sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.866
- Πόντοι
- 48.917
Mάς ρώτησαν εμας εδώ στο μπου ;;Τον θελει κοουτς
Mάς ρώτησαν εμας εδώ στο μπου ;;Τον θελει κοουτς
ναι οκ αλλα παλι βλεπω βιαστικη κινηση.Τον θελει κοουτς
Εμείς το γράφαμρ εδώ όταν τον πήρε ο βαζελος πέρσυ ότι είναι παικταραςναι οκ αλλα παλι βλεπω βιαστικη κινηση.
εγω δεν γραφω μαλακιες.Εμείς το γράφαμρ εδώ όταν τον πήρε ο βαζελος πέρσυ ότι είναι παικταρας![]()

Μου θυμίζει ενα παλικάρι ου ξέρω που συχνάζει στον ΟΚΑΝΑ. Μόνο που ο γνωστός μου λέει και κάποιες σωστές κουβέντες και δεν έχει πουταναριο κόρηΚαποιος να πει στον πρεζακια οτι αυτο ακριβως το προσπαθησε αλλος πριν καποια χρονια με μεγαλυτερα αρχιδια. Να παρει δηλαδη τον θρυλο και να τον κανει παραρτημα και μας εκλασε οχι μια αλλα δυο μαντρες αρχιδια!
Ασχημο πραγμα να το καις απο την πολυ πρεζα.
Τα πρασινα ζωντανα τον πιστευουν κιολας και θα μας το κανουν σημαια τωρα....
αυτο που περιγραφεις ειναι ο ελ καμπι, αν φυγει τελικα...Ιμπορα...... μού θυμίζει τη μιλφ γκόμενα της γειτονιάς μας στα εφηβικά μας χρόνια που κάναμε για πρώτη φορά έρωτα κ μετέπειτα μας έδιωξε σαν γνήσιο cougar επιστρέφοντας στον άντρα της
Περίεργο συναίσθημα
Θα είναι για πάντα στο μυαλό μας σαν μια ανάμνηση χαραγμένη στην ψυχή μας κ ας μας έφτυσε με υπερηφάνεια ( το μιλφ κ ο ιμπορα )
Ας φέρουν το κύπελλο στο Σουφλί ,,έτσι για να μπούμε στο μάτι της ΑΕΚ
Ας φέρουν το κύπελλο στο Σουφλί ,,έτσι για να μπούμε στο μάτι της ΑΕΚ![]()
Τι κουφό αυτό με βιλντοζα ??![]()
Είναι μεταγραφή που ρίχνει την ψυχολογία ...Έλα ντε,με τα σκουπίδια του βάζελου θα κάνετε ομάδα;

![]()
Μίλιτσα Τάσιτς: Τα κόκκινα ταιριάζουν στην Βιλντόζενα!
Η Μίλιτσα Τάσιτς, η εντυπωσιακή σύντροφος του Αργεντινού μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόσα, φαίνεται πως θα κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της.www.redfreaks.gr
![]()

Θα μας τον κάνει μπουλντόζαΓιαυτό την πήρε ο Μπαρτζώκας ...
![]()

www.sport24.gr