Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
Όντως. Και μου πέρασε η διάθεση να δω μπάσκετ. Του χρόνου πάλι. Το 2025.
Μην στεναχωριεσαι κολλητε μου εσυ , καποιος θα ψοφήσει αύριο και θα χαρει η καρδουλα σου

Όντως. Και μου πέρασε η διάθεση να δω μπάσκετ. Του χρόνου πάλι. Το 2025.

μπορει να εχει πλακωθει στα τσιπουρα τα ντοπια....

@brabus67 ειναι καλοφαγας,λεφτας,κοσμογυρισμενος ρεψιτ φιλαράκο ..
Μπραμπ τσιπουρο το βαζει στα δημητριακά το πρωί
Δεν μασάει απο αυτα
Μια φορά του ειχε τελειωσει το στοματικό διάλυμα και εκανε με 100αρα EKO
αμα ειναι ΕΚΟ καλα ειναι shell να μην ειναι μονο....ψιτ φιλαράκο ..
Μπραμπ τσιπουρο το βαζει στα δημητριακά το πρωί
Δεν μασάει απο αυτα
Μια φορά του ειχε τελειωσει το στοματικό διάλυμα και εκανε με 100αρα EKO
Μην στεναχωριεσαι κολλητε μου εσυ , καποιος θα ψοφήσει αύριο και θα χαρει η καρδουλα σου![]()

αμα ειναι ΕΚΟ καλα ειναι shell να μην ειναι μονο....
ο αλλος ξαφανιστηκε εφτιαξε καφεδακι και πηγε για βραδινη κουρσα....

πηγε να αναψει τα φωτα στο σεφ γτ καποιοι τα σβησανε αποψε....δεν μπορει τωρα , αλλαζει πριζα σε ενα ερ-φραιερ μεταχειρισμενο που πηρε απο τα βαθη της Κινας
ρ μαλακα ειναι ενας τυπος χακερας στο τικ τοκ και ειχε μια κινεζικη ηλεκτρικη σκουπα με wi-fi και εδειχνε πως εκλεβε δεδομενα και πηγαιναν σε σερβερ κινεζικοδεν μπορει τωρα , αλλαζει πριζα σε ενα ερ-φραιερ που πηρε απο τα βαθη της Κινας
πρέπει να μπει και στις σκούπες-ρομπότ, έχουν μέλλονδεν μπορει τωρα , αλλαζει πριζα σε ενα ερ-φραιερ που πηρε απο τα βαθη της Κινας
ρ μαλακα ειναι ενας τυπος χακερας στο τικ τοκ και ειχε μια κινεζικη ηλεκτρικη σκουπα με wi-fi και εδειχνε πως εκλεβε δεδομενα και πηγαιναν σε σερβερ κινεζικο
γαμωσπιτοι Δρακονιανοι
Λοιπον, τονιδιομειπα και στο φιλο αεκτζη @matrix21 .Φίδι μόλις τώρα δάγκωσε τον @mpouxos 1-2
πρέπει να μπει και στις σκούπες-ρομπότ, έχουν μέλλον

νομίζω πρεπει να κανεις αποχη απο τηλεοραση , συνδρομητικες υπηρεσιες ταινιων , και διαδικτυο για κανα 2μηνοΛοιπον, τονιδιομειπα και στο φιλο αεκτζη @matrix21 .
Η αεκ χτες εκανε φασεις του Λανσερρσικου σλλα της εβγαζε φασεις και ο Σερραιος. Τα στιγμιοτυοανειδσ της Κουλας. Τα ιδια και στην Τριπολη αποψε. Ο Παοκ προηγηθηκε και τιυ εκανε ανατροπη ο Οφη μεσα στην Τούμπα.
Τελικα ή μαλακεψανε τοσο οι μεγαλοι ή μας πηρανε χαμπάρι οι μικρομεσαιοι οτι και ο αγιος φοβερα θελει και παίζουν τνν μοαλα τους και ο,τι βγει. Αλλωστε και να παίξουν οπως παλια για να φανε λιγοτερα, μονο χαμενοι είναι.
Μπορει να ισχυουν και τα δυο βεβαια. Και μαλακες οι μεγαλοι και σηκωσανε κεφάλι οι "μικροι"
Παιζει και το σεναριο να ειναι φτιαχτο για να τραβηξουν την προσοχη του φιλοθεαμονος κοινου. Μιας και ο βαζελος δεν ειναι τελειωμενος βαθμολογικα με ολες αυτες τις απώλειες των αλλων...
Γνωμες.
μαλακα ο τυπος απιστευτος...οτι εχει γουιφι ακομα και ψυγειο οποιος θελει σε κλεβειΩ να σου γαμησω ...
ισχύει, δεν είναι παιχνίδιΩ να σου γαμησω ...
Κανένας από τους μεγάλους δεν είναι μετά τα αποψινάΛοιπον, τονιδιομειπα και στο φιλο αεκτζη @matrix21 .
Η αεκ χτες εκανε φασεις του Πανσερραικου σλλα της εβγαζε φασεις και ο Σερραιος. Τα στιγμιοτυοανειδσ της Κουλας. Τα ιδια και στην Τριπολη αποψε. Ο Παοκ προηγηθηκε και τιυ εκανε ανατροπη ο Οφη μεσα στην Τούμπα.
Τελικα ή μαλακεψανε τοσο οι μεγαλοι ή μας πηρανε χαμπάρι οι μικρομεσαιοι οτι και ο αγιος φοβερα θελει και παίζουν τνν μοαλα τους και ο,τι βγει. Αλλωστε και να παίξουν οπως παλια για να φανε λιγοτερα, μονο χαμενοι είναι.
Μπορει να ισχυουν και τα δυο βεβαια. Και μαλακες οι μεγαλοι και σηκωσανε κεφάλι οι "μικροι"
Παιζει και το σεναριο να ειναι φτιαχτο για να τραβηξουν την προσοχη του φιλοθεαμονος κοινου. Μιας και ο βαζελος δεν ειναι τελειωμενος βαθμολογικα με ολες αυτες τις απώλειες των αλλων...
Γνωμες.