Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.907
Πόντοι
5.946
Καλώς τον βλακα. Όταν σας ταπώνω στα ποστ μόνο να βρίσετε μπορείτε.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
all_time_european.jpg

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.519
Πόντοι
37.562
Γιατί , τι σας έκανε; Αθώο μυρμηγκάκι είναι ο καραφλούζος. Ο Μελ σας πήγε λίγο πίπα κώλο , ο καραφλουζος ποτέ.
Ασε που απ ο,τι θυμάμαι μαζί κάνατε την πρόταση μομφής πριν 6 μήνες για να βαλετε τον Λυσσανδρου. Αλλά μάλλον δε πηγε πολυ καλα αυτο ε ;
Που το περιεργο?Αλλαζουν αυτα.
Και εσυ με τον Αφραγκουζο ησουν πριν λιγο φιλος.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.907
Πόντοι
5.946
Στα αρχιδια μου ρε ΜΑΛΑΚΑ! Εδω μας κανατε σημαια ενα τελικο ευρωπης χωρις κουπα επειδη ειναι πρωταθλητριων και ειδαμε και τις ομαδες που παιξατε, μας κανατε σημαια καποια διπλα χωρις προκρισεις. Μας κανατε σημαια την αναφορα των Αγγλων με στομφο για το 52% κατοχη στο ολντ τραφονρτ.

Και θελεις να μην βαλω ισια κι ομοια την αναφορα της ευρωλιγκας με την αναφορα της ουεφα; Επειδη η ευρωλιγκα εκανε αφιερωμα; Δηλαδη τι αφιερωμα να εκσνε η ουεφσ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Που μου εχεις και απαιτηση με ολα τα παραπάνω να παρω σοβαρα τα λογια ενος βαζελου. Ρε ουστ!

Παμε παλι, ενα δυο χοπ ενα δυο χοπ.

Το κεφαλι σου προσεχε μην χτυπησεις, Γιαννουλα Μελισσανιδη!
καλα τελικο εχει παει και η μαλμε δεν λεει τιποτα αυτο.........

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.407
Πόντοι
32.758
Στα αρχιδια μου ρε ΜΑΛΑΚΑ! Εδω μας κανατε σημαια ενα τελικο ευρωπης χωρις κουπα επειδη ειναι πρωταθλητριων και ειδαμε και τις ομαδες που παιξατε, μας κανατε σημαια καποια διπλα χωρις προκρισεις. Μας κανατε σημαια την αναφορα των Αγγλων με στομφο για το 52% κατοχη στο ολντ τραφονρτ.

Και θελεις να μην βαλω ισια κι ομοια την αναφορα της ευρωλιγκας με την αναφορα της ουεφα; Επειδη η ευρωλιγκα εκανε αφιερωμα; Δηλαδη τι αφιερωμα να εκσνε η ουεφσ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Που μου εχεις και απαιτηση με ολα τα παραπάνω να παρω σοβαρα τα λογια ενος βαζελου. Ρε ουστ!

Παμε παλι, ενα δυο χοπ ενα δυο χοπ.

Το κεφαλι σου προσεχε μην χτυπησεις, Γιαννουλα Μελισσανιδη!
Ρε σάλτα και γαμήσου παλιοτρόμπα. Πήρατε 3ης κατηγορίες τρόπαιο και μου το περιφερετε σαν αρκουδιάρηδες.
Μέχρι και οι γαυροι καταλαβαίνουν ότι γράφεις μαλακίες αλλά τι να πουν.
Θα σας πονάει και ο τελικός και οι πορείες γιατί είναι στην πρώτη κατηγορία που είστε οι επίσημοι καρπαζοεισπράκτορες. Στην τρίτη κατηγορία μεχρι και ο ΠΑΟΚ έχει πάει 2 φορές στην οκτάδα, ενώ στην πρώτη ούτε στους ομίλους.
Για τόσο σοβαρό κύπελλο μιλάμε.
Τράβα ξαναγαμησου τώρα γιατί με μαλάκες σαν κι εσένα δεν χρειάζεται ευγένεια.

Συνημμένα

• VID_22810523_005945_417.mp4
    719,5 KB · Εμφανίσεις: 0

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.563
Πόντοι
5.506
Ρε σάλτα και γαμήσου παλιοτρόμπα. Πήρατε 3ης κατηγορίες τρόπαιο και μου το περιφερετε σαν αρκουδιάρηδες.
Θα σας πονάει και ο τελικός και οι πορείες γιατί είναι στην πρώτη κατηγορία που είστε οι επίσημοι καρπαζοεισπράκτορες. Στην τρίτη κατηγορία μεχρι και ο ΠΑΟΚ έχει πάει 2 φορές στην οκτάδα, ενώ στην πρώτη ούτε στους ομίλους.
FtQmUZoXoAENiOs.jpg

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.907
Πόντοι
5.946
για γραψε και καμια εξυπναδα στα αλλα......αντε να σε δω.....και περιμενω την διπλη ip...αλλιως εισαι και λακαμας εισαι και ψευτης εισαι και σαλιαρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.407
Πόντοι
32.758
για γραψε και καμια εξυπναδα στα αλλα......αντε να σε δω.....και περιμενω την διπλη ip...αλλιως εισαι και λακαμας εισαι και ψευτης εισαι και σαλιαρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποια διπλή Ip ρε γίδι ????
Α ρε DPG τι τους έκανες φέτος.
Έχουν χαζέψει

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.907
Πόντοι
5.946
Ποια διπλή Ip ρε γίδι ????
Α ρε DPG τι τους έκανες φέτος.
Έχουν χαζέψει
ετσι δεν λετε???..τι εγινε κοκοκοκοκοκοκο?????????????????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η Μαλμε ειχε παει.....αλλοι δεν.........
all_time_european.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.563
Πόντοι
5.506
ρε μαλακα λυπαμαι τους βαζελες....πολυ
καποτε ηταν οι μεγαλοι μας αντιπαλοι....τωρα σκουζουν σαν πουτανες που γαμηθηκαν αλλα λεφτα δεν πηραν...
μας σπασατε το πουτσο με το μπασκετ.....ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΡΑΜΕ 2 εσεις πηρατε τα καλα οκ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Βλέπω ότι σαν καλό πουτανάκι διαβάζεις ότι γράφω. Εγώ τουλάχιστον γαμάω, εσύ όχι γι αυτό και τα πολλά νεύρα.
Προσπάθησε να γαμήσεις αν μπορείς, όχι με τον κώλο όπως τώρα γιατί δεν πιάνει και ίσως σου φύγουν τα νευράκια.
Εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας του 10ευρου δεν το συζηταμε....μιλαμε πρεπει να εχουν βαρεθει ολες οι τελειωμενες πουτανες να σε βλεπουν.:tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.563
Πόντοι
5.506
Εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας του 10ευρου δεν το συζηταμε....μιλαμε πρεπει να εχουν βαρεθει ολες οι τελειωμενες πουτανες να σε βλεπουν.:tooth:
η τελευταια πουτανα που γαμησε αυτοκτονησε απο ανια...:confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.113
Πόντοι
46.423

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
η τελευταια πουτανα που γαμησε αυτοκτονησε απο ανια...:confused:
Τον φανταζομαι στο σκηνικο που κλαψομουνιαζε στη τσατσα γιατι δεν τον αφησε η πουτανα να τη χυσει και εχω αλλαξει δεκα συκωτια.....:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ερωτηση...υπαρχει πιο κοκκινος σβερκος απο αυτον του Αλαφουζου στην Ελλαδα;:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.509
Πόντοι
28.246
@pastelios κρυψου εβαλε τον Τρακη. Σου ειπα είναι σκληρος καριολης ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Ξερουμε και τις ομαδουλες που θα ειναι παραρτηματα της Κουλας του χρονου....

Στις γνωστες Λαμια και Αρη προστεθηκαν και οι Καλλιθεα,Λεβαδειακος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom