Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.758
- Πόντοι
- 6.256
Χατ τρικ με 3 ασιστ απο Μαρτσελο Μπακοκοιλογιαννη!!!και σκορερ ο ρεαμπτσιουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χατ τρικ με 3 ασιστ απο Μαρτσελο Μπακοκοιλογιαννη!!!και σκορερ ο ρεαμπτσιουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με 1 ευρω ξεπεινανε και τα 3σεγγονα!!!!!!!!!!Χατ τρικ με 3 ασιστ απο Μαρτσελο Μπακοκοιλογιαννη!!!![]()
Βρε αλογομουρη μονο το στοιχημα εχεις στο μυαλο σου να πουμε!με 1 ευρω ξεπεινανε και τα 3σεγγονα!!!!!!!!!!
Προτιμάς άλλον;μα δεν τον εβλεπεις τον καριολαρο που λεει οτι γαμιεται ο γιαλομ?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε μα κι εσυ τωρα!!!!ο μαρσελο???Ο ΜΑΡΣΕΛΟ?????????!!!!!!!!
Α, ΟΚ θέλεις τον Μολδαβό εσύ.και σκορερ ο ρεαμπτσιουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παλι καλα να λες που βγηκε παλτο και δε χρειαστηκε να του φτιαξουν συνθημα μ αυτο το ονομαΠροτιμάς άλλον;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α, ΟΚ θέλεις τον Μολδαβό εσύ.
Για αυτό και αν κάνουν τσαλιμάκια οι Ιταλοί και ζητήσουν ψαλίδι στη ρήτρα αγοράς, να τον δώσει στην Νότιγχαμ με κανά δυο εκατομμύρια περισσότερα.Μηχανάκι στη ρόμα ο καμαρά, εδώ βαριότανε
να τον φέρει πίσω λέω εγώ, με τόσα παλτά που έχουμε μαζέψει, καλός θα ναιΓια αυτό και αν κάνουν ταλιμάκια οι Ιταλοί και ζητήσουν ψαλίδι στη ρήτρα αγοράς, να τον δώσει στην Νότιγχαμ με κανά δυο εκατομμύρια περισσότερα.
Να τον δώσει με τα 8 που υπέγραψε υποχρεωτική ρήτρα υπό όρους. (Αν συμπληρώσει το 70% των αγώνων, και αν η Ρόμα βγει Τσου Λου). Αλλά είναι ικανοί οι Ιταλοί να βγουν τσου λου αλλά να τον βάλουν να παίξει λιγότερο. Εκεί πας ως Νότιγχαμ, δίνεις δέκα και τον παίρνεις. Αλλά δεν βλέπω να την σώζει την Αγγλίδα ο χοντρός.να τον φέρει πίσω λέω εγώ, με τόσα παλτά που έχουμε μαζέψει, καλός θα ναι
Δεν θέλει ο Μαντυ να παίξει Ολυμπιακόνα τον φέρει πίσω λέω εγώ, με τόσα παλτά που έχουμε μαζέψει, καλός θα ναι
ε τον ξεκωλιάρηΔεν θέλει ο Μαντυ να παίξει Ολυμπιακό
Ξεμπερδευουμε με Ναντ,και μετά θα τα πούμε.Που κρύβεστε ρε?
Βγείτε από κουρτίνα......
![]()
Περιμένετε μετά για να μιλήσετε?
Κάριες.
Κανάς δυό μόνο έχετε αρχίδια....
Ναι αυτό φταίει,περιμένετε,να ξεμπερδέψετε με Νάντ....Ξεμπερδευουμε με Ναντ,και μετά θα τα πούμε.

Τι ωρα?Ξεμπερδευουμε με Ναντ,και μετά θα τα πούμε.

Θα παρακαλάτε να είχαμε προκριθεί στο europa.Τωρα θα ξεσπασουμε πάνω σας.Ναι αυτό φταίει,περιμένετε,να ξεμπερδέψετε με Νάντ....
![]()