Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (0 μέλη και 331 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.474
Πόντοι
28.246
Στο δια ταύτα.

Θέλεις Φορτούνη ή όχι ???

Και γιατί τον θέλεις τόσο πολύ ?

Τα υπόλοιπα μεταξύ σας δεν με απασχολούν.
Αντε και γαμησου παλι. Τα ιδια θα λεμε. Αφηστε τον να φυγει ρε σεις. Να δω με τι παλιοσειρες και δη απο τη μητρα της ομαδας θα παιζετε. Φερτε καποιον καινουριο που στ αρχιδια του κι αμανα αμαν. Χτες ο Τσανακας ειπε οτι για ανανεωση παει και ο Ρετσος. Λυσσαξτε και γι αυτον.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.385
Πόντοι
46.423
Αντε και γαμησου παλι. Τα ιδια θα λεμε. Αφηστε τον να φυγει ρε σεις. Να δω με τι παλιοσειρες και δη απο τη μητρα της ομαδας θα παιζετε. Φερτε καποιον καινουριο που στ αρχιδια του κι αμανα αμαν. Χτες ο Τσανακας ειπε οτι για ανανεωση παει και ο Ρετσος. Λυσσαξτε και γι αυτον.

Του χρόνου θα κλείσει τα 33.

Θα κάτσει και κανένας τραυματισμός και θα τον πληρώνουμε τσάμπα να κάθεται στο συμβόλαιό του.

Νομίζεις ότι αν δεν ανανεώσει ότι δεν θα αντικατασταθεί ?

Αν θέλει και αγαπάει τον σύλλογο να μείνει με αυτά που του προσφέρουμε.

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
445
Πόντοι
21
με Βαγγελαρα προεδρα δεν ανησυχω. Η ομαδα παιζει μπαλαρα και του χρονου που θα ειναι στρωμενα απο την αρχη περιπατο θα κανουμε. Με μπασκετ ο βεσνεκωφ παικταρας αλλα νομιζω λιγο υπερτιμημενος για τα φραγκα αυτα

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Παλι δεν καταλαβαινεις τι λεμε;
Ο παστελιος εχει υποστει οτι ειχα κανει και σε εσενα για πουτανικα. Δεν τα κρατησε ομως για εκεινα τα νηματα τη κοντρα οπως εσυ. Ηρθε εδω μεσα να μου ζαλισει τα αρχιδια ετσι στο ξαφνικο.
Κρατιεμαι, κρατιεμαι να μην ξεφυγω απο το νημα και τον σκοπο του αλλα καπου ωπα! Αν εχει κατι συγκεκριμενο σε κοντρα μαζι μου ας μου την φυλαξει για αλλου.
Το καταλαβες τωρα;
οσο μου στελνεις μηνυματα θα σε κραζω εδω...και τι εκανες βρε παπαρα σε εμενα?? σπαστηκες που λεμε καλα λογια για τις κοπελες που εμεις γουσταρουμε και οχι για αυτες που θελεις εσυ??? οπου σε βρισκω θα σε ξεφτιλιζω μεχρι να κοψεις τις μαλακιες ....

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Του χρόνου θα κλείσει τα 33.

Θα κάτσει και κανένας τραυματισμός και θα τον πληρώνουμε τσάμπα να κάθεται στο συμβόλαιό του.

Νομίζεις ότι αν δεν ανανεώσει ότι δεν θα αντικατασταθεί ?

Αν θέλει και αγαπάει τον σύλλογο να μείνει με αυτά που του προσφέρουμε.
ρε φιλε μην του δινεις σημασια ειναι τρομπας ο τυπος...αλλα εγραφε λιγες μερες πριν και αλλα τωρα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.474
Πόντοι
28.246
οσο μου στελνεις μηνυματα θα σε κραζω εδω...και τι εκανες βρε παπαρα σε εμενα?? σπαστηκες που λεμε καλα λογια για τις κοπελες που εμεις γουσταρουμε και οχι για αυτες που θελεις εσυ??? οπου σε βρισκω θα σε ξεφτιλιζω μεχρι να κοψεις τις μαλακιες ....
Θα μου κλασεις τα αρχιδια!

Μολις ξεμπροστιαστηκες μονος σου γιατι μου τη πεφτεις. Το προβλημα σου δεν εινσι η διαφωνια μας στα του Ολυμπιακου. Μολις το παραδεχτηκες, μαλακα!

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Θα μου κλασεις τα αρχιδια!

Μολις ξεμπροστιαστηκες μονος σου γιατι μου τη πεφτεις. Το προβλημα σου δεν εινσι η διαφωνια μας στα του Ολυμπιακου. Μολις το παραδεχτηκες, μαλακα!
καλα για τον ολυμπιακο τι να σου την πεσω???...αφου εισαι μπετοβλακας...οσο για το αλλο που λες αν εχεις @@ θελω ονοματα ...αντε κοτουλα!!!....αν δεν πεις ονοματα και τι εννοεις οπου σε βρισκω θα τρως τσαπου....

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.013
Πόντοι
6.536
Pop Corn GIF by FirstAndMonday

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.474
Πόντοι
28.246
παρε και κοκακολα θα τον κανω να μην ξαναμπει εδω....
Θα μου κλασεις τα αρχιδια σου ξανα λεω!
Θα στο επιβεβαιωσει και ο ιδιος που του εκανες παραθεση οτι δεν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Θα στο επιβεβαιωσει και ο ιδιος που του εκανες παραθεση οτι δεν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο.
δεν ξερω εγω απο παραθεση και ξεπαραθεση.....οσο ειναι γυναικουλα και δεν μιλας καθαρα θα με εχεις μπροστα σου....

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.013
Πόντοι
6.536
Το ψωμί σου είναι αυτό ρε πστ.

:confused:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Το ψωμί σου είναι αυτό ρε πστ.

:confused:
ο τυπος επιμενει οτι εγω προμοταρω μια κοπελα ....που την ξερω ακριβως 1 μηνα....και του λεω αν εχει @@ οπως λεει να μα τα πει εδω δημοσια .......αλλα δεν εχει ειναι απο τις κλασικες κοτες που λενε μια μαλακια και μετα την κανουν με ελαφρα!!!!!

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.013
Πόντοι
6.536
Εντωμεταξύ και οι 3 που νταραβερίζεστε,εκτός ότι είστε και οι 3 μουνόπανα γαύροι,είστε συμπαθή μουνόπανα.
Ζέμπου αδικείς τον Χελ νομίζω.
Από τους λίγους εδώ μέσα που και ζωή πρέπει να έχει και τρολάκιας φούλ και σταθερός σε ότι λέει,άσχετα αν λέει και μαλακίες....
:tooth:
Εσύ και παστέλης κουμπώνετε καλά...
Ποιος θα σπάσει πιο πολύ τις μπάλες είναι 50-50....
Πάω παρασκήνια,πλακωθείτε ελεύθερα...
scared homer simpson GIF

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.013
Πόντοι
6.536
ο τυπος επιμενει οτι εγω προμοταρω μια κοπελα ....που την ξερω ακριβως 1 μηνα....και του λεω αν εχει @@ οπως λεει να μα τα πει εδω δημοσια .......αλλα δεν εχει ειναι απο τις κλασικες κοτες που λενε μια μαλακια και μετα την κανουν με ελαφρα!!!!!
Τύπε είσαι προμότορας?

jean claude van damme reaction s GIF

:grin::grin::grin:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.830
Πόντοι
5.946
Εντωμεταξύ και οι 3 που νταραβερίζεστε,εκτός ότι είστε και οι 3 μουνόπανα γαύροι,είστε συμπαθή μουνόπανα.
Από τους λίγους εδώ μέσα που και ζωή πρέπει να έχει και τρολάκιας φούλ και σταθερός σε ότι λέει,άσχετα αν λέει και μαλακίες....
Εσύ και παστέλης κουμπώνετε καλά...
Ποιος θα σπάσει πιο πολύ τις μπάλες είναι 50-50....
Πάω παρασκήνια,πλακωθείτε ελεύθερα...
scared homer simpson GIF
αμα ο αλλος ειναι κοτα και γυναικουλα μπορω να σπαω μπαλες 99-1 ευκολα!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε είσαι προμότορας?

jean claude van damme reaction s GIF

:grin::grin::grin:
ε φυσικα εσυ δεν το καταλαβες?????.....μονο αυτος ο τεραστιος γατος το πηρε χαμπαρι???????

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.474
Πόντοι
28.246
Δεν τα ειπα για τον Χελ αυτα περι ζωης και αλλα τετοια. Για τον Ανναπουρνα τα ειπα.
Ξανα διαβασε το ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom