Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Ενταξει φιλε δεν θα τερματισετε 13οι αλλα 10οι....αμα τωρα εισαι Παναθηναικος και γουσταρεις να χανεις τους καλυτερους σου παιχτες απο Αστερα και Παρτιζαν πασο.Θεωρητικα ναι...Αν σκεφτεις οτι περσι επαιζα στην ουσια χωρις ασο,τουλαχιστον φετος θα εχω ασο...Οπως προειπα και στο 2 και στο 4 θεωρω θα μαι καλυτερος...Και το σημαντικοτερο,φετος θα χω σοβαρο προπονητη,συγκριτικα με περσι παντα...Ολα θα φανουν στο παρκε βεβαια,στα λογια καλα τα λεμε...
Φιλε μου εφ οσον μου φερει καλυτερους απ αυτους τους 2 που λες στα @@ μου.Ουδεις αναντικαταστατος.Ενταξει και στην τελικη τον γυαλινο Νεντοβιτς εχασα,δεν εχασα και τον Διαμαντιδη...Θεωρω οτι στο "2" εφερε ανωτερο παιχτη στο συνολο...Περιμενω να δω τι θα μου φερει στο 3...Οσο για το τι θα τερματισω ασε να δουμε,οποιος εκανε προβλεψεις στον αθλητισμο εκτεθηκε...Ολα θα φανουν στο παρκε...Ενταξει φιλε δεν θα τερματισετε 13οι αλλα 10οι....αμα τωρα εισαι Παναθηναικος και γουσταρεις να χανεις τους καλυτερους σου παιχτες απο Αστερα και Παρτιζαν πασο.
Ναι θα φερει καλυτερους φιλε ο Τρακης....εδω δεν μπορει να κρατησει αυτους που εχει.Και ο Παπαπετρου χωρις να ειναι κατι φοβερο ηταν Ελληνας φιλε....με ποιον θα τον αντικαταστησετε στην Ελλαδα;Φιλε μου εφ οσον μου φερει καλυτερους απ αυτους τους 2 που λες στα @@ μου.Ουδεις αναντικαταστατος.Ενταξει και στην τελικη τον γυαλινο Νεντοβιτς εχασα,δεν εχασα και τον Διαμαντιδη...Θεωρω οτι στο "2" εφερε ανωτερο παιχτη στο συνολο...Περιμενω να δω τι θα μου φερει στο 3...Οσο για το τι θα τερματισω ασε να δουμε,οποιος εκανε προβλεψεις στον αθλητισμο εκτεθηκε...Ολα θα φανουν στο παρκε...
γκολαρα απο τον παιχταρα που ψηνει να φερει ο κυριος μαρινακης....

γιορταζει και λουστηκε...Τάκη ευχήθηκες σήμερα στον προφέσορ;

Τακη κατι μου λεει οτι ο Βαγγελας ξερει οτι θα παρουμε τα αρχιδια μας με τους Εβραιους και κωλοβαραει στις μεταγραφες....γιορταζει και λουστηκε...
ευχες μονο στην μαρινα την μεταφραστρια μας...![]()
Γαμαει πολύ καλήΔειτε μαλακες 2η φανελα....ΕΜΕΤΟΣ!!!
![]()
γαμησε τα, οι καλυτερες δευτερες για μενα ηταν παντα οι μαυρεςΔειτε μαλακες 2η φανελα....ΕΜΕΤΟΣ!!!
![]()
Γαμαει πολύ καλή