Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.653
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε για να μην του κουραζουμε...η Κουλα αυτα μπορει να κανει και καλα τα κανει.Εσυ εισαι Ολυμπιακος!Στ αρχιδια μου επαν εκανε ή δεν εκανε. Και εννια εκατομμυρια να κανει σαν ομαδα εισαι υποχρεωμενος αν δοκιμασεις την τυχη σου, τζαμπα ειναι. Κανεις την προσφορα σου και αν σου κατσει. Αλα δεν μου κανει για τους λογους που ανεφερα.
Χελ, σου εχω φυλαξει για αργοτερα την αναφορα σου σχετικα με τα 6,5 εκ? Του νιαου για Πινεδα. Φαντασουζ τωαρ λερυσι να εκανε να στον εφερνε ο χοντρος, δανεικο με ή χωρις οψιον. Θα μας ειχες ζαλισει τωαρχιδια οτι κοιτατε ρε τυποι εφερε λαιχτη απο ομαδα που προσπαθει να σωζει την κατηγορια καθε χρονοα και δεν επαιζε ουτε εκει.
Κατσε ομως να τον (ξανα) δουμε και αυτον, γιατι ο τελευταίος που εβγαλε ματια με την πρωτη χρονια και μετα δεν ξανα είδαμε προκοπη, τον λενε Αγκιμπου Καμαρα. Κατσε να δουμε αν συνεχισει και Μεξικανος ετσι , η θα συνεχιζει να γαμαει!
Αμα δεν μπορει το παχυδερμο να υποστηριξει οικονομικα την ομαδα οπως της αξιζει ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ και αι στο διαολο και ακομα παραπερα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α καλα....εσυ θελεις και Τραορε!!!!Δε παίζει να κάνουμε μεταγραφή. Μόνο δανεικούς και ελεύθερους. Πάντως για εξτρεμάκια Τραορέ (της Γουλβς) και Λουκας Μόουρα είναι ελευθεροι. Σας κάνουν ;