1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
ο άλλος ζητάει κόρνερ γιατί ακούμπησε την μπάλα με την αφάνα. Ας κουρευόσουν ρε φίλε!
ερπετο εκ του ερπω κοινος σερνομαι(οχι εγω προσωπικα)Μιλαμε για τον τιτανοτεραστιο μαλακα που ειχε πει οτι ο αστακος ειναι ερπετο γιατι σερνεται στον βυθο της θαλασσας....
Εχουμε και δελτιο με ασο τελικο με +3 γκολακια....Εντάξει μαλακες οικονομισατε που το είχατε από ημιχρονο ασσο![]()

ΟΑΡΧΙΔΟΒΙΡΛΑΣ αδερφε.... θα τον κανω δολωμα για κοκοβιουςΕντάξει μαλακες οικονομισατε που το είχατε από ημιχρονο ασσο![]()
ερπετο εκ του ερπω κοινος σερνομαι(οχι εγω προσωπικα)αρα ο αστακος ερπεται στον βυθο της θαλασσας αρα ειναι ερπετο.
![]()
θα πεθανουμε τις πεινας.ΟΑΡΧΙΔΟΒΙΡΛΑΣ αδερφε.... θα τον κανω δολωμα για κοκοβιους
Ναι και μετά ξυπνησες ελα τσακοΕχουμε και δελτιο με ασο τελικο με +3 γκολακια....![]()

ναι...δεν ειναι το σουπερ μπακ αλλα ειναι ποιο τιμιος απος χιλιαδες αλλους...η ομαδα και να χασει σημερα δειχνει σημαδια βελτιωσης
βγαζει εστω και λιγους αυτοματισμους που σημαινει οτι αρχιζει και γινετε δουλεια
κι οσοι βριζουν το ρεαμπτσιουκ, το παληκαρι εχει καψει τα πνευμονια του τοσα χρονια χωρις στοπ 90λεπτα
και οχι σαν μπακ που ειναι αλλα μπακ χαφ. ολη την πλευρα
Εχει καει τυπε....πριν καει ηταν ενα μειγμα Μαλντινι και Ρομπερτο Καρλος.Τίμιος μπακ ήταν ο Πάντος που κράταγε τη θέση του και μάρκαρε και κάναν αντίπαλο. Αυτός εδώ προσπαθεί να τους ματιάσει
Βγαζει τυπε οσους υπολογιζει για βασικους με τον ΖΜΠΑΟΓΚ....Τώρα φταίω εγώ που γκρινιάζω; Πάνω που είχε ανέβει ο Μπιελ τον έβγαλε και μπήκε ο Μαρσέλο να προλάβει τα τρεξίματα που βγάζουν οι τσετ΄σενοι στα τελευταία λεπτά
Θα βγάλει και Πασχαλάκη τώρα δηλαδή;Βγαζει τυπε οσους υπολογιζει για βασικους με τον ΖΜΠΑΟΓΚ....