Διαγραμμένο μέλος 197890
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2020
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Για να δούμε τ άλλο θα γίνει και φέτος με την ομάδα που δεν λέει να πάρει τα πάνω της
Αν εισαι με χαμομηλια και παναντολ.
Αν εισαι με χαμομηλια και παναντολ.
Οι μηχανες ειναι για τα νιατα, αλλα εσυ δεν ακους.
πιάστηκα, κρύωσα, στραβολαίμιασα
γεράματα![]()
Εγώ για εσύ ρε χουαντσοΠω ρε μαλάκα είσαι απο τους τύπους που σουτάρουν μύτο και κοντρόλ με το καλάμι.....
![]()

Τον Χουάντσο τον έχουμε μόνο για να εξπερματίζει στο ΣΕΦ...Εγώ για εσύ ρε χουαντσο![]()

Μην τον παρεξηγεις οπως και τους αλλους γαυρους. Ειναι μαθημενοι τοσα χρονια σε επιθετικους α λα Ραουλ και Τρεζεγκε.

Καλα τα λεει ο Χελ. Που μου περιμενε ο χοντρος οτι θα του κανει τα κεφια ο παιχτης ειδικα τωρα που ειναι ελευθερος.
Βεβαια αν μου έχει κλεισει στην αεκ, εκει θα μιλησουμε αλλιως. Ηδη εχω ετοιμασει το καταρολογιο.
ΥΓ: Ανναπουρνα. Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα εισαι ο επομενος για χυσιματα στα μουτρα. Μεταγραφες δεν ήθελες να αλλαξουν τον Γεναρη; ΑΛΛΑΞΑΝ.![]()
Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα....Γεια σου!!! Αν ενδιαφέρεσαι να γραφτείς στη Stoiximan με το link που παραθέτω θα κερδίσουμε και οι δυο από 10 Ευρώ. Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και κάνε την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€), και κερδίζουμε και οι δύο από ένα Free bet αξίας 10€.
Χρησιμοποιώντας το παρακάτω Link
https://referme.to/georgiosm-2917
Γεια σου Γιαννη κουκια σπερνω.Εσύ το καλοκαίρι μας έλεγες ότι πουλήσαμε τον Χουάνγκ όσο όσο για να σώσουμε και να τα πάρουμε στο μέλλον από τον Καμαρά.
Τώρα θα πάρουμε τα παπάρια μας με τον βλαμμένο τον Καμαρά.
Ο Χουάνγκ έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει (πολύ χρήσιμος παίκτης) και να σουτάρουμε τον Καμαρά αλλά δυστυχώς δεν με ακούν.
Και ο Εμβιλά θα ήταν χρήσιμος ως εναλλακτικό αμυντικό χαφ του Έσε.
Πολύ πιο χρήσιμος από τον Καμαρά ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει όταν δεν βαριέται είναι να τρέχει ... σαν τον Βέγγο.
Πρωινιατικα τον εστειλε ο Χελ. Στειλτον βραδιατικα εσυ.Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα....
Ρε δεν πας να γαμηθεις βραδιατικα....Γεια σου!!! Αν ενδιαφέρεσαι να γραφτείς στη Stoiximan με το link που παραθέτω θα κερδίσουμε και οι δυο από 10 Ευρώ. Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και κάνε την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€), και κερδίζουμε και οι δύο από ένα Free bet αξίας 10€.
Χρησιμοποιώντας το παρακάτω Link
https://referme.to/georgiosm-2917
Ενώ εσύ πουστρακι γαμιεσε όλες της ώρεςΡε δεν πας να γαμηθεις βραδιατικα....

Τον Χουάντσο τον έχουμε μόνο για να εξπερματίζει στο ΣΕΦ...
![]()

Στεγνωσε από το προηγουμενο χυσιμο μωρε κι εσυ.Τελικά αυτός που με έχυνε στα μούτρα ήταν εξαφανιζόλ σήμερα απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ όπως ήταν και αναμενόμενο άλλωστε...
Νωρίς να κριθεί βέβαια όπως νωρίς ήταν να αρχίσετε τους διθυραμβους...
Πάντως σήμερα ενυδατωθηκε καλά από τα φλόκια του Ιμπακα...Στεγνωσε από το προηγουμενο χυσιμο μωρε κι εσυ.