raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.734
- Πόντοι
- 5.006
τι προβλημα ρε τυπε?Αν φύγει ο Βεζένκοφ,πρόβλημα Τάκη
οι αλλοι προσπαθουν να καλυψουν διαφορα 13 θεσεων στην ευρωλιγκα με παιχτες επιπεδου γιουροκαπ...
τι προβλημα ρε τυπε?Αν φύγει ο Βεζένκοφ,πρόβλημα Τάκη
τι προβλημα ρε τυπε?
οι αλλοι προσπαθουν να καλυψουν διαφορα 13 θεσεων στην ευρωλιγκα με παιχτες επιπεδου γιουροκαπ...
![]()
![]()
![]()
Τάκης πολύ διαβασμένος ο μπούστης.Δεν πιστεύω να'ναι το περσινό μπουρδέλο,τουλάχιστον πήραν κανονικό προπονητή που πέρσι σας κέρδισε 2 φορές,κι αυτός ο Γουίλιαμς καλός παίκτης είναι αν δεν έρθει μόνο για γαμήσια στην Ελλάδα

Τώρα θα φύγει και η Ιωάννα καλά πάτε μανΤάκης πολύ διαβασμένος ο μπούστης.
Μπάσκετ ανδρών έχει δίκιο ως ένα βαθμό.
Η απόσταση μειώνεται όμως....
Αλλά υπάρχει.

Οντως μειωνεται η διαφορα τυπε....Τάκης πολύ διαβασμένος ο μπούστης.
Μπάσκετ ανδρών έχει δίκιο ως ένα βαθμό.
Η απόσταση μειώνεται όμως....
Αλλά υπάρχει.

Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα...τι προβλημα ρε τυπε?
![]()
![]()
![]()
Φεύγουν τα βαρίδια...Οντως μειωνεται η διαφορα τυπε....
![]()
Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Παπαπέτρου! (pic)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Στην Παρτιζάν συνεχίζει την καριέρα του ο παίκτηςwww.fosonline.gr

Μου είπε ο Αθηναίος να σου πω:"Σκάσε μπούστη"!!!!Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα...![]()
![]()
![]()
Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα...![]()
![]()
![]()
Μου είπε ο Αθηναίος να σου πω:"Σκάσε μπούστη"!!!!Καλοί για να μην βγεις τελευταίος
Και για σένα μου είπε ο Αθηναίος να σου πω αλλά δεν μου βγαίνει....Καλοί για να μην βγεις τελευταίος

σε αυτον πες του οτι στο ειπε ο μπουχοςΚαι για σένα μου είπε ο Αθηναίος να σου πω αλλά δεν μου βγαίνει....
![]()
ηρεμια,σεβασμος,πολιτισμος....για πεστε τι σας ειπα...
![]()
Ναι σωστα,γιατι ο Γκριγκονις,ο Ουιλιαμς κι ο Γουολτερς ειναι παιχτες επιπεδου Γιουροκαπ...Εχουν μηδενικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα...![]()
![]()
![]()
Ποιος Νεντοβιτς,αυτος που τραυματιζονταν ανα 5 παιχνιδια;Ναι ο Παπαπετρου ειναι απωλεια (σχετικο κι αυτο),Παπαγιαννης παραμενει στο ροστερ μου (ακομα τουλαχιστον).Μετριοι ειναι οι Γκριγκονις,Ουιλιαμς;Πχ θεωρω οτι στο "2" και στο "4" πηρα καλυτερους σε σχεση με περσι...Περσι στο 4 παλευα με τον...Οκαρο,τι λεμε τωρα...Για τον ασσο εγω δεν σου πα οτι ο Ουολτερς ειναι ο Λαρκιν,ουτε καν Καλαθης,αλλα τουλαχιστον μια σχετικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα την εχει.Θα φανει κατα ποσο θα παιξει...Περιμενω να δω και τι θα παρω στο "3",ακομα δεν εχουμε κλεισει το ροστερ...Οτι λεμε ειναι θεωρητικο,ολα θα φανουν στο παρκε...ρε τυπε, οι 3 καλυτεροι σου παιχτες ηταν ο νεντοβιτς, ο παπαγιαννης και ο παπαπετρου....
και απο αυτους εχει φυγει οι 2.....
αρα ενω ηδη ησουν 13 θεσεις πισω στην ευρωλιγκα, εφυγαν και οι 2 απο τους 3 καλυτερους παιχτες...
και μεχρι τωρα εχεις παρει μετριους παιχτες...ποιος γουολτερς να πουμε....
ενω σε εμας ο μονος καλος παιχτης που εφυγε μεχρι τωρα ειναι ο ντορσει...τους μετριους που διωξαμε τους αντικαταστησαμε με ιδιους ή και καλυτερους (πιτερς, μπολομποι, κανααν)....
οποτε μεχρι τωρα, η διαφορα μεγαλωσε και αλλο σε σχεση με περυσι
Δηλαδή φίλε θα είσαστε πιο δυνατοί από πέρσυ λες;Ποιος Νεντοβιτς,αυτος που τραυματιζονταν ανα 5 παιχνιδια;Ναι ο Παπαπετρου ειναι απωλεια (σχετικο κι αυτο),Παπαγιαννης παραμενει στο ροστερ μου (ακομα τουλαχιστον).Μετριοι ειναι οι Γκριγκονις,Ουιλιαμς;Πχ θεωρω οτι στο "2" και στο "4" πηρα καλυτερους σε σχεση με περσι...Περσι στο 4 παλευα με τον...Οκαρο,τι λεμε τωρα...Για τον ασσο εγω δεν σου πα οτι ο Ουολτερς ειναι ο Λαρκιν,ουτε καν Καλαθης,αλλα τουλαχιστον μια σχετικη εμπειρια στην Ευρωλιγκα την εχει.Θα φανει κατα ποσο θα παιξει...Περιμενω να δω και τι θα παρω στο "3",ακομα δεν εχουμε κλεισει το ροστερ...Οτι λεμε ειναι θεωρητικο,ολα θα φανουν στο παρκε...
Θεωρητικα ναι...Αν σκεφτεις οτι περσι επαιζα στην ουσια χωρις ασο,τουλαχιστον φετος θα εχω ασο...Οπως προειπα και στο 2 και στο 4 θεωρω θα μαι καλυτερος...Και το σημαντικοτερο,φετος θα χω σοβαρο προπονητη,συγκριτικα με περσι παντα...Ολα θα φανουν στο παρκε βεβαια,στα λογια καλα τα λεμε...Δηλαδή φίλε θα είσαστε πιο δυνατοί από πέρσυ λες;