ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.116
- Πόντοι
- 12.756
Να περιμενεις να γινει 35.....Ειναι ενα 20χρονο στο 150αρι οπως το βλεπω τωρα εδω διπλα και σπαει τον εναν σβερκο μετα τον αλλον, τι να κανω μου λες;

www.sport24.gr

www.sport24.gr
που εισαι εσυ ρε;ρουφαω γνωση με τις γαματες αναλυσεις σουΤι να μας κλασει ο Πιτας με γυρο οταν χτυπαμε τον Βρετανο παιχταρα απο τον κολοσσο της Πορτογαλιας Πασο Φερειρα Ροσε!!!!
![]()
«Θέλει τον Χόλσγκροουβ ο Ολυμπιακός»
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρει να αποκτήσει τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ .www.fosonline.gr

www.sport24.gr

Μπα πουλακι μου μας αρχισες τη γκρινια και εσυ;Εν τω μεταξύ Γκάρι Ροντρίγκεζ, Καμαράδες, Μποτούτσι και σια κλπ ... δεν λένε να αποχωρήσουν.
Κορόϊδα είναι ?
Που θα βρουν καλύτερα ?
![]()
Διακοπαρω.....χθες πηρα ενα περιπολικο και πηγαινα σε κατι απομονωμενα σπιτια ντυμενος μπατσος και φωναζα "ηρθε η φωτια φυγετε!".....πολυ γελιο.που εισαι εσυ ρε;ρουφαω γνωση με τις γαματες αναλυσεις σου![]()
Μπα πουλακι μου μας αρχισες τη γκρινια και εσυ;

www.sport24.gr
Τρελανε μας Χοντρε!!!Τι παιχταραδες ειναι αυτοι που μας φερνεις φετος!!!
![]()
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Χόλσγκροουβ υπέγραψε στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SapoDesporto, ο Σκοτσέζος κεντρικός μέσος, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ φεύγει από την Πάσος Φερέιρα και κατευθύνεται στον Ολυμπιακό.www.sport24.gr