζος αλλά φοβούνται την επιβάρυνση απο τους συνεχόμενους αγώνες οπότε μάλλον θα δούμε Μασουρίνιο + Ισπανό...