Moscowita
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.697
- Πόντοι
- 1.096
Ολοι για το Υγεια σα το Χουαχιντι εγινε φιλοι σαν ικα στη σειρα για ωρλ καταντησε το νημα.![]()
Ολοι για το Υγεια σα το Χουαχιντι εγινε φιλοι σαν ικα στη σειρα για ωρλ καταντησε το νημα.![]()
ακουσα πως οι ζελες δεν ηθελαν μετροπολιταν επειδη δεν εχει παρκινγκ.Ολοι για το Υγεια σα το Χουαχιν

Εχει υπογειο. Αλλα κ παλι με τα ποδια μπορουσαν να πανε..ακουσα πως οι ζελες δεν ηθελαν μετροπολιταν επειδη δεν εχει παρκινγκ.![]()
μπορει να μην ειχαν να πληρωσουν.Εχει υπογειο. Αλλα κ παλι με τα ποδια μπορουσαν να πανε..
Θα βαφαν τιποτα θερμοσιφωνες να ξεχρεωσουνμπορει να μην ειχαν να πληρωσουν.
Τι εννοεις διαθέσιμο στόπερ ο φιμε λογίζεται ωσ στόπερ?Στα φρεσκα νεα, την Πεμπτη ξεκιναμε με Ποροσο και Ρετσο στο κεντρο της αμυνας. Δεν υπαρχει αλλος διαθεσιμος στοπερ.
Με Ρετσο και Ποροσο εμεινες. Ντοη τιμωρημενος, Φρειρε ακομα τραυματιας.Τι εννοεις διαθέσιμο στόπερ ο φιμε λογίζεται ωσ στόπερ?
Καλά πήγαινε για υπνο είναι αργαΓαυρακια έχετε πάρει 3 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά καί -9 αφαιρεση βαθμών !!
Κάποια στιγμή κάνατε και εσείς μαλακια και δώσατε αφορμή .
Δε γίνεται να τιμωρούνται οι άλλοι και το δικό σας παιχνίδι να συνεχιστεί μετά από ημέρες.απλα δεν γίνεται..
Είναι όλα ψέματαρε παληκαρι μου που μπορει να βασιστει ο τραυματσμος η απο βιντεο η απο σημαδι που θα εχει απο το αντικειμενο που τον χτυπησε οτι αλλο ειναι να χαμε να λεγαμε δειξε μου κατι απο τα δυο και ειμαι μαζι σας,οσο δεν βλεπω κατι δεν μπορω να το δεχτω.
Τι να σχολιασει ρε παιχτη,ο παιχτης του βαζελου δεν επηρεαζει την φαση,ο χλαπατσας ο ρετσος μονος του κανει την μαλακια αντι να αφησει να παρει την μπαλα να την παρει ο πασχαλακης.Ο βαζελοπαιχτης ειναι πισω απο τον Ρετσο και δεν τον επηρεαζει καθολου.
Τι ανακάλυψες μαν?Δηλαδή θέλεις να πείς ότι ο Ιωαννίδης δεν συμμετέχει στη φάση και δεν είναι offside ?

Ρε σκατοαμορφωτε τα αρθρα δεν σου τα μαθανε στο νυκτερινο που εκανες 20 χρονια να τελειωσεις;Μόνο φίλος @baros γνήσιος , λεβέντης φίλαθλος όλοι η άλλοι χαμουρες
Δε ξέρεις ποιος τρύπας είναι αυτός που λιγουρευοτανε αθηναιοΡε σκατοαμορφωτε τα αρθρα δεν σου τα μαθανε στο νυκτερινο που εκανες 20 χρονια να τελειωσεις;

Δε ξέρεις ποιος τρύπας είναι αυτός που λιγουρευοτανε αθηναιο![]()