paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.758
- Πόντοι
- 10.656
και εκει διαρκειας θα παρουμε.
καλα ειναι
και εκει διαρκειας θα παρουμε.
www.sport24.gr

νεος προεδτος στη super league για 2 χρονια ο βαγγελης μαρινακης!!αρχιζουν τα οργανα!!Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στη Super League! Σήμερα το μεσημέρι στις 15;00 η σχετική διαδικασία.![]()
![]()
![]()
Ανανέωση Ντόρσει και Καλάθη - Κάλινιτς είναι ό,τι πρέπει
Δεν παιζει κανενας Καλαθης...Μιλουτινοβ ή καποιο αλλο 5αρι,Αντετοκουμπο στη θεση του Ζαν Σαρλ και ενα 4αρι στη θεση του Πριντεζη αυτες θα ειναι οι μεταγραφες μας.Τί να τον κάνετε τον Καλάθη ρε τύπε με Σλούκα-Γουόκαπ;Εκτός αν τον πάρετε για να μην τον πάρει ο βάζελος
Μια χαραΔεν παιζει κανενας Καλαθης...Μιλουτινοβ ή καποιο αλλο 5αρι,Αντετοκουμπο στη θεση του Ζαν Σαρλ και ενα 4αρι στη θεση του Πριντεζη αυτες θα ειναι οι μεταγραφες μας.
εχουμε την κατοχη αδερφε....
Ρε αδερφε καλυτερα να χα εσενα διπλα μου στο γηπεδο κι ας γκρινιαζες παρα ενα τυπα που χα 60 χρονων φετος και μου λεγε ελα ομαδαρα εχουμε μπαλαρα παιζουμε, προπονητη στους 5 κορυφαιους του κοσμου και ροστερ απιθανο και ολο στο επομενο ματς θα ερθουν τα πολλα γκολ κ τωρα ζεσταινεται η μηχανη μας ( ηταν μαρτης-απριλης ) κ ετοιμασου να δεις μαγεια κτλΕνταξει μπορει να βιαζουμε το ποδοσφαιρο αλλα αυτα τα παιχνιδια ετσι και αλλιως ειναι για να ψηθουν ταλεντακια οπως ο Αβρααμ και ο Βαλμπουενας....
Τυπε το πρωτο ημιχρονο πως το εκοψες;Εμεινες ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιξαμε;Ρε αδερφε καλυτερα να χα εσενα διπλα μου στο γηπεδο κι ας γκρινιαζες παρα ενα τυπα που χα 60 χρονων φετος και μου λεγε ελα ομαδαρα εχουμε μπαλαρα παιζουμε, προπονητη στους 5 κορυφαιους του κοσμου και ροστερ απιθανο και ολο στο επομενο ματς θα ερθουν τα πολλα γκολ κ τωρα ζεσταινεται η μηχανη μας ( ηταν μαρτης-απριλης ) κ ετοιμασου να δεις μαγεια κτλ
Δε τη παλευα με τπτ λεμε![]()
Άρχισες πάλι ρε,και στο ξεμουδιασμα γκρίνια κανειςΤυπε το πρωτο ημιχρονο πως το εκοψες;Εμεινες ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιξαμε;

Δεν γκρινιαζω μια ερωτηση κανω...εσυ πως το ειδες το πρωτο ημιχρονο παιξαμε καλα;Άρχισες πάλι ρε,και στο ξεμουδιασμα γκρίνια κανεις![]()
![]()