Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.653
- Πόντοι
- 6.256
Μου φαινεται ηρθε η ωρα να μιουταρουμε καποιες λαγοκοτες....
O ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, έχει εξαφανιστεί.Αμα ισχυουν αυτα που διαβαζουμε για Κλαιμπερν καιρος να παρκαρουμε το διαρκειας μας να παει και κανενας αλλος ΣΕΦ.Ευκαιρια να ξεκουραστουμε κιολας και να μην ανεβαζουμε πιεση χωρις λογο....
Σουρα θα ειναι λογικα πεσμενος μπρουμυτα στη χαρτοκουτα.....O ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, έχει εξαφανιστεί.
Γνωρίζετε εάν είναι καλά;
Καλα ειναι. Εχει στειλει την γιαγια για διακοπες για ολο το καλοκαιρι. Και πηγαινει που και που και τις κανει τα θεληματα. Τα ψωνια της, να της στησει τα θαλασσινα για μπανιο στην θαλασσα, να της καθαρισει το ψαρακι της, γρια γυναικα δεν βλεπει καλα. Που και που του δινει ρεπο και ερχεται και σε εμας.O ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, έχει εξαφανιστεί.
Γνωρίζετε εάν είναι καλά;
Σ΄ εμάς όμως άλλα λέει.Καλα ειναι. Εχει στειλει την γιαγια για διακοπες για ολο το καλοκαιρι. Και πηγαινει που και που και τις κανει τα θεληματα. Τα ψωνια της, να της στησει τα θαλασσινα για μπανιο στην θαλασσα, να της καθαρισει το ψαρακι της, γρια γυναικα δεν βλεπει καλα. Που και που του δινει ρεπο και ερχεται και σε εμας.
Καλα, και ο @Hell ειπε πιο πανω οτι δεν θα ξανα παει με διαρκειας στο ΣΕΦ. Τον πιστευεις;Σ΄ εμάς όμως άλλα λέει.
Λέει ότι είναι πολυεκατομμυριούχος, ότι ρίχνει όποια γυναίκα θέλει με μία αλόη αγορασμένη από το ΙΚΕΑ και γενικά μας κάνει να υποφέρουμε από συμπλέγματα κατωτερότηος κλπ
Δεν γνωρίζω τα εσωτερικά σας και γι΄ αυτό δεν μου πέφτει λόγος.Καλα, και ο @Hell ειπε πιο πανω οτι δεν θα ξανα παει με διαρκειας στο ΣΕΦ. Τον πιστευεις;
Αν ρωτησεις για τον @Τακη αυτος ψαχνει καθε μερα κουβαλητες για να παρουν τον Μεντιλιμπαρ στις πλάτες τους να τον κανουν βολτες στον Πειραια.Δεν γνωρίζω τα εσωτερικά σας και γι΄ αυτό δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ πάντως πιστεύω αυτά που ο κ. @troubakhs μου μας λέει στο δικό μας νήμα.

Ο κ. @raopau δεν κατοικεί εις Πειραιάν. Κατοικεί μακρόθεν του Πειραιώς και ως εκ τούτου οι αναζητήσεις του οδηγούν εις το πουθενά.Αν ρωτησεις για τον @Τακη αυτος ψαχνει καθε μερα κουβαλητες για να παρουν τον Μεντιλιμπαρ στις πλάτες τους να τον κανουν βολτες στον Πειραια.
Δυσκολευεται και ακομα δεν εχει κλεισει το ροστερ.
Τοτε το προβλημα το εχετε εσεις,που επιτρεπετε στο ειναι σας να επηρεαζεται απο εναν αστεγο,εθισμενο στο αλκοολ,στον δανεισμο,στο παραμυθι και στις γυναικες.Σ΄ εμάς όμως άλλα λέει.
Λέει ότι είναι πολυεκατομμυριούχος, ότι ρίχνει όποια γυναίκα θέλει με μία αλόη αγορασμένη από το ΙΚΕΑ και γενικά μας κάνει να υποφέρουμε από συμπλέγματα κατωτερότηος κλπ
Σωστα. Να φανταστεις το τελος της διαδρομης του Πειραια προς μικρολιμανο που εβγαλε ητανε στο μαγαζι "Βοσπορος" για να απολαυσει το ψαρακι του ο Βασκος, οπως ειπε.
Φερτε ενα σιδερο να ριξουμε ρε σεις!Τοτε το προβλημα το εχετε εσεις,που επιτρεπετε στο ειναι σας να επηρεαζεται απο εναν αστεγο,εθισμενο στο αλκοολ,στον δανεισμο,στο παραμυθι και στις γυναικες.
Γνωρίζω ποίος είναι ο κ. @raopau και που διαμένει.Σωστα. Να φανταστεις το τελος της διαδρομης του Πειραια προς μικρολιμανο που εβγαλε ητανε στο μαγαζι "Βοσπορος" για να απολαυσει το ψαρακι του ο Βασκος, οπως ειπε.
Μονο που το συγκεκριμενο ειναι σολο κρεας βουνισιο.
Αυτος ειναι;Γνωρίζω ποίος είναι ο κ. @raopau και που διαμένει.
Εννοείται βεβαίως ότι δεν πρόκειται να διαρρεύσουν λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα του. Ούτε κατά διάνοια!!!
Σας διαβεβαιώ όμως ότι κατοικεί εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρόθεν του Πειραιώς και ότι η πενθερά του είναι αυταρχική!
Φευ!!!

μαλακα γαμησου....κλαιω απο τα γελια ,μου βγηκε ο καφες απο τα ρουθουνια.....αυτο μονο με ινδιανικο μαντζουνι -και ουτε -μπορει καποιος να το σκεφτει να το γραψει...μας γαμησες σε λεωγαμησετα τυπε
ξερεις τι θα ηταν ακομη καλυτερο και να μετραει αρχιδατη η προκριση αλλα και για ταξιδι? ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ρε φιλε
να κληρωθουμε με την μαντσεστερ γιουναιτεντ του καντονα πχ ε?