BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
επειδή ήμασταν καφενείο αρχικά φέτος, τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε?ναι αλλα απο περυσι ελεγε να αφησουμε γιουροπες κλπς μαλακιες και να παμε καρνεισον να το παρουμε,
επειδή ήμασταν καφενείο αρχικά φέτος, τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε?ναι αλλα απο περυσι ελεγε να αφησουμε γιουροπες κλπς μαλακιες και να παμε καρνεισον να το παρουμε,
Καλα, ο Τακης διαχειριζεται τους ευρωπαϊκούς θεσμους λες και ο Ολυμπιακος εχει διακριθει τοοοοοοοσες πολλες φορες σε Τσου Λου και Γιουροπα, εχει σηκώσει και απο κανα δυο κουπες στην καθε μια και σου λεει ελα μωρε, το Κονφερενς το εχουμε ανετα. Εκτος της υποτιμησης.ο ραυπαυ το λεγε περσι. φέτος θα λέει είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση, ποιο τσάμπιονς λιγκ και μαλακίες.
ποια είναι η ναραμου?
Αυτες τις μαλακιες να μην ελεγες....παραρτημα της Φορεστ
Μόνο για γαύρους η γυναίκα μου στήνεται για πούτσες κ φαντασιώνεται οτι είναι η Φενερμπαχτσε!
εδω https://unsee.cc/album#e6R6SmDflouk
![]()
Καζούρα στους φίλους κάνουμε αδελφε.Ενταξει, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαι κι εγω αλλα δεν ειναι στις 4 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης. Ειναι στις 4 καλυτερες ομαδες της 3ης τη ταξει διοργανωσης της Ευρωπης, και οχι ανετα. Απο τυχη, απο σωστη δουλεια, απο ευνοικες συνθηκες ολα παιζουν το μικρο ή μεγαλο ρολο τους.
ΜΟΥΝΑΡΑ!! Τα λαγωνικά πρέπει να μας πουν όνομα..
Outcall πάει ?
ΜΟΥΝΑΡΑ!! Τα λαγωνικά πρέπει να μας πουν όνομα..