Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.707
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε χαλαρα βαζει υποψηφιοτητα για τον ΑΜΕΑ της χρονιας....κλαιω ρε μλκ
Τυπε χαλαρα βαζει υποψηφιοτητα για τον ΑΜΕΑ της χρονιας....κλαιω ρε μλκ
Ρε μλκ βαζελόγαυρε, κάνε ένα διάλλειμα από το σαιτ, μήπως ξεχαστεί λιγάκι η περσόνα σου, δεν αντέχεις όπου μπεις να γράψεις να τρως μπινελίκια, κρίμα είσαι.Ενταξει αυτιστικε μαλακα αντε τωρα να τον παιξεις και μολις μαζεψεις 20 ευρω πας να γαμησεις καμμια πουτανα να νιωσεις ανδρας....![]()
Καλως τη πουσταρδελα απο τη Ροδο....τον ικετη των πουτανων για στραπονιαρισμα.Ρε μλκ βαζελόγαυρε, κάνε ένα διάλλειμα από το σαιτ, μήπως ξεχαστεί λιγάκι η περσόνα σου, δεν αντέχεις όπου μπεις να γράψεις να τρως μπινελίκια, κρίμα είσαι.

Ρε μλκ, ασε αυτα και πες μου γιατι σε βριζουν οπου σκασεις μυτηΚαλως τη πουσταρδελα απο τη Ροδο....τον ικετη των πουτανων για στραπονιαρισμα.
Μπηκες για το καθημερινο ξεφτιλικι σου;![]()
Ποσο πληρωνες τη ΚΙΟΥΡΙΑ Χατζη να σε στραποναρει;Εχω μαθει οτι της ειχες σπασει τις ωοθηκες στα παρακαλετα.....Ρε μλκ, ασε αυτα και πες μου γιατι σε βριζουν οπου σκασεις μυτη
Και η Τζένη Λατίνα τον στραποναρε τον μλκ μου!Ποσο πληρωνες τη ΚΙΟΥΡΙΑ Χατζη να σε στραποναρει;Εχω μαθει οτι της ειχες σπασει τις ωοθηκες στα παρακαλετα.....
Άρχισες παλι ρεΠοσο πληρωνες τη ΚΙΟΥΡΙΑ Χατζη να σε στραποναρει;Εχω μαθει οτι της ειχες σπασει τις ωοθηκες στα παρακαλετα.....

ΓαμιολεςΚαι η Τζένη Λατίνα τον στραποναρε τον μλκ μου!![]()
![]()

Ναι ρε μαλεα, ενταξει, τα ειπες αυτα εκατο φορες, δε γελασαμε, παει αυτο, αλλαξε δισκο και πες μου γιατι σε βριζουν οπου τολμησεις να ξεμυτισειςΠοσο πληρωνες τη ΚΙΟΥΡΙΑ Χατζη να σε στραποναρει;Εχω μαθει οτι της ειχες σπασει τις ωοθηκες στα παρακαλετα.....
Απαντα ρε πουστρακι γιατι ολος ο κοσμος ξερει οτι σε στραποναρουν πουτανες ρε παλιογερε;Ναι ρε μαλεα, ενταξει, τα ειπες αυτα εκατο φορες, δε γελασαμε, παει αυτο, αλλαξε δισκο και πες μου γιατι σε βριζουν οπου τολμησεις να ξεμυτισεις
Και η Τζένη Λατίνα τον στραποναρε τον μλκ μου!![]()
![]()
Μιλαμε διορυγα του Σουεζ εχουν κανει τη κωλοτρυπιδα του οι πουτανες....ρε τον πουστογερο!Και η Τζένη Λατίνα τον στραποναρε τον μλκ μου!![]()
![]()
Δεν φταιω εγω τυπε το εχει αναγκη πολυ το ξεφτιλισμα ο πουστογερος...Άρχισες παλι ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμιολες![]()
Τα ιδια και τα ιδια, πιο μαλακας απο το λαδακη εχεις καταντησει ρε αφραγκε ναυαγε.Δεν φταιω εγω τυπε το εχει αναγκη πολυ το ξεφτιλισμα ο πουστογερος...![]()
Τα ιδια και τα ιδια μαλακακο αλλα δεν απαντας ποτε πως γινεται 200 ατομα εδω μεσα πουστη να σε ανεβαζουν πουτανοστραπονακια να σε κατεβαζουν γεροντοπουστα σερβιτορε...Τα ιδια και τα ιδια, πιο μαλακας απο το λαδακη εχεις καταντησει ρε αφραγκε ναυαγε.
Αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη ρε άφραγκεΤα ιδια και τα ιδια μαλακακο αλλα δεν απαντας ποτε πως γινεται 200 ατομα εδω μεσα πουστη να σε ανεβαζουν πουτανοστραπονακια να σε κατεβαζουν γεροντοπουστα σερβιτορε...
Δεν ξερω για μαλακες αλλα πουσταρες σαν και σενα δεν υπαρχουν πολλοι εδω μεσα μωρη Τζουτζουκα!!!Αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη ρε άφραγκε
Ε που να ξέρεις για μαλάκες, ακόμα και τον καθρέφτη ντρέπεσαι να τον κοιτάξεις. Εκτός αν δεν έχεις φράγκο για καθρέφτη, τότε πάω πάσο.Δεν ξερω για μαλακες αλλα πουσταρες σαν και σενα δεν υπαρχουν πολλοι εδω μεσα μωρη Τζουτζουκα!!!
Τρομερη απαξιωση παντως Τζουτζουκα των τσοντοσινεμα....σε λενε πουστη και στραπονιασμενο και εσυ τους λες αφραγκους.Ε που να ξέρεις για μαλάκες, ακόμα και τον καθρέφτη ντρέπεσαι να τον κοιτάξεις. Εκτός αν δεν έχεις φράγκο για καθρέφτη, τότε πάω πάσο.

Μα αυτή είναι η διαφορά, εσύ είσαι στ αλήθεια άφραγκος.Τρομερη απαξιωση παντως Τζουτζουκα των τσοντοσινεμα....σε λενε πουστη και στραπονιασμενο και εσυ τους λες αφραγκους.![]()