baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.866
- Πόντοι
- 7.265
Έχει βάλει καλή ενδεκάδα.Και εγώ πιστεύω σε νίκη απόψε.
Έχει βάλει καλή ενδεκάδα.Και εγώ πιστεύω σε νίκη απόψε.
Το μουνοπανο ήθελα να πω.Μη βριζεις
ΕτσιΤο μουνοπανο ήθελα να πω.
Τι θα τσιμπήσει?
Δεν είπαμε ρεΤι θα τσιμπήσει?
Τι θα έχει το μενού δεν είπαμε.Δεν είπαμε ρε
Τιποτα όλα τα τυλιχτα πατατες κτλΤι θα έχει το μενού δεν είπαμε.
Χωριάτικη, τζατζίκι και περιμένω και την μπριζαλάρα.Τι θα τσιμπήσει?
Ναι ψιλη τι είναι 4 τυλιχταΔίαιτα κανείς?![]()
Τι θα έχει το μενού δεν είπαμε.
Δίπιτα?Ναι ψιλη τι είναι 4 τυλιχτα
Μη βριζεις μανΚαι εγώ πιστεύω σε νίκη απόψε.
Σιγά τσ αυγα με τις νίκες έξω που κάναμε σαν να μη χάσαμε είναιΕνα μπασκετακι ειχαμε να μας παρηγορει φετος και μας γαμησε σημερα ο καραγκιοζης ο Μπαρστοκας....
Τα δύο τα άλλα τριπιτα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δίπιτα?
Καλα δεν ειπα οτι ηρθε η καταστροφη...παντως μας ξεγυμνωσαν σημερα τα Γαλλακια.Με την πρωτη σουπερ αθλητικη ομαδα που παιξαμε φανηκαν ολες οι αδυναμιες μας με κυριοτερη τον αυτιστικο μαλακα Μπαρστοκα που οταν στραβωνει ενα παιχνιδι πεταει μπλε οθονη.Σιγά τσ αυγα με τις νίκες έξω που κάναμε σαν να μη χάσαμε είναι
Ναι η άλλες ήταν μη αθλητικέςΚαλα δεν ειπα οτι ηρθε η καταστροφη...παντως μας ξεγυμνωσαν σημερα τα Γαλλακια.Με την πρωτη σουπερ αθλητικη ομαδα που παιξαμε φανηκαν ολες οι αδυναμιες μας με κυριοτερη τον αυτιστικο μαλακα Μπαρστοκα που οταν στραβωνει ενα παιχνιδι πεταει μπλε οθονη.
Ναι ρε παπαριδη δεν ηταν...τα Γαλλακια οποιος και αν εμπαινε ηταν γρηγορος και αλτικος.Δεν υπαρχουν πολλες ομαδες με τετοια χαρακτηριστικα στην Ευρωλιγκα και ο αλλος ο ΑΜΕΑ αντι να ριξει τον ρυθμο πηγε να τους παιξει στα ισα...Ναι η άλλες ήταν μη αθλητικές