Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.713
- Πόντοι
- 3.656
πες μου σκορερ να ριξω κατι ψιλαδεν εχεις?......ναι θατους εγαμησωμεν
πες μου σκορερ να ριξω κατι ψιλαδεν εχεις?......ναι θατους εγαμησωμεν
Οι διακοπες συνεχιζονται..
![]()
Η σύζυγος του Μαρσέλο πήγε στην Ακρόπολη
Ο Μαρσέλο ήρθε πριν λίγο καιρό στον Ολυμπιακό και μαζί του στην Ελλάδα έφερε, φυσικά και την οικογένεια του. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του παγκοσμίουwww.newsit.gr
Δεν προκαμε τυπεΛέει ότι είναι παντρεμένοι απ'το 2008
Δηλαδή ολόκληρος Μαρτσέλο,απ'τα 20 μόνο ένα μουνί έχει γαμήσει;![]()

2 καμαρα και απο 1 ο αραμπι και ο τζολακηςπες μου σκορερ να ριξω κατι ψιλα
με τα τριτα θα παιξουμε τα δευτερα τα αφηνουμε για τον βαζελο.Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φουλ ροτεισον

Ναι εσένα περιμέναμε να μας πεις2,20 το 2πλο...λεω εγω τωρα...απλα το αφηνω εδω να το βλεπουμε
δε ντρεπεσαι ρε γαυρος ανθρωπος να παιζεις στοιχημα οτι θα χασει η αρμαδα?Ναι εσένα περιμέναμε να μας πεις
Κωλος Μονδελου στο τελος του σημερινου ματς....eipame na fygoyn osoi den einai olympiakoi h DEN EIPAME?
Βαζελογαυρος τι περιμενεις...δε ντρεπεσαι ρε γαυρος ανθρωπος να παιζεις στοιχημα οτι θα χασει η αρμαδα?
Ναι εσένα περιμέναμε να μας πεις
ο αλλος ο βαζελογαυρος τρολλαρει οτι θα βαλει και γκολ ο τζολακης και καθεται και κοροιδευει και δε ντρεπεταιΚωλος Μονδελου στο τελος του σημερινου ματς....
![]()
Βαζελογαυρος τι περιμενεις...
Ναι ρε ο μουνοπανας να πουμε δεν ντρεπεται....ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΜΕ 40 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΤΙΟ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟ!!!ο αλλος ο βαζελογαυρος τρολλαρει οτι θα βαλει και γκολ ο τζολακης και καθεται και κοροιδευει και δε ντρεπεται
Άρχισες πάλι μορη γαμιολαΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.45 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Ναι ρε ο μουνοπανας να πουμε δεν ντρεπεται....ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΜΕ 40 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΤΙΟ!!!ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟ!!!
Αμυνα με ΡετσοΚαλογεροπουλοΑνδρουτσοΜπουχαλακηδες....μιλαμε θα φευγουν οι Γαλλοπουτσες σαν τα πουλια του Χιτσκοκ.φτους γενιτσαροι του αλαφουζου μπινεδες....Θα ειναι το χαιλαιτ της βραδυας ρε μουνηδες το γκολ του τζολακη και αντι για πανηγυρισμο θα παει να κατουρησει στον σκαι....αλλα που να τα ξερετε αυτα εσεις οι κρυφοβαζελες
Μην βριζεις ρε μουνοπανοΆρχισες πάλι μορη γαμιολα