Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.759
- Πόντοι
- 6.256
Kαλυτερος και απο τη μπιφτεκαρα του Χριστοφορου στα Καλυβια;θα αφησει εποχη
Kαλυτερος και απο τη μπιφτεκαρα του Χριστοφορου στα Καλυβια;θα αφησει εποχη
ΜλκKαλυτερος και απο τη μπιφτεκαρα του Χριστοφορου στα Καλυβια;

Πως τον ειδες τον Μπιφτεκοβιτς που πηραμε απο Κοσοβο;
Τι γαμηθηκε ρε τυπε στη φυση και βγηκε αυτος;
Ο Τακης μιλησε!θα αφησει εποχη
Εκλεισε στο μπαζερ μπιτερ ο Μπιφτεκι!!!!

Τακης μπουχος σημερα εκανε τη παπια.....Ο Τακης μιλησε!
Εν τω μεταξυ η Χερτα ζητησε τον Σισε δανεικο με οψιον αλλα ο Ολυμπιακο απαντησε αρνητικα και σε αυτην την προταση!

Δηλαδη ρε μουνικακα, δεν σου εφτασα εγω; Απο το πρωι ειμαι μεσα και δινω πονο.Τακης μπουχος σημερα εκανε τη παπια.....![]()
να τους δωσουμε τον μπα.Ο Τακης μιλησε!
Εν τω μεταξυ η Χερτα ζητησε τον Σισε δανεικο με οψιον αλλα ο Ολυμπιακος απαντησε αρνητικα και σε αυτην την προταση!
Ηθελα τοποθετηση απο εκπροσωπο τυπου Χοντρου....το πρωτοσελιδο του Πρωκταθλητη δεν με καλυψε.Δηλαδη ρε μουνικακα, δεν σου εφτασα εγω; Απο το πρωι ειμαι μεσα και δινω πονο.![]()
Δεν πουλαμε. Στοπερ δεν πηραμε ακομα.να τους δωσουμε τον μπα.
αλλη προταση εχουμε να σου βρω ενναλακτικη λυση.
@raopauΗθελα τοποθετηση απο εκπροσωπο τυπου Χοντρου....το πρωτοσελιδο του Πρωκταθλητη δεν με καλυψε.![]()
www.sport24.gr
Αδερφε, σε παρακαλω να βγαζεις σωστα γα ονοματα των ποδοσφαιριστων. Ακου Μπιτικι.Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει σε λίγη ώρα την μεταγραφή του Μπιτίκι»
Την πληροφορία από το ρεπορτάζ της Κόνιασπορ ότι ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει τον Μπιτίκι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.
O κοσοβαρος εκδικητηςΑδερφε, σε παρακαλω να βγαζεις σωστα γα ονοματα των ποδοσφαιριστων. Ακου Μπιτικι.
Μπουτουτσι! Και ειναι και ΜΠΑΜ
![]()
«Μπαμ» στο φινάλε από τον Ολυμπιακό με Μπουτούτσι (pic) | to10.gr
Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου ακραίου επιθετικού, Ζούμερ Μπουτούτσι.www.to10.gr
Αρχιδι με προλαβες.ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΥΤΟΥΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!
![]()
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ζούμερ Μπουτούτσι, το νέο ερυθρόλευκο απόκτημα
Ο Ζούμερ Μπουτούτσι αποτελεί τη νέα προσθήκη του Ολυμπιακού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με τους ερυθρόλευκους να έρχονται σε συμφωνία με την Κόνιασπορ και να κάνουν δικό τους τον 26χρονο Κοσοβάρο εξτρέμ.www.sport24.gr
Φαντασου τυπε για τι ανυπαρκτο μιλαμε ουτε το ονομα του παιχτη που πηγανε να παρουν δεν ξερανε να δωσουν σωστα στους 20ευρους δημοσιογραφακους....Αρχιδι με προλαβες.
Ξενερωσα ρε μπουστη....το Μπιtikι με ιντριγκαρε περισσοτερο.Εχουμε και ενα πανο που γραφει Kosovo is Serbia.Πως θα αντιδρασει ο Μπουτουτσι;
Κακης ποιοτητας μπαφο εχουν πιει σημερα. Δεν βρισκω αλλη αιτια για τα σημερινα.Φαντασου τυπε για τι ανυπαρκτο μιλαμε ουτε το ονομα του παιχτη που πηγανε να παρουν δεν ξερανε να δωσουν σωστα στους 20ευρους δημοσιογραφακους....![]()
Θα φερει και Μπιτικι ο ΠροεδροςΚακης ποιοτητας μπαφο εχουν πιει σημερα. Δεν βρισκω αλλη αιτια για τα σημερινα.