athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.505
- Πόντοι
- 16.631
Ναι θα ερθω. Να βγαλεις φωτογραφια![]()
Ναι θα ερθω. Να βγαλεις φωτογραφια![]()
Φορτουνάκο στη θέση σου θα έτρεχα στους Άραβες και παράτα μας στην ησυχία μας.
Τέτοια χρήματα δεν τα βρίσκεις πουθενά.
Χαλαρά και όμορφα και χωρίς να σε ζορίζει ο Μεντί με το pressing ...
Αν κανει και αποδεχτει τη προταση και ανανεωσει, η αλλαγη ομαδας απο μερια σας θα εκτιμηθει δεοντως!μακάρι να φύγει το τεμπελόσκυλο να δούμε κανα άλλο παίκτη στη θέση του, έχω βαρεθεί να τον βλέπω
μακάρι να φύγει το τεμπελόσκυλο να δούμε κανα άλλο παίκτη στη θέση του, έχω βαρεθεί να τον βλέπω
Ασχολησου με την Μιλιτσα και με την Μπεριλ. Δεν εισαι για παραπάνω, λεμε. Εισαι τελειως μυρωδιας.Εγώ δεν τον βαρέθηκα.
Ίσα ίσα που τον συμπαθώ πολύ και ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι πολύ light και με το παραμικρό πέφτει κάτω καθυστερώντας την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Αν δεν κάνω λάθος πέρυσι έβαλε μόνο 7 γκολ σε όλη την σεζόν.
6 στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη.
Του δίνουμε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.
Αν δεν του αρέσει ας πάει στο καλό και εμείς θα τον αγαπάμε για πάντα.
Θελεις ρε υπαλληλε να ανεβασουμε ποστ σου που εβριζες Χοντρο και αποθεωνες μπασκετακι;Μιλαμε για επικος κωλοτουμπας....Περιμενω να αποχωρησουν οι βαζελογαυροι και μετα να μπω...
Καλα ηταν 2 χρονια που δεν πηραμε τιποτα και ηταν εξαφανισμενοι οι τυποι στο μπασκετακι τους...
Αλλα τωρα που πηραμε το ευρωπαικο, εμφανιστηκαν παλι σαν τα σαλιγκαρια...
ειναι το τιμημα της επιτυχιας, δεν μπορουμε να κανουμε κατι...

Τι έχουμε?
περιμενω αεροδρομειο.Τι έχουμε?
Ναι έχει ζέστη όμωςπεριμενω αεροδρομειο.

εχω τον χελ να μου φερνει κρυα νερα.Ναι έχει ζέστη όμως![]()

Αντε γαμησου ρε σαουρον!Θελεις ρε υπαλληλε να ανεβασουμε ποστ σου που εβριζες Χοντρο και αποθεωνες μπασκετακι;Μιλαμε για επικος κωλοτουμπας....![]()
Αντε γαμησου ρε σαουρον!
Επειδη με παρασυρατε περυσι και τολμησα και ειπα κακη κουβεντα για αυτον τον αγιο ανθρωπο...
Το παραδεχτηκα οτι αμαρτησα, ζητησα συγγνωμη και θα το εχω βαρος μεχρι να πεθανω...
Τωρα συνεχιζω αυτο που κανω τοσα χρονια : στηριζω τον μεγιστο ηγετη!
υγ : καλα για τους αφους στο μπασκετ δεν εχω πει ποτε καλα λογια....αυτο ελειπε κιολας...
Αλλο αρχιδι απο δω....ΣΙΛΑΝΣ ΛΕ ΠΟΥΣΤ
εισαι η ντροπη του συλλογου τα αδελφια ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ελληνικος αθλητισμος.Αντε γαμησου ρε σαουρον!
Επειδη με παρασυρατε περυσι και τολμησα και ειπα κακη κουβεντα για αυτον τον αγιο ανθρωπο...
Το παραδεχτηκα οτι αμαρτησα, ζητησα συγγνωμη και θα το εχω βαρος μεχρι να πεθανω...
Τωρα συνεχιζω αυτο που κανω τοσα χρονια : στηριζω τον μεγιστο ηγετη!
υγ : καλα για τους αφους στο μπασκετ δεν εχω πει ποτε καλα λογια....αυτο ελειπε κιολας...
εβρισεςΑλλο αρχιδι απο δω....
Να τα κανουμε γαμπρους μας...ειναι πολυ καλα παιδια...εισαι η ντροπη του συλλογου τα αδελφια ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ελληνικος αθλητισμος.
σκασε ντροπη των οπαδων.εβρισες![]()
Το αρχιδι δεν ειναι βρισια....ειναι μερος της ανατομιας....εβρισες![]()
ειμαι πραγματικα ΑΓΝΟΣσκασε ντροπη των οπαδων.