ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.873
- Πόντοι
- 12.756
Όχι ρε φίλε, όχι! Δεν το δέχομαι. Άκου η μέρα με την νύχτα. Να μην στηριχτεί ο Τζολάκης για να έρθει ο κλαρινογαμπρός.

Όχι ρε φίλε, όχι! Δεν το δέχομαι. Άκου η μέρα με την νύχτα. Να μην στηριχτεί ο Τζολάκης για να έρθει ο κλαρινογαμπρός.

Είτε γυρίζουν υγιείς όπως έφυγαν είτε με το φορείο αποζημιώνονται έτσι κι αλλιώς.![]()
Ολυμπιακός: Σοβαρός ο τραυματισμός του Βατσλίκ, νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα
Τα νέα δεν ήταν καλά για τον Τόμας Βατσλίκ, με τα αποτελέσματα της εξέτασης να δείχνουν σοβαρή ζημιά στον ώμο.www.sport24.gr
Κανονικά θα έπρεπε να αποζημιώνονται οι ομάδες από τις ομοσπονδίες των χωρών που ανήκουν οι παίκτες.
Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
3 μήνες έξω ο Βατσλίκ.
Και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ να πάρει τον πούλο.
Πιο σακάτης δεν γίνεται.
www.sport24.gr
Ολυμπιακός κλείνει άμεσα την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος υπογράφει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βατσλίκ.
Τώρα είναι στο Metropolitan και περνάει ιατρικές εξετάσεις. Γιατί άραγε; Και να μην τις περάσει με επιτυχία, θα τον ανακοινώσει το μεσημέρι έτσι κι αλλιώς.
![]()
Πρωί πρωί για τα ιατρικά ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης
Ο Πασχαλάκης πηγαίνοντας να περάσει από ιατρικά ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.www.sport-fm.gr
Ετσι ειναι τυπε μου τι Νικοπολιδης τι Πασχαλακης ενα και το αυτο....Ο Τζολάκης θα στηριχθεί.
Απλώς μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ δεν μπορούσαμε να μείνουμε μόνο με τον Τζολάκη.
Ο Κρίστινσον δεν υπολογίζεται.
Ο Πασχαλάκης είναι καλός τερματοφύλακας.
Είναι και Έλληνας με πάθος.
Θυμίζω τη περίπτωση Νικοπολίδη που ήρθε στην ίδια ηλικία και έκανε παπάδες.
Του Βατσλίκ το συμβόλαιο δεν πρόκειται να ανανεωθεί του χρόνου.
Τι λέει τυπε?πως πάει στο τρελάδικο?Ετσι ειναι τυπε μου τι Νικοπολιδης τι Πασχαλακης ενα και το αυτο....
εγραψα ηδη οτι διαφωνω και ειναι ο λογος που εχω σταματησει να ασχολουμαι ουσιαστικα.
ηταν ωραιες εποχες τοτε και τις κατεστρεψαν οι 2 προεδροι μας ξεκαθαρα.
λενε οτι παλια εκανε χειροτερα ο καπετανιος και ο τιγρης αλλα αφου δεν τα εζησα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.
ο θειος με την παραγκα και ο χοντρος με τραμπουκισμο σκοτωσαν ολο τον ανταγωνισμο και κατα συνεπεια το ενδιαφερον μου.
υ.γ. οποιος δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι απλο το να εχεις καθε χρονο εξασφαλισμενα τα λεφτα του τσλ και τι χαντικαπ σου δινει ειναι αρρωστημενα βαμμενος γαυρος η μπετοβλακας
Γαμησε τα απο Δευτερα θα σε παρω να κανονισουμε για μασαμπουκα....Τι λέει τυπε?πως πάει στο τρελάδικο?
Τη μεγαλη?Γαμησε τα απο Δευτερα θα σε παρω να κανονισουμε για μασαμπουκα....
Οχι ρε αυτη...Τη μεγαλη?

Οχι ρε αυτη...![]()

Οχιες βαζελογαυρε....στηριζουμε Βαγγελα και κωλαρα Παπαδοπουλου.οχι στον πασχαλακη απο εμενα
Ρε ζεμπου αυτα ναι, ειναι χοντράδες. Ακριβώς το ότι έγιναν έτσι φανερά σποδεικνύουν το ερασιτεχνικό της υπόθεσης.
Οι δικόί σας δούλευαν επαγγελματικά με παράγκες-παλάτια, τι να λέμε τώρα...
Ξαναλέω το γεγονός και μόνο ότι τα τότε πρωταθλήματα ήταν ανταγωνιστικά ενώ 15 χρόνια "εξαφανίστηκε" κάθε ανταγωνισμός τα λέει όλα...
Είναι σα να λέμε υπάρχει δημοκρατία σε τουρκία και ρωσία, απλά συμβαίνει να εχουν 20 χρονια ερντογαν και πουτιν γιατί είναι οι καλύτεροι![]()
μπραβο φιλε τρουμπ...καλα τα λες...στηριζω επιλογες Βαγγελα....Ο ΝΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΠ....
ναι ρε πουστη μου....μαρσελο,χαμες,βερσαλικο δεν εχουν κανει μεταγγραφη ολες οι αλλες ομαδες μαζι εδω και 20 χρονια....μπραβο φιλε τρουμπ...καλα τα λες...
μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα με την γκρινια τους ολη μερα οι βαζελογαυροι...εχουν γκαντεμιασει την ομαδα μας με την μονιμη μιρλα τους...
![]()
![]()
![]()
οι βαζελογαυροι φταινε που τραυματιζονται οι παικτες μας...με την μιρλα τους εχουν φερει ενα μαυρο συννεφο πανω απο την ομαδα, σαν να ειμαστε στην μορντορ ναπουμε...ναι ρε πουστη μου....μαρσελο,χαμες,βερσαλικο δεν εχουν κανει μεταγγραφη ολες οι αλλες ομαδες μαζι εδω και 20 χρονια....