Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.497
- Πόντοι
- 28.246
Γαμω τον παναθηναικο σας, σου ειπα;Αν δεν αισθάνεσαι καλά κάλεσε το 166 να σε βοηθήσει
Γαμω τον παναθηναικο σας, σου ειπα;Αν δεν αισθάνεσαι καλά κάλεσε το 166 να σε βοηθήσει
σκούζεις σκούζεις σαν τη χήρα αλλά γουστάρεις να είσαι το χυσοδοχείο των βάζελων , δεν σε χαλάει ..μεταξύ μας μόνο αλήθειες παππουδάκιΓαμω τον παναθηναικο σας, σου ειπα;
Δώσε πόνο πρόεδρεΓαμω τον παναθηναικο σας, σου ειπα;
Και βγήκε και ζήταγε μετά συγνώμη για την συμπεριφορά του εμείς όταν γαμάμε αφήνουμε τα λεφτά στο κομοδίνο και φεύγουμεΔώσε πόνο πρόεδρε
Κανενα επιχειρημα ρε μαλακισμενο εχεις να απαντησεις ή μονο μαλακιες ξερεις να λες;σκούζεις σκούζεις σαν τη χήρα αλλά γουστάρεις να είσαι το χυσοδοχείο των βάζελων , δεν σε χαλάει ..μεταξύ μας μόνο αλήθειες παππουδάκι![]()
Τρακης ειναι αυτος. Μια ζωη μαλακας!Και βγήκε και ζήταγε μετά συγνώμη για την συμπεριφορά του εμείς όταν γαμάμε αφήνουμε τα λεφτά στο κομοδίνο και φεύγουμε
Κανενα επιχειρημα ρε μαλακισμενο εχεις να απαντησεις ή μονο μαλακιες ξερεις να λες;
Ρε τρόμπα συγνώμη ζήτησε που έβριζε τους διαιτητές, όχι επειδή σας γάμησε ο Ναν και ο Σλούκας. Σ' αυτούς συγχαρητήρια έδωσε.Και βγήκε και ζήταγε μετά συγνώμη για την συμπεριφορά του εμείς όταν γαμάμε αφήνουμε τα λεφτά στο κομοδίνο και φεύγουμε
το δευτερο......!!!!!!!!Κανενα επιχειρημα ρε μαλακισμενο εχεις να απαντησεις ή μονο μαλακιες ξερεις να λες;
Ε, ναι πουστης και χαζός πανε μαζι. Δεν εχω δει πουστη εξυπνο!το δευτερο......!!!!!!!!
Εσείς η γκει δεκατρία του ζητήσατε συγνώμη ;που πήγατε με τα παπια στο σπίτι του;Ρε τρόμπα συγνώμη ζήτησε που έβριζε τους διαιτητές, όχι επειδή σας γάμησε ο Ναν και ο Σλούκας. Σ' αυτούς συγχαρητήρια έδωσε.
Έχετε χαζέψει από την πούτσα και παραληρείτε.
Εσείς η γκει δεκατρία του ζητήσατε συγνώμη ;
Τι έγινε ; Βάφουν το σπίτι ; Το σπίτι μου βάφετε ρε μουνοπανα ; Αχαχαχαχαχα ναι ρε μπογιατζήδες είναι κάγκελα και τοίχους βάφουνε βιντεάκι βρείτε το μόνοι σας ρουφιάνοι ορειβάτες της ασεας
Εγώ δεν συμφωνώ με την 13 ουτε είμαι οργανωμενος Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πάνε στο σπίτι του και να τον απειλούν.Εσείς η γκει δεκατρία του ζητήσατε συγνώμη ;που πήγατε με τα παπια στο σπίτι του;
Μπα, αυτα περνανε γρηγορα.Εγώ δεν συμφωνώ με την 13 ουτε είμαι οργανωμενος Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πάνε στο σπίτι του και να τον απειλούν.
Αλλά είπαμε η πούτσα του Σλούκα σε έχει χαζέψει.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να περάσουν οι παραισθησεις. Περαστικά αλλά δυστυχώς θα κρατήσει πολύ αυτό.
Κουράγιο
Έτσι σας βάψαμε και την κωλοτρυπιδα κόκκινη για να μην φαίνονται τα αίματα από την πούτσα ΣΛΟΥΚΑ-ΝΑΝ.Μπα, αυτα περνανε γρηγορα.
Αλλα να σε κανουν παρακατιανο οι διοικησεις σου δεν περναει ποτε. Ρε να βαφετε καγκελα καταντησατε!