Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.823
- Πόντοι
- 28.246
Εγω το ειπα ρε συ. Δικη μου επιθυμία είναι.Όποτε πως συνδέεται με τον Ολυμπιακό ;
Εγω το ειπα ρε συ. Δικη μου επιθυμία είναι.Όποτε πως συνδέεται με τον Ολυμπιακό ;
Ρε παπάρα ξένες γλώσσες μιλάς?Δυσκολακι γιατι παιζει τσουλου ο αδερφος, και θα κλωτσησει ο κιτρινιαρης.
Αλλα δεν κανει να δοκιμασει να μου φερει πισω τον Κιτρινιαρη; Στα λεφτα θα τα βρουν τα αδερφια.
Εχω ξεκινήσει μαθήματα τελευταία και είπα να τα εξασκησω. Τραβάς κάνα ζόρι;Ρε παπάρα ξένες γλώσσες μιλάς?
Μη με προγκάς γιατί θα σας τον ξαμολήσω στο νήμα κι είναι αγριεμένος...Εχω ξεκινήσει μαθήματα τελευταία και είπα να τα εξασκησω. Τραβάς κάνα ζόρι;
Στα αλλα νεα, απο ο, τι διαβαζω πεντε εκατομμυρια τον χρονο θα παρει ο Ποντενσε για να παει σε γηροκομειο ποδοσφαιριστων απο τα 28 του.
Ρε δεν παει να γαμηθεί, αυτος ελεγε Ολυμπιακός ή τίποτα.
Δε πας να γαμηθεις και εσυ ρε daystalker.
www.sport24.gr
Μεγάλε Κάλμα λίγο θα πάθεις και τίποτα.![]()
Καραπαπάς: "Προσφέραμε στον Ποντένσε συμβόλαιο που δεν έχει υπάρξει στην Ελλάδα"
Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με story του αποκάλυψε τις προσφορές των ερυθρόλευκων για τον Ντάνιελ Ποντένσε.www.sport24.gr
Εύγε στον Καραπαππαρα που ξεβρακωνει τα αρδακια. 2,2 ήταν η τρομακτική προσφορά. Πολύ θα ήθελα να κάνει μια αντίστοιχη ανάρτηση και για φορτουνη να μάθουμε πόσα του έδιναν στην πραγματικότητα. Του έδιναν 1,5; Μπάαα, χλωμό. Και πόσα πήρε τελικά ο Κααμπι;;; Γιατί 2,7 δεν πήρε. Φάτε κι άλλο σανό γίδια. Και καθίστε να σας γαμαει η Λαμία κι ο...Αλαφούζος.
Αδερφέ, το πρωτόκολλο, εσύ...Μεγάλε Κάλμα λίγο θα πάθεις και τίποτα.
Έχουν κάψει φλαντζες καργα αδελφέ,ανάθεμα αν ξέρουν που πέφτει και το Καραϊσκάκης.
Αδερφε, παιχταρας, αλίμονο. Οκ η διαφορα ητανε καπμοση (800 για καθε χρονο) πεντε πανω πεντε κατω αν υπηρχε διαθεση και απο τις δυο μεριες θα τα βρισκανε παιχτης και διοικηση. Κακως τον χάσαμε, ΟΚ. Αλλα το μοναστηρι να ναι καλα...Έχουν κάψει φλαντζες καργα αδελφέ,ανάθεμα αν ξέρουν που πέφτει και το Καραϊσκάκης.
Διάβασε sdna.Εμενα με καιει τι καλογερους θα βρει.
Να μπαίνεις πιο συχνά όταν θα παίζουμε, τυπε. Και οποιος σου ξανα πει κακια κουβέντα, ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑ!Διάβασε sdna.
Τα λέει όλα, ΟΛΑ !!!