You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.405
- Πόντοι
- 39.911
Όχι ρε . Δεν κατάφερα να βρω . Ούτε όταν γαμούσαμε την Paris του glamourα τέτοια ζήτηση ...Dimigoall θά είσαι μέσα σήμερα;
Πίτσες , μπύρες και Πασαλιμάνι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
σηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σουειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 40.942
- Πόντοι
- 17.336
Γιγαντοοθονες για την μεγάλη βραδιά σέ τελευταία νέα και στο Πέραμα στην πλατεία ηρώων καί στα Καμίνια στην πλατεία Γεωργίου Γεννηματά όπως καί στην πλατεία Κοραή στό κέντρο του Πειραιά.
Αναμένετε αν θά μπει τελικά καί στην ζέας με τό ποίο πιθανό σενάριο νά στηθεί στό ναυτικό μουσείο στον πεζόδρομο.
Αν ξέχασα κάτι ή κάποιος έχει νεότερα άς ρίξει μία ενημέρωση.
@dimigoall φωτογραφία με την κούπα θά βγάλουμε.
Γαύροι πάμε γερά πάμε δυνατά απόψε γράφουμε μεγάλη ιστορία.

Αναμένετε αν θά μπει τελικά καί στην ζέας με τό ποίο πιθανό σενάριο νά στηθεί στό ναυτικό μουσείο στον πεζόδρομο.
Αν ξέχασα κάτι ή κάποιος έχει νεότερα άς ρίξει μία ενημέρωση.
@dimigoall φωτογραφία με την κούπα θά βγάλουμε.
Γαύροι πάμε γερά πάμε δυνατά απόψε γράφουμε μεγάλη ιστορία.

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.063
- Πόντοι
- 2.606
εστειλα σε ενα αδελφο που εχουμε παει παντου οταν τραγουδας να τραγουδάς και για μενα που εμεινα εξω χθες βεβαια ειχα σκεφτει να τον φιλεταρω να παρω το εισιτηριοσηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σου
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
ειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο
Ακριβώς αυτό. Η πιο ακριβής αναλογία που εχω διαβασει. Θα σημαδέψει γενιές και γενιές γαύρων αυτή η μέρα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.559
- Πόντοι
- 6.256
Απλα Τακη αφηνω αυτο εδω....λοιπον μουνοπανα, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΑΡΑΣ!!!!
αφηνουμε στην ακρη το συμπαθες μπασκετικο σωματειο των αμπελοκηπων, και στρεφουμε ολη την προσοχη μας και ολη την θετικη ενεργεια μας στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
την τετάρτη οσοι θα ειμαστε μεσα, αλλα και οι χιλιαδες απο ολη την ελλαδα που θα ειναι στον πειραια, πρεπει να ζουμε και να αναπνεουμε γι αυτο το ματς...απομωνονουμε βαζελογαυρους χελρειζερ, ριχνουμε φαπες σε μισθωτους που θα τολμησουν να πουν καμια μαλακια, και παμε ευλαγικα να προσευχηθουμε στο μνημειο της θυρας 7 εξω απο τον ναο, γιατι εχουμε ενα ιερο καθηκον απεναντι σε ολους αυτους που δεν ειναι πλεον μαζι μας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μεγαλείο σου μοναδικό ⚪️ | ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ Γ* ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ⚪️ Εεε ωωω την κούπα... | By Ερυθρόλευκη μαγείαFacebook
Μητσοτάκης για τελικό Conference League: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό»
Αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Ας ξεκινήσουμε με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας :
www.sport24.gr
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τον τελικό στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ACTION24 ότι θα δει τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς.
www.sport24.gr
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.851
- Πόντοι
- 3.556
Κανένα έλεος στις Ιταλίδες πορνες. Ξύλο και ταπείνωση από τα αποδυτήρια
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.433
- Πόντοι
- 736
Ας ξεκινήσουμε με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας :
![]()
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τον τελικό στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ACTION24 ότι θα δει τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς.www.sport24.gr

ποιος σου μιλησε εσενα απογονε?σε εβρισα τζουλια ?βαλε προκτοσιναλαρ γιατι οπως φαινεταιΚανενα τσιμπουκι κανεις;
δεν αντεχεις τον πονο , τραβα να βρεις τον μπαμπα στην αμερικη και ασε τι κανω εγω...
κλοουν ε κλοουν...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
για ενα μιλκο καπ τρελαθηκες ρε τακη?ενα τελευταιο μηνυμα πριν τον αγωνα, καθως δεν προκειται να γραψω ξανα πριν τελειωσει το ματς :
αυριο ειναι η μερα που περιμενα ολη μου την ζωη....οπως και εκατομμυρια ακομα γαυροι...ειτε εισαι μεσα στο γηπεδο, ειτε εισαι στην αλλη ακρη της ελλαδας ή στην αλλη ακρη της γης, αυριο πρεπει να αφιερωσεις ολη σου την ενεργεια για να καταφερει αυτη η ομαδα να παρει το τροπαιο...
αυριο δεν εχει βρισιες και κατάρες...αυριο εκπροσωπεις ολους οσους εφυγαν απο την ζωη χωρις να ζησουν αυτο που θα ζησεις αυριο.....
υγ : και αν δεν γινει αυτο...
![]()
φτανει με τις βαθυστοχαστες χιλιοειπωμενες κλισε ατακες.αυριο ειναι η μερα που περιμενα ολη μου την ζωη....αυριο πρεπει να αφιερωσεις ολη σου την ενεργεια για να καταφερει αυτη η ομαδα να παρει το τροπαιο...
αυριο δεν εχει βρισιες και κατάρες...αυριο εκπροσωπεις ολους οσους εφυγαν απο την ζωη χωρις να ζησουν αυτο που θα ζησεις αυριο.....
Τα ιδια ακριβως ελεγε κι ο Αρης.
Ευχομαι να βρειτε την διαιτησια του Αρη για να δω πως θα σας φανει.
Κι αφου φατε τη φαπα, να σας λενε την επομενη μερα ειρηνη ημιν, μη βριζετε κλπ. Και οι τουρκοι να ποσταρουν ειρωνικες βλακειες για σας.
Ιδια αντιμετωπιση σε ολους.
(δεν ειμαι Αρειανος)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.559
- Πόντοι
- 6.256
Ρε τυπε αφου η μητρικη σου γλωσσα δεν ειναι τα Ελληνικα τι σχολιαζεις;φτανει με τις βαθυστοχαστες χιλιοειπωμενες κλισε ατακες.
Τα ιδια ακριβως ελεγε κι ο Αρης.
Ευχομαι να βρειτε την διαιτησια του Αρη για να δω πως θα σας φανει.
Κι αφου φατε τη φαπα, να σας λενε την επομενη μερα ειρηνη ημιν, μη βριζετε κλπ. Και οι τουρκοι να ποσταρουν ειρωνικες βλακειες για σας.
Ιδια αντιμετωπιση σε ολους.
(δεν ειμαι Αρειανος)
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.772
- Πόντοι
- 456
Εν έτει 2024, η παλαί ποτέ ομάδα του δημοσίου, των θεατρινίστικων πέναλτυς & των pampers, διατηρεί σταθερά τα σκήπτρα της πιο αντιπαθητικής ομάδας της ψαροκώσταινας ετούτης...
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Φίλοι γαύροι ξεκινήσανε με Αλ Σάρκ...
Μετά Λευτέρη και μετά από ένα ταψί ο καθένας μπούρεκο Κοσμικό...
Η αρένα από αύριο θα θυμίζει χοιροστάσιο....

Μετά Λευτέρη και μετά από ένα ταψί ο καθένας μπούρεκο Κοσμικό...
Η αρένα από αύριο θα θυμίζει χοιροστάσιο....

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.063
- Πόντοι
- 2.606
ο θεος μας φυλαξε και δεν βρηκαμε εισιτηριο
www.sport-fm.gr
Στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League ο Κασσελάκης - Θα βρεθεί σε θύρα φιλάθλων και όχι στα VIP
Από κοντά θα δει τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Ειναι.Ρε τυπε αφου η μητρικη σου γλωσσα δεν ειναι τα Ελληνικα τι σχολιαζεις;
Αντε πήγαινε κουβά. Δεν σε χαλασε smartass-wannabe του internet
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.559
- Πόντοι
- 6.256
Με google translate γραφεις ρε τυπε κανει μπαμ.....Ειναι.
Αντε πήγαινε κουβά. Δεν σε χαλασε smartass-wannabe του internet
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69