ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.266
- Πόντοι
- 12.756
Τι λέει αδελφέ?μπηκε ο αλλος πάλι ειδεςαπαντησα ρε παππου....δωσε μια 300ρου να σου παρω γιυαλια.....ερωτευτηκα ενα μικρο εκ γαλλιας...βοηθα λιγο

Τι λέει αδελφέ?μπηκε ο αλλος πάλι ειδεςαπαντησα ρε παππου....δωσε μια 300ρου να σου παρω γιυαλια.....ερωτευτηκα ενα μικρο εκ γαλλιας...βοηθα λιγο

αδερφε νομιζω οτι εχουμε υποχρεωση να ποσταρουμε παπαρδελες.....ΜΟΝΟΤι λέει αδελφέ?μπηκε ο αλλος πάλι ειδες![]()

σιγά ρε τύπε...
To ειδα. Ευχαριστω. 300ρου;;;;;;;; Ζαμε.απαντησα ρε παππου....δωσε μια 300ρου να σου παρω γιυαλια.....ερωτευτηκα ενα μικρο εκ γαλλιας...βοηθα λιγο
ζαμε και παρε με δεν πανε μαζι....παππουλη σωσε με....Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-ΣTo ειδα. Ευχαριστω. 300ρου;;;;;;;; Ζαμε.
(Παρε με για διερμηνεα. Μονο ματι θα κανω)
ακόμα καλύτερα, βγάζω μπάσκετ γυναικών (-7) και βάζω ποδηλασία (+27) και πάμε στα 291.σιγά ρε τύπε...
οκ άντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα
ποδόσφαιρο αντρών 42
μπάσκετ αντρών 67
μπάσκετ γυναικών 7
στίβος αντρών 27
βόλευ αντρών 31
βόλευ γυναικών 31
κολύμβηση αντρών 17
πυγμαχία αντρών 49
σύνολο 271
βγάλε τα πέτσινα τα 20 από το ποδόσφαιρο και δώσε τα μισά σε μας...έχουμε κι ένα παραπάνω
αν μάλιστα πιάσεις τις κατηγορίες μία μία ανά άθλημα που ο κάθε σύλλογος έχει τμήματα και δεις ποιος έχει την πρωτιά στα περισσότερα...μάντεψε...
Τοσο καυλα ειναι το Γαλλακι; Καλα, στειλτην να της δωσω μια τρακοσαρου για παρτη σου.ζαμε και παρε με δεν πανε μαζι....παππουλη σωσε με....Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ
Τοσο καυλα ειναι το Γαλλακι; Καλα, στειλτην να της δωσω μια τρακοσαρου για παρτη σου.
Σας γκαμαιαααααααααααααα σας γκαμαιαααααααααααααααααα....
Κατι μου λεει θα τον πιουμε με Μονακο....εχω κακο προαισθημα.

οξω βρε μουστη κηφηνα ρεμπεσκε λουστρο....
![]()
Κολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...σιγά ρε τύπε...
οκ άντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα
ποδόσφαιρο αντρών 42
μπάσκετ αντρών 67
μπάσκετ γυναικών 7
στίβος αντρών 27
βόλευ αντρών 31
βόλευ γυναικών 31
κολύμβηση αντρών 17
πυγμαχία αντρών 49
σύνολο 271
βγάλε τα πέτσινα τα 20 από το ποδόσφαιρο και δώσε τα μισά σε μας...έχουμε κι ένα παραπάνω
αν μάλιστα πιάσεις τις κατηγορίες μία μία ανά άθλημα που ο κάθε σύλλογος έχει τμήματα και δεις ποιος έχει την πρωτιά στα περισσότερα...μάντεψε...
κάτσε να δωΚολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...
Το 17 από που προκύπτει?
Σύνολο 500.135.000 τίτλοι η Μπανάθα μαςάντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα
σύνολο 271

ΟΧΙΣΕ ΑΝΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ