Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Δεν θυμάμαι πως λέγεται.Ωραίο άρα καλό αυτό που σου είπα,που για ψάρι;
Έχει ένα κολλητός του πατέρα μου.
Δεν θυμάμαι πως λέγεται.Ωραίο άρα καλό αυτό που σου είπα,που για ψάρι;
Γάτα είσαιΔεν θυμάμαι πως λέγεται.

Και πως θα πας και εσυ ρε καμμενε αφου δεν θυμασαι;Τι θα λες το ονομα του κολλητου του πατερα σου σε καθε ψαροταβερνα μεχρι να το πετυχεις;Δεν θυμάμαι πως λέγεται.
ΧαχαχαΚαι πως θα πας και εσυ ρε καμμενε αφου δεν θυμασαι;Τι θα λες το ονομα του κολλητου του πατερα σου σε καθε ψαροταβερνα μεχρι να το πετυχεις;
Ρε μλκ τι γινεταιΚαι πως θα πας και εσυ ρε καμμενε αφου δεν θυμασαι;Τι θα λες το ονομα του κολλητου του πατερα σου σε καθε ψαροταβερνα μεχρι να το πετυχεις;

θα στηθει μπλοκο εξω απο το σεφ....Στα δύσκολα παίρνω τηλ πατέρα μου και αφού ακούσω γμτπ(γιατί δεν ξέρω τα στέκια του Πειραιά)μετά θα μου πει....
![]()
Οταν δεν εχεται επηχηρηματα εχεστε σε προφανως σε δυσκολη θεση και αυτη ειναι η πιο λογικη αντιδραση!
Ο Ολυμπιακος εχει νταβανη το οπιο δεν προκυτε βαση λογηκης ποδοσφαιρηκης να ξεπεραση ποτε.Βεβαια το ποδοσφαιρο περιεχει και το παραγοντα τυχη οποτε ολα ειναι πηθανα.Γιατη ευρωπη μιλαω γιατι εκει δεν περναν τα κολπα του μαρηνακι οπως εδω!Εκει αν δεν εχεις συνολο δεν πρωχωρας!
τι ειδους οπιο?Οταν δεν εχεται επηχηρηματα εχεστε σε προφανως σε δυσκολη θεση και αυτη ειναι η πιο λογικη αντιδραση!
Ο Ολυμπιακος εχει νταβανη το οπιο δεν προκυτε βαση λογηκης ποδοσφαιρηκης να ξεπεραση ποτε.Βεβαια το ποδοσφαιρο περιεχει και το παραγοντα τυχη οποτε ολα ειναι πηθανα.Γιατη ευρωπη μιλαω γιατι εκει δεν περναν τα κολπα του μαρηνακι οπως εδω!Εκει αν δεν εχεις συνολο δεν πρωχωρας!
Είμαι ήδη από την μέσα πλευρά...θα στηθει μπλοκο εξω απο το σεφ....

ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Οταν δεν εχεται επηχηρηματα εχεστε σε προφανως σε δυσκολη θεση και αυτη ειναι η πιο λογικη αντιδραση!
Των Τσημηκα τεληκο του Τσαμπιονς των εμπιστευτηκε ο προπονητης;Οχη!Ξερεις γιατη;
Γιατη δεν εχει ανεβη ταβανη!Εχει καποια καλα στηχεια που ξερει ο προπ/της και των χρησημ/η μεχρη ενως σημειου.Φυληκα αφτα προς το παρων απο εμενα.
ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Γαμιεται ο Σισε...τι κινηση ηταν αυτη και τι τελειωμα;Να μεινει εκτος προετοιμασιας και να τον πουλησουμε οσο οσο.
Ρε μαλεα ειμεθα για τον πεουλα αλλα μιλας εσυ με μεταγραφη τον Καργα ρε;Το φετινό συνονθύλευμα που χτίζει ο προφεσορ θα το κάνει μία χαψια ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!![]()
![]()
![]()
Μλκ από τώρα στο λέω η αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ θα πετάει, θα έχει άπειρα τρεξίματα κ τα πρεσινγκ θα είναι ανελέητα!Ρε μαλεα ειμεθα για τον πεουλα αλλα μιλας εσυ με μεταγραφη τον Καργα ρε;![]()