Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.122
- Πόντοι
- 16.411
Δεν μπορώ να τον φανταστώ στον πάγκο της ομάδας με τίποτατη γαμήσαμε, είναι τρελός ο ευάγγελος μόνο να το συζητάει
Δεν μπορώ να τον φανταστώ στον πάγκο της ομάδας με τίποτατη γαμήσαμε, είναι τρελός ο ευάγγελος μόνο να το συζητάει
γιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?Ξέρουν κάτι και δεν το ξέρουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηρέμησε και συ ρε
Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνηγιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?
οσο για τον πουστρομωραλη ελα μια βολτα στον πειραια να ακουσεις....ο ολυμπιακος τον σωνει που δεν εχουμε παει σπιτι του να του βγαλουμε τα αρχιδια να τα δωρισουμε στον δημο για ασφαλτο...το μουνοπανο
ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνη
Όσο για τους δρόμους του Πειραιά,δεν γνωρίζω.Έχω να κατέβω χρόνια(εξαιρώ το γήπεδο) στην περιοχή
Ο βίδρας είναι μέσα απόψε ή βαράει βάρδια?
και εγω μαν....Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνη
Όσο για τους δρόμους του Πειραιά,δεν γνωρίζω.Έχω να κατέβω χρόνια(εξαιρώ το γήπεδο) στην περιοχή
Δεν έχω άποψη,εσείς ξέρετε καλύτερακαι εγω μαν....
οσο για τον πειραια δεν ειναι μονο οι δρομοι.....μουνι τα εχει κανει το καθηκι ο υπαλληλος ασε που σου λεω
Δεν έχει και άσχημο βιογραφικό,αλλά προτιμώ Ισπανό.ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?
![]()
Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό!www.sport-fm.gr
στηριζουμε BCΔεν έχω άποψη,εσείς ξέρετε καλύτερα
Όχι δεν είναι,αλλά άσε αυτή την κουβέντα για άλλη φοράκοκκαλης ο χοντρος δεν ειναι παντως....
ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?
Δεν έχει και άσχημο βιογραφικό,αλλά προτιμώ Ισπανό
Ο Μωραλης είναι δήμαρχος Πειραιά, αδερφέ, ή ο χοντρός;γιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?
οσο για τον πουστρομωραλη ελα μια βολτα στον πειραια να ακουσεις....ο ολυμπιακος τον σωνει που δεν εχουμε παει σπιτι του να του βγαλουμε τα αρχιδια να τα δωρισουμε στον δημο για ασφαλτο...το μουνοπανο
Με την Μπριζ το πήρε![]()
οχι οτι μας αξιζει και κατι καλυτερο, αλλα το βιογραφικο του ειναι επιεικως μετριο...
ψιλοατιτλος ειναι, απτον αγιαξ τον εδιωξαν με τις κλοτσιες
Αδερφέ, μην το σκαλίζεις άλλο. Δεν φταίει η διαιτησία. Σε έσφαξε σε κάποια παιχνίδια, ναι αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι έχουμε ένα μπουρδέλο φέτος. Μην λουζομαστε αυτά που κοροϊδεύουμε....![]()
Γιατί έφαγε κίτρινη ο Μασούρας ρε αλάνια; Αφού όπως είδαμε και την Κυριακή τέτοια φάουλ δεν τιμωρούνται με κάρτα.
Το οτι ειμαστε ενα μπουρδελο δεν αναιρει το γεγονος οτι η διαιτησια μας παει γαμιωντας. Ειδες την κοκκινη που εφαγε ο Καργας πριν λιγο ? ιδια φαση με του Σιμανσκι στον Βαλμπουενα. Αν ειχε αποβληθει και ο Σιμανσκι, οπως επρεπε, θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι.Αδερφέ, μην το σκαλίζεις άλλο. Δεν φταίει η διαιτησία. Σε έσφαξε σε κάποια παιχνίδια, ναι αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι έχουμε ένα μπουρδέλο φέτος. Μην λουζομαστε αυτά που κοροϊδεύουμε....
λάθος κάμεις. αν σε σπρώχνει συνέχεια η διαιτησία όπως την αεκ και τον παο, τότε όλοι φαίνονται καλοί, παίκτες, προπονητές, γιατί στο ελλαδιστάν σημασία έχει μόνο η νίκη. αν σε γαμάει σε καίρια παιχνίδια όπως με τον παο πέναλτι στο 95 ή με το αεκάκι επροχθές, αρχίζει η γκρίνια και φταίνε όλοι.με κανονική διατησία πρώτος θα ταν ο ολυμπιακός γιατί τα υπόλοιπα 3 μπουρδέλα - όπως και ο ολυμπιακός-είναι κατά τι χειρότερα.Αδερφέ, μην το σκαλίζεις άλλο. Δεν φταίει η διαιτησία. Σε έσφαξε σε κάποια παιχνίδια, ναι αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι έχουμε ένα μπουρδέλο φέτος. Μην λουζομαστε αυτά που κοροϊδεύουμε....
Αυτόν οι φίλαθλοι του Άγιαξ απαίτησαν την απόλυση του. Ο Φαν ντε σαρ του έδωσε κι άλλο χρόνο γιατί υπολόγισε ότι έχουν γίνει μια σειρα λαθων και απο άλλους παράγοντες της ομάδας.ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?
![]()
Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό!www.sport-fm.gr
ε γιαυτο λεω "ψιλο"-ατιτλος ειναι. Πρωταθλημα βελγιο, σαν να λεμε σουπερλιγκ...Με την Μπριζ το πήρε