ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.039
- Πόντοι
- 12.756
Γυρνα πλευρό θα πουντιασειςΚαλά σκέψου Σλούκα να το σηκώσει στο ΣΕΦ και να σε βάλουμε Amber Alert μετά......
Σε άλλα νέα δεν τον θέλουμε τον μπούστη.....
Σε άλλα νέα
Γυρνα πλευρό θα πουντιασειςΚαλά σκέψου Σλούκα να το σηκώσει στο ΣΕΦ και να σε βάλουμε Amber Alert μετά......
Σε άλλα νέα
Γυρνα πλευρό θα πουντιασεις

Α κοπηκε το μηνυμα. Ειπα ιδανικο σεναριο, απο κατω ειχα βαλει το αλλο σεναριο (αυτο που εγραψες)Καλά σκέψου Σλούκα να το σηκώσει στο ΣΕΦ και να σε βάλουμε Amber Alert μετά......
Σε άλλα νέα

Είναι περίεργος χαρακτήρας.Α κοπηκε το μηνυμα. Ειπα ιδανικο σεναριο, απο κατω ειχα βαλει το αλλο σεναριο (αυτο που εγραψες)
Ας παει τουρκια το μουνοπανο και ευχομαι να τον γαμησουμε και οι 2, να τσουξει λιγο που το παιζει και ντιβα
Είναι περίεργος χαρακτήρας.
Σαλονικιός χαλλλλαρός φάση
Τι χαλκινα ονειρευομασταν περσι, θα παρακαλαμε να μην ξεφτυλιστουμε...σλούκας τελευταία επιλογή , στο nba έχει παίκτες να κάνουν την διαφορά..καλα, σε βλεπω οτι τσιγκλας μωρε μαλακα, αλλα πρεπει και ορισμενα πραγματα να μπαινουν στη θεση τους
Ας πουμε θα μπει αυριο μεθαυριο ο @ROB. C (ειδες μουνη σε κανω ταγκ χεχε) να μας πρηξει τον παπαρο γιατι βαρεθηκε να τσακωνεται στα πολιτικα, ας εχουμε ξεκαθαρισει 5 πραγματα εκ των προτερων.
Ιδανικο σεναριο, σλουκας παει βαζελο, σας γαμαμε σε κυπελλο πρωταθλημα ευρωπη, και ειμαστε ολοι χαρουμενοι![]()

www.sport24.gr
www.sport24.gr
Με προλαβες στο τσακ.Ετοιμος ο παιχταρας που θα ριξει τον μεσο ορο ηλικιας!Μολις 35 χρονων και επαιζε στην Β Ισπανιας!!!
![]()
Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ οι "ερυθρόλευκοι"
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Ισπανού μέσου, Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στην Ισπανία.www.sport24.gr
Την ιδια ωρα ο βαζελος εχει παρει 2 παιχτες σε καλη ηλικια βασικους στη Σεριε Α....
Η μονη μεταγραφη που εχει πλεον νοημα ειναι να παρει πουλο ο Χοντρος και να εχουμε νεο προεδρο.....Με προλαβες στο τσακ.
Αυτο ειναι το καλυτερο που εχει να κανει ο Αντωνακης ως πρωτη μεταγραφη; Ειδαμε και την επιλογη του για προπονητη....
Πως το εγραφε ο σανοπωλης, Χελακης και υποχειριο του Μαρινακη; Δεν ψαχνει για υπεργυρους.
Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών… - to10.gr/
Ο αλλος ο σανοπωλης ο Βερβελες, βλεπει ομαδα που θα γουσταρουμε να βλεπουμε. Ετσι εγραψε στον σανοπρωταθλητη στις 5/7 Αλλο υποχειριο αυτος. (Με πρόεδρο τον Κοκκαλη στον Ολυμπιακό δεν τα εγραφε αυτα ουτε τα ελεγε οταν εκανε ρεπορταζ Ολυμπιακου στο ραδιόφωνο του sportime.
Για οποιον γυρίσει να μου πει κατσε ρε φιλε να τον δουμε πρωτα και μετα κρινουμε. Δεν θελω να τον δω, τον εκρινα ηδη. Δεν κανει! Ακομα και αν βγει MVP της χρονιας 23/24 δεν κανει για τον Ολυμπιακο!
Μπορειτε να φανταστειτε τις ευχες μου απο την πρωτη προπόνηση κιολας που αν ερθει!
Θυμησου σε παρακαλω την συνομιλια μας σε πμ οταν εγινε η προσληψη του Κορδον. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ανδρείκελο μια τετοια προσωπικοτητα τεχνικου διευθυντη μου ειχες πει. Αν τελικα τον εκανε του χεριου, θα σου δωσω ολο το δικιο του κοσμου, μιας και κραζεις τον χοντρο! Αλλα οπως και να χει γιατι δεν βγαινει ο Ισπανος να παραιτηθει και να τον ξεμπροστιασει;Η μονη μεταγραφη που εχει πλεον νοημα ειναι να παρει πουλο ο Χοντρος και να εχουμε νεο προεδρο.....
Με προλαβες στο τσακ.
Αυτο ειναι το καλυτερο που εχει να κανει ο Αντωνακης ως πρωτη μεταγραφη; Ειδαμε και την επιλογη του για προπονητη....
Πως το εγραφε ο σανοπωλης, Χελακης και υποχειριο του Μαρινακη; Δεν ψαχνει για υπεργυρους.
Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών… - to10.gr/
Ο αλλος ο σανοπωλης ο Βερβελες, βλεπει ομαδα που θα γουσταρουμε να βλεπουμε. Ετσι εγραψε στον σανοπρωταθλητη στις 5/7 Αλλο υποχειριο αυτος. (Με πρόεδρο τον Κοκκαλη στον Ολυμπιακό δεν τα εγραφε αυτα ουτε τα ελεγε οταν εκανε ρεπορταζ Ολυμπιακου στο ραδιόφωνο του sportime.
Για οποιον γυρίσει να μου πει κατσε ρε φιλε να τον δουμε πρωτα και μετα κρινουμε. Δεν θελω να τον δω, τον εκρινα ηδη. Δεν κανει! Ακομα και αν βγει MVP της χρονιας 23/24 δεν κανει για τον Ολυμπιακο!
Μπορειτε να φανταστειτε τις ευχες μου απο την πρωτη προπόνηση κιολας αν ερθει!
Εγω βλεπω οτι δεν εχει μπατζετ ο Κορδον....ειναι δυνατον δηλαδη να του εδωσε ο Χοντρος λεφτα να κανει μεταγραφες και αυτος να παζαρευει τον Φρουτος και να θελει να φερει τον τελειωμενο Ιμπορα;Θυμησου σε παρακαλω την συνομιλια μας σε πμ οταν εγινε η προσληψη του Κορδον. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ανδρείκελο μια τετοια προσωπικοτητα τεχνικου διευθυντη μου ειχες πει. Αν τελικα τον εκανε του χεριου, θα σου δωσω ολο το δικιο του κοσμου, μιας και κραζεις τον χοντρο! Αλλα οπως και να χει γιατι δεν βγαινει ο Ισπανος να παραιτηθει και να τον ξεμπροστιασει;
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ! ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!Να σου πω.
Ένα δίκιο το έχεις.
Αλλά έχουμε και Καρβάλιο, Πέπε ... Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουάνγκ κλπ ...
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ! ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Μεχρι να εξασφαλισει ευρωπαικο ομιλο ο χοντρος ξοδευει με φειδω. Αλλου πιστευω ειναι το προβλημα. Οτι ξερει πως θα του φανε το πρωταθλημα γιατι δεν εχει τα κοζα και του χρονου και σου λεει γιατι να ξοδευτω; Τζαμπα θα πανε.Εγω βλεπω οτι δεν εχει μπατζετ ο Κορδον....ειναι δυνατον δηλαδη να του εδωσε ο Χοντρος λεφτα να κανει μεταγραφες και αυτος να παζαρευει τον Φρουτος και να θελει να φερει τον τελειωμενο Ιμπορα;
Μεχρι να εξασφαλισει ευρωπαικο ομιλο ο χοντρος ξοδευει με φειδω. Αλλου πιστευω ειναι το προβλημα. Οτι ξερει πως θα του φανε το πρωταθλημα γιατι δεν εχει τα κοζα και του χρονου και σου λεει γιατι να ξοδευτω; Τζαμπα θα πανε.
Πουτσες μπλε....και οταν πηραμε τα τελευταια μας πρωταθληματα δεν ειχε τα κοζα.Απλα το παχυδερμο δεν ασχολειται πλεον με τον Ολυμπιακο και σπρωχνει ολο το μαρουλι στη Νοτιγχαμ.....Μεχρι να εξασφαλισει ευρωπαικο ομιλο ο χοντρος ξοδευει με φειδω. Αλλου πιστευω ειναι το προβλημα. Οτι ξερει πως θα του φανε το πρωταθλημα γιατι δεν εχει τα κοζα και του χρονου και σου λεει γιατι να ξοδευτω; Τζαμπα θα πανε.
Συνεχισε να βελαζεις και στηριξε τοτε.Αν θυμάσαι καλά κάποτε ήρθε ο άγνωστος σε μας Πάμπλο Ορμπάιθ και έβγαλε μάτια με την απόδοσή του.