Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.358
- Πόντοι
- 28.246
Περπατωντας είπε οχι τρέχοντας.προσεχε μην σκονταψεις.
Περπατωντας είπε οχι τρέχοντας.προσεχε μην σκονταψεις.
και γω πιστευω οτι φετος θα το παρουμε γιατι πρεπει να σπασει η γκινια αλλα απο την αλλη δεν ειμαστε και κωλοφαρδοι σαν τους ζελες.Περπατωντας είπε οχι τρέχοντας.
Τον προεδρο εχει αναλαβει να τον βαζει ο @Manimal[/USER
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE="Zebu, post: 12630960, member: 164085"]
Συγνωμη μαν... Δεν το ειχα καταλαβει.... :hi:
Εγω δεν ειμαι πολυ αξιος με την τεχνολογια...για καμια χοιρινη τηγανια καλος ειμαι, αντε κ λουκανικο χωριατικο με τιποτα αυγα... :rockon::rockon:
Τι τσιμπησες?προσεχε μην σκονταψεις.
νηστικος μαν,το χω κανει ταμα.Τι τσιμπησες?
Για 1 ωρανηστικος μαν,το χω κανει ταμα.
Σωθήκαμε τωρα![]()
Ανταλλαγή Μπιέλ – Σφιντέρσκι; Η Σάρλοτ αλλάζει τα δεδομένα και ψήνει τον Ολυμπιακό να γίνει το deal!
Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι, πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, επανέρχεται στο ελληνικό ποδοσφαιρικό προσκήνιο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να φέρονται ναwww.redfreaks.gr
Μαλακά μπυ τι θα γίνει με αυτόν τον ΜπιελΓια 1 ωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωθήκαμε τωρα
Τρεφεσαι με το αγιο πνευμα;νηστικος μαν,το χω κανει ταμα.
ουτε θερμισδα δεν λαμβανωΤρεφεσαι με το αγιο πνευμα;
![]()
Ανταλλαγή Μπιέλ – Σφιντέρσκι; Η Σάρλοτ αλλάζει τα δεδομένα και ψήνει τον Ολυμπιακό να γίνει το deal!
Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι, πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, επανέρχεται στο ελληνικό ποδοσφαιρικό προσκήνιο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να φέρονται ναwww.redfreaks.gr
Αν μας δωσουν τρια εκατομμύρια για Μπιελ και τον Σφιντερσκι, ευχαρίστως παω και στο αεροδρομιο να τον φερω ο ιδιος τον Πολωνο.Σωθήκαμε τωρα
Πες το ρε τυπε μια ψυχή που είναι να βγειΑν μας δωσουν τρια εκατομμύρια για Μπιελ και τον Σφιντερσκι, ευχαρίστως παω και στο αεροδρομιο να τον φερω ο ιδιος τον Πολωνο.
Εγω θελω Και Παλμα και Ραχιμι. Με Παλμα θα ελεγα κατι αλλα αν και το πιστευω φοβαμαι οτι θα μου πειτε πως γινομαι βλασθημος.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η ονομαστική του αξία δεν είναι μεγαληΠες το ρε τυπε μια ψυχή που είναι να βγει
Με Παλμα παυει το "κλαμα" για Ποντενσε. Και τεχνικη εχει, και δημιουργικος ειναι και ανακατοσουρας ειναι, και σε σχεση με τον κοντο ειναι και παραγωγικος στο γκολ.Πες το ρε τυπε μια ψυχή που είναι να βγει
MλκΜε Παλμα παυει το "κλαμα" για Ποντενσε. Και τεχνικη εχει, και δημιουργικος ειναι και ανακατοσουρας ειναι, και σε σχεση με τον κοντο ειναι και παραγωγικος στο γκολ.
Το ειπα. Σε θελω διπλα μου αν με βαρεσουν τωρα γιατί όντως είπα βαρια κουβεντα.![]()

Τυπε είμαι δίπλα σου και στηρίζωΜε Παλμα παυει το "κλαμα" για Ποντενσε. Και τεχνικη εχει, και δημιουργικος ειναι και ανακατοσουρας ειναι, και σε σχεση με τον κοντο ειναι και παραγωγικος στο γκολ.
Το ειπα. Σε θελω διπλα μου αν με βαρεσουν τωρα γιατί όντως είπα βαρια κουβεντα.
δωστου ενα μπουκαλι ουισκι.
Εσενα θα σε κερασω σουβλακια αν δεν με βαρεσεις.
Aριστο ναιΕσενα θα σε κερασω σουβλακια αν δεν με βαρεσεις.
Κανεις δεν εγγυαται τίποτα. Με τον κοντο αλλο φοβαμαι περισσοτερο ομως. Οτι σιγουρα θα γυρισει. Αν οχι το καλοκαιρι αυτο, το επομενο. Το αργοτερο. Εκει δεν θα ειναι ιδιος ο Ντανιελ.Τυπε είμαι δίπλα σου και στηρίζω
Και θα ρίξω και μπουρλότο
Ο κοντός άμα ήθελε να μείνει ήταν στο χέρι του όλα τα άλλα είναι πουλάω οπαδιλικι
Ομοίως και για τον πρώην αρχηγό
Και συνεχίζω βάζοντας ΤΝΤ
Ποιος εγγυάται πως θα έπαιζαν φέτος το ίδιο καλά
Προσωπικά θεωρώ πως το ταβάνι και των 2 ήταν η περσινή χρονιά ειδικά του αρχηγού που (και λόγω γηρατος) αναγκάστηκε να υπηρετήσει το πλάνο του παππού μας