baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.499
- Πόντοι
- 6.035
την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τα τελη των πλευ οφ
την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τα τελη των πλευ οφ
Ναι αμέτην βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τα τελη των πλευ οφ
Το πολυφωτο το βρήκες αφού πέρασε ο άντρας της σήκωσε το κεφάλι του πάνω και είπε όλο τον κόσμο γύρισα με βόδια και με φυδια ποτέ μου δεν συνάντησα πολύφωτο με αρχιδιαο Μπραμπ ή ειναι γήπεδο και εχει κατεβει χορταρι και κυνηγαει χοντρό ή ειναι σπιτι και εχει κρεμαστει απο το πολυφωτο![]()
για πεςΤο πολυφωτο το βρήκες αφού πέρασε ο άντρας της σήκωσε το κεφάλι του πάνω και είπε όλο τον κόσμο γύρισα με βόδια και με φυδια ποτέ μου δεν συνάντησα πολύφωτο με αρχιδια
Ο γατούλης θα το πληρώσει ακριβά το αποψινόΟΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΕΚΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
Καλησπέρα φίλε Βάροτην βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τα τελη των πλευ οφ
Σιγα μην σκισει κανενα καλσον....ποιος θα τον κανει να το πληρωσει;Η πουτανα του ολη τη χρονια ο Χοντρος;Ο γατούλης θα το πληρώσει ακριβά το αποψινό
Ο Χοντρός με τις ωραίες κουμπαριές,bakabou
Αυτά συμβαίνουν τώραΣιγα μην σκισει κανενα καλσον....ποιος θα τον κανει να το πληρωσει;Η πουτανα του ολη τη χρονια ο Χοντρος;
Αυτος που εχει φτασει να τον γραφει στα αρχιδια του μεχρι και ο Μητσοτακης;
Πιο πιθανο θεωρω να κανει ηρωικη εξοδο το παχυδερμο με αφηγημα τη σφαγη απο τη διαιτησια παρα να κανει οτιδηποτε αλλο....Αυτά συμβαίνουν τώρα
Για το μέλλον αναφέρομαι
Μην τα ξεχασετε αυτα. Γιατι παλι θα κλαιτε αλλα δεν θα σας λυπηθει κανενας. Δανεικα ειναι αυτα. Θα τα ξανα πουμε. Εσυ και οι αλλοι αεκτσηδες θυμηθειτε συτο το ποστ...το πεναλτι εχει γονατια! εσυ σιγουρα κοιτας τις ταπες η κανεις τον τυφλο. κανενα φαουλ δεν συνεβη στη φαση του μανταλου! αν ειδες δεν εδωσε αλλα και αλλα τετοια για να μην πεφτουν σαν τα βλαμμενα αλλα αυτοι εκει καναν τις ιδιες μαλακιες για να εκβιασουν. εμενα μου αρεσε που ηθελε να παιχτει μπαλα σε αντιθεση με σας που διακοψατε το ματς!
θα εχω να το θυμαμαι ομως!!!!
πετα μπαλες οε-οε-οε χοντρε οε οε! χοντρε οε οε!!!
δανεικα σας ξεχρεωνουμε τυπε! εσεις μαλλον εχετε ξεχασει οτι εχετε απληρωτους λογαριασμους!Μην τα ξεχασετε αυτα. Γιατι παλι θα κλαιτε αλλα δεν θα σας λυπηθει κανενας. Δανεικα ειναι αυτα. Θα τα ξανα πουμε. Εσυ και οι αλλοι αεκτσηδες θυμηθειτε συτο το ποστ...
Εσύ δεν θα πληρώσεις ποτέ στα μαγαζιά που θα σε πάω.Μπερδευτηκα δεν ξερω.
Οπως και να χει στελνω πμ και διαλέγεις μαγαζι. Κερναω εγω.