Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.633
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει με τα δευτερα βεβαια παιζανε....Εδώ κερδισαμε Γουέστ χαμ κάτοχο του τροπαιου
Ενταξει με τα δευτερα βεβαια παιζανε....Εδώ κερδισαμε Γουέστ χαμ κάτοχο του τροπαιου
@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
Όλα εξαρτώνται στην κυριολεξία από τον πρόεδρο . Ας αφήσει τον προπονητή να κάνει αυτά που ξέρει ( κάπου διάβασα ότι είναι προπονητής που δεν είχε ομάδες πρωταθλητισμού και κυρίως να σώζει ομάδες . Που όμως?Στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πλήρως ανταγωνιστικό πέραν της Μπάρτσας - Ρεαλ . Έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών , διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου στον αγώνα ,το στήσιμο και οι αλλαγές του είναι εύστοχες . Οπότε μου κάνει προσωπικά .Με το υπάρχων υλικό ,εαν φύγει ο Κάρμο ,θέλω δύο στόπερ ,έναν νέο '' Φουστέρ ''και έναν επιθετικό που να πατάει περιοχή και να τον αισθάνονται οι αντίπαλοι ρε αδερφέ . Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να υποθέσω για ποιόν λόγο ο πρόεδρος έχει κάνει πίσω όσο αφορά το παρασκήνιο ,αυτό που ξέρω όμως μετά βεβαιότητας είναι ότι τα πρωταθλήματα είναι δοσμένα από την 1η αγωνιστική . Μόνο μια ομάδα έως τώρα ,τα τελευταία 10 χρόνια ,δεν πήρε το πρωτάθλημα που της είχε δοθεί . Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει για ποιά ομάδα γράφω ,η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το χάσει .Η κλήρωση είναι βατή και ένας Ολυμπιακός με την τελευταία εικόνα και απόδοση ,περνάει .@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
ρε μουνοπανο γιατι μου την λες????!!!!Αυτά που κοροιδευε ο Τάκης δηλαδή...
Αλλά άμα το πάρει,θα μας πρήξει ότι πήρε ευρωπαικό

Προσθέτω και @raopau ...@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
αυτο....σιγουρα υπαρχουν και παιχταραδες αλλα ειναι δυσκολο να μεινουν.....Αν τον κρατήσει μαν τον προπονητη να του δώσει λευκή επιταγή να διώξει τα Λιμα και προχωράμε.
@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
Στο τουρνουά οι πιο ζόρικες που έχουν απομείνει,είναι οι Άγιαξ,Άστον Βίλα,Φιορεντίνα και ΛιλΘεωρώ πως καμιά εκ των προαναφερθέντων με την μέχρι σήμερα εικόνα που παρουσιάζουν στα πρωταθλήματά τους ΔΕΝ μπορεί να αφήσει έξω έναν σοβαρό Ολυμπιακό.
Με μοναδική εξαίρεση ενδεχομένως την Άστον Βίλα αν και είναι μία του βάθους μία του ύψους φέτο με αρκετά σκαμπανεβάσματα.
Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.Αν τον κρατήσει μαν τον προπονητη να του δώσει λευκή επιταγή να διώξει τα Λιμα και προχωράμε.
γιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.
Το γιατί δεν ξέρω
Ετσιγιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....
η αλλη αποψη ειναι οτι ξερει τι ειναι και θελει να τα παρει του χοντρου....
μακαρι να ειναι το 2
αδερφε στην τομπολα λες να εχει καλα πιτογυρα?Οριστικά στην Τόπολα και χωρίς κόσμο το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός!
Στο γήπεδο της Τόπολα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στους «16» του Conderence League, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθειαγιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....
μακαρι να ειναι το 2
Θα ψάξω αδελφέ θα σου πωαδερφε στην τομπολα λες να εχει καλα πιτογυρα?
![]()
γιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....
μακαρι να ειναι το 2
Υπαρχει και τριτη εκδοχη.Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθεια
μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανοςΥπαρχει και τριτη εκδοχη.
Ερχομαι τωρα μεχρι τωρα και μεχρι τελος της χρονιας και μετα θα το σκεφτω γιατι δεν εχω τις καβλες του χοντρου να μου φερνει ο,τι παιχτες θελει αυτος και στο τελος να με κρινει με δικες του επιλογες και πριν την πρωτη παρελαση να με ξαποστειλει.
και τωρα με επιλογές αλλων κρινεται αλλα θελει να φτιαξει και αυτος την δικια του ομαδα.
Ξεχνας κατι σημαντικο. Πριν ερθει μιλησε με τον Ερνεστο. Φιλος με εμας ο Ερνεστο αλλα φιλος και δικος του. Και να είσαι σιγουρος οτι του ειπε το εξης. ΕΚΕΙ, στον Πειραια, δεν παιζουν ουτε για να σωσουν κατηγορια, ουτε για να βγουν Ευρωπη. Εκει θελουν πρωταθλημα και αν μεινουν δυο τρεις αγωνιστικες εστω δευτεροι, υπαρχει προβλημα! Υπαρχει πιεση. Θα κατσει ο αλλος στα 63 του να του ζαλιζουμε τα αρχιδια για τετοια θεματα;μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανος
γιατι ειναι σκληρος καργιολης....δεν θελει συμβολαιο, ειπε "ή θα με διωξει με τις κλωτσιες ή θα ερθει μονος του να μου δωσει συμβολαιο 2 μυρια".....Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.
Το γιατί δεν ξέρω