ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.241
- Πόντοι
- 1.486
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!

και Λαμία ρε...Ως υπαλληλους και ψευτογαυρους του χοντρου εννοει εμενα, τον @baros @Manimal @ΑΝΤΖΕΛΟ @Aragorn135 που γραφουμε στο νημα της Φορεστ. Οι δυο τελευταιοι υποστηριζουν ο ενας και την Λιβερπουλ ο αλλος και την Αρσεναλ. Αυτους εννοει, Σωτο.
θα φάτε καλά κι εσείς όταν έρθετε στη Λαμία....ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!![]()

θα κερδίσει ο Θρύλος σήμερα κ μάλιστα θα μας αποθεώσει η Τούμπα στο τε΄λος του ματς ....Hell Bet προγνωστικα για σημερα...
ΖΜΠΑΟΓΚ-Ολυμπιακος 2-0
Μονο Hell Bet αρκιντια!!!
Με Ναβαρο σεντερ φορ δεν γαμησε κανεις τυπε...θα κερδίσει ο Θρύλος σήμερα κ μάλιστα θα μας αποθεώσει η Τούμπα στο τε΄λος του ματς ....
θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
Δεν ξερει τι ωρα παιζουμε....ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ ΑΛΕΡΤ!!!μιλα καλυτερα....το γυριζουμε παντου
η μπαλα τι ωρα ειναι σημερα?
δε θα παιξει αυτός ρε...Με Ναβαρο σεντερ φορ δεν γαμησε κανεις τυπε...![]()
Ελ Αραμπι είναι εκτός αποστολήςδε θα παιξει αυτός ρε...
ο Ελ Καβλι θα βάλει το πρώτο και ο Ελ Αραμπί μετα το 70 το 2ο που θα έχει μπει αλλαγή...
τρίτο ο Φορτούνης....
Μπα όχι αν δεν είσαστε καλά παιδιά μου ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥλέτε να ΒΡΕΞΕΙ ΜΠΟΥΤΣΕΣ??
![]()

λέτε να ΒΡΕΞΕΙ ΜΠΟΥΤΣΕΣ??
![]()
Φέτος την έριξες στον μικρό αρουλη!Πρόσεξε , γιατί ακόμα και στα χειρότερά μας μια πούτσα παραδοσιακά τη ρίχνουμε. Πέρσι ήταν η Κούλα η τυχερή. Φέτος προβλέπω να ναι η σειρά σου .

Και αρουλης σε πήγε πριονοκορδελα με το ΜΠΟΥΣΤΗ ΠΑΛΕΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙΦέτος την έριξες στον μικρό αρουλη!![]()
Φέτος την έριξες στον μικρό αρουλη!![]()
τότε ο Ελ Καβλι θα πάιξει κ για τον συμπατριώτη του..θα βάλει 2Ελ Αραμπι είναι εκτός αποστολής

Εγώ με την ΜanUtd είμαι εκτός από Forest,αλλά δεν με πολυενδιαφέρει γτ δεν γουστάρω τους ΆγγλουςΩς υπαλληλους και ψευτογαυρους του χοντρου εννοει εμενα, τον @baros @Manimal @ΑΝΤΖΕΛΟ @Aragorn135 που γραφουμε στο νημα της Φορεστ. Οι δυο τελευταιοι υποστηριζουν ο ενας και την Λιβερπουλ ο αλλος και την Αρσεναλ. Αυτους εννοει, Σωτο.
και Λαμία ρε...
η Λαμία, ο Θρύλος και η Αρσεναλ να κερδάνε και άλλοι να πα να γ@μ...
άντε μη βρίσω Κυριακάτικα,
Δεν έχει σημασία αν είσαι πολύ η λίγο. Από την στιγμή που παρακολουθείς και άλλες ομάδες ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ.Εγώ με την ΜanUtd είμαι εκτός από Forest,αλλά δεν με πολυενδιαφέρει γτ δεν γουστάρω τους Άγγλους![]()
Δεν έχει σημασία αν είσαι πολύ η λίγο. Από την στιγμή που παρακολουθείς και άλλες ομάδες ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ.