Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 292
- Like
- 35.129
- Πόντοι
- 33.108
Ο DPG πήρε κληρονομιά ενώ τα αδέρφια έκαναν περιουσία στις φάμπρικες της ΓερμανίαςΚαι να πουμε και για τα αδερφακια που ξαφνικα καποιοι ανακαλυψατε οτι ειναι λουζερς και εχουν καβουρια στη τσεπη....μεχρι περυσι βεβαια οι ιδιοι τους αποθεωνατε.
Προσωπικα σαν Ολυμπιακος προτιμω να εχω 2 ανθρωπους με το ηθος και την αξιοπρεπεια των Αγγελοπουλων που επι 20 και βαλε χρονια ματωνουν οσο μπορουν για την ομαδα παρα ενα μουνοπανο χρηστη ουσιων αληταρα που ειχε παρκαρει την ομαδα για ποσα χρονια και ελεγε γαμω τον Παναθηναικο σας.
Ενα μουνοπανο που επειδη βρεθηκε ξαφνικα με πολλα εκ απο κληρονομιες τα καιει δεξια αριστερα με σκοπο να πουλησει την ομαδα σε κανενα κοροιδο οπως εχει πολλες φορες.Ενα μουνοπανο που ο πουτανας γιος Μητσοτακης ο δηθεν Ολυμπιακαρας του χαρισε το πιο συγχρονο γηπεδο μπασκετ στην Ελλαδα μαζι με ολους τους χωρους ενω στον Ολυμπιακο μας εχει στο περιμενε ποσα χρονια για το σαπακι το ΣΕΦ που δεν ειναι καν μπασκετικο γηπεδο.
Προτιμω λοιπον να εχω αυτους τους 2 και να τους τιμω γιατι ξερω οτι οσο θα ειναι προεδροι στον Ολυμπιακο και δεν θα ξεπουλησουν την ομαδα και το κυριοτερο γιατι με την ολη τους σταση και συμπεριφορα τιμουν την ιστορια και τα οσα πρεσβευει ο συλλογος.
Δεν περιμενω απο πουθεναδες πανηγυριτζηδες να τα καταλαβαινουν ολα αυτα....αυτοι σε τελικη αναλυση ας γινουν βαζελοι για να καυλωνουν με τον αληταρα τον dpg να βριζει γυναικοπαιδα και τρεχει με 300χλμ την ωρα στην Αττικη οδο σαν το πιο τελειωμενο αλητακι.
Κληρονομιά από τον πατέρα τους είναι τα λεφτά και είναι τόσο αχάριστοι που τον είχαν πάει στα δικαστήρια
Τα καλά παιδιά....
Οπως λες και ο ίδιος με την στάση τους και την συμπεριφορά τους τιμούν την ιστορία και τα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος
Εδώ επιβεβαιώνεται ότι γαύρος και αλήθεια, δεν πάνε μαζί.
Τα παιδιά μου έχουν επιδοθεί σε λυσσαλέο πόλεμο λάσπης για να βάλουν χέρι στην περιουσία μου
"Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας υποβολιμαίο, προφανέστατα κατευθυνόμενο (επιεικώς...), πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που αφορά την αντιδικία με τα τέκνα μου αναφ