troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
ναιΟταν λεμε για μεσα εννοεις Δρομοκαιτειο;![]()
ναιΟταν λεμε για μεσα εννοεις Δρομοκαιτειο;![]()
Gamiesai.....
οχιGamiesai.....
Οταν λεμε για μεσα εννοεις Δρομοκαιτειο;![]()
αδελφέ τι τσιμπησες?
μια ψιλη καρμποναρα αδερφε....εχω καβατζωσει κατι καλα για αργοτερα τελωνειοαδελφέ τι τσιμπησες?
και εγώ αδελφέ μακαρόνια με κιμα,μέχρι να έρθω τελωνείο κατά τις 3μια ψιλη καρμποναρα αδερφε....εχω καβατζωσει κατι καλα για αργοτερα τελωνειο

Εφημερια γαμω τη πουτανα τους....ΣΕΦ ρε
Εφημερια γαμω τη πουτανα τους....

Θα πνιξω τον πονο μου στα ναυαγια του Μαστερ Σεφ....
τι εφαγες στο τρελάδικο που είσαι βαρδια?Θα πνιξω τον πονο μου στα ναυαγια του Μαστερ Σεφ....![]()
Παρηγγειλα κατι πιτογυρα απο Πιατσα Καλαμακι....τι εφαγες στο τρελάδικο που είσαι βαρδια?
ταλαιπωρίαΠαρηγγειλα κατι πιτογυρα απο Πιατσα Καλαμακι....![]()

Τελευταια φορα τυπε....τους ειπα ετσι και με ξαναβαλετε εφημερια οταν εχει αγωνα η αρμαδα του Μπαρστοκα θα σας γαμησω το ταμτιριρι.ταλαιπωρία![]()
ταλαιπωρίαΠαρηγγειλα κατι πιτογυρα απο Πιατσα Καλαμακι....![]()
Ετσι γαμιολεςΤελευταια φορα τυπε....τους ειπα ετσι και με ξαναβαλετε εφημερια οταν εχει αγωνα η αρμαδα του Μπαρστοκα θα σας γαμησω το ταμτιριρι.![]()
Και τον Μπουχαλαλη θελει λεει μια Τουρκικη...ετσι και τους δωσουμε πρεπει να τιμουμε αυτες τις 2 ομαδες για τη προσφορα τους στο συλλογο.H Μονπελιέ ζητάει δανεικό το μολδαβικό κριάρι
Κορδελίτσα και τον πούλο , Πρόεδρε. Δώστους δώρο και το Μπουχαλάκη. Αρκετά βιοπορίστηκαν ως ποδοσφαιριστές , ας βρουν κανα γιαπί να δουλέψουν.
Aυτεσυ εισαι απο τα κοριτσοπουλα που την πεσανε στους λημνιους γαυρους και πηγανε με βαρκες απο το καραβι στο γηπεδο στη μυτιληνη η απο τα αλλα που παρακαλαγανε να τους παρουμε μονο τα πανια απο τα πουλμαν στην εθνικη στις ραχες στη φθιωτιδα και τρεχανε με τα μποξερακια ? τραβα σα περα μωρη πουστρα θα πονεσει η κωλοτρυπιδα σου
Αντε βρε μαλάκα κωλογερεαντε να δουμε ειναι και αρκετα μαλακας να μου δωσει και κανα ραντεβου θανατου?![]()
τιγκανα εχω δουλειες περιμενω αν ειναι μην το κανονισεις για σημερα δεν μπορω
Θα παρακαλάς στα play off πουσταρα και θα πανηγύριζεις με τα γκολ μου στην χανουμα και το βαζελο με την κωλομαδα που έχεις...μπας και πάρεις το πρωταθληματρια γαμησια σε 10 μερες πεσανε βαρια στις μυγες του αρουλη και σηκωσαν πανο και καλα μας γαμανε τις μανες.
Που ο αντισθενης σε λιγο θα ανοιξει μια καρτελα ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα μπουρδελα θεσσαλονικης να πουμε
τι α κανς... Αποτι φαινεται στα play off φετος θα πηγαινουν metropolitan με πριαπισμο καθε βδομαδα οι παικτες μας