brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.099
- Πόντοι
- 2.606
Αγιονερι από τα μετέωρα? Στείλτε να το πιω εγώ και θα σου πω αν είναι καλομου φερανε ενα τσιπουρο κιτρινοπο,τι ειναι τουτο ρε τυπε,εγω δεν ξερω πο τσιπουρα και αλοολικια.
Αγιονερι από τα μετέωρα? Στείλτε να το πιω εγώ και θα σου πω αν είναι καλομου φερανε ενα τσιπουρο κιτρινοπο,τι ειναι τουτο ρε τυπε,εγω δεν ξερω πο τσιπουρα και αλοολικια.
Θα περάσει και στις ΠΟΥΤΣΕΣ σύντομα!η ομαδα μοιραζει 3αρες και 4αρες αβερτα.![]()

ρε μπουχε σας γλεντησε η ζελα και εκλεγε ο πορτοφολας που εχετε για προπονητη,μη μιλας καλυτερα γιατι σε βλεπω σουρωμενος θα ρθεις παλι.Θα περάσει και στις ΠΟΥΤΣΕΣ σύντομα!![]()
Πάρε το ροζα και πηγαίνετε να γαμηθηται παρέα στο υπόγειο ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣΘα περάσει και στις ΠΟΥΤΣΕΣ σύντομα!![]()
www.sport24.gr
Ειναι τοσο για το πουτσο το redstore που ακομα δεν τις εχουν ανεβασει.....Σήμερα κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση μια απ'τις πιο αγαπημένες φανέλες της ιστορίας μας. Προς τιμή του μέγιστου Αναστό βεβαίως.
![]()
Ναι κολοβαρανε εκει κανονικά,πουτσα τουςΕιναι τοσο για το πουτσο το redstore που ακομα δεν τις εχουν ανεβασει.....
στειλε τους να τους πεις οτι τη θες σε 5xl γιατι μπορει να μη βγαζουνΝαι κολοβαρανε εκει κανονικά,πουτσα τους
γιατι βριζεις ρε παλιοκαργιολη?????????????στειλε τους να τους πεις οτι τη θες σε 5xl γιατι μπορει να μη βγαζουν
γιατι εχω φαει καρυδοπιτα και με πειραζειγιατι βριζεις ρε παλιοκαργιολη?????????????
α ενταξειγιατι εχω φαει καρυδοπιτα και με πειραζει