Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (4 μέλη και 76 επισκέπτες)

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
ουτε εγω σου μιλαω για ονοματα...
αυτο το "περεθ, σποραρ, τσεριν" που λες, δεν ειναι αναβαθμιση...στασιμοτητα ειναι, γιατι σου φυγαν οι "γκατσινοβιτς, βιγιαφανες κτλ" που παιξανε την ιδια μπαλα με αυτους που εφερες....
και αν δεις και τα αποτελεσματα, θα το διαπιστωσεις και εσυ...η μονη διαφορα φετος ειναι οτι εκανες διπλο στην τουμπα...περυσι πιο ευκολα κερδισες ιωνικο ή αεκ πχ. σε σχεση με φετος...
απλα φετος τρελαθηκατε, επειδη ο ολυμπιακος εχασε βαθμους...εσεις τα ιδια σκατα με περυσι ειστε...
Περυσι μολις περασε λιγος καιρος και εστρωσε η ομαδα ( απο τον 2ο γύρο και μετα ) παιζαμε καλυτερα μπαλα απο ολους.
Απλα ειχαμε μεινει ηδη πολυ πισω στην διεκδίκηση του πρωταθληματος

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Για οσα εγραψες εχει εκτεθει μονος του και με τα ξεβρακωματα που τρωει και στην Αγγλια. Και εκει αυτος εκανε το κουμαντο με τους μανατζαραιους. Καλους παιχτες πηρε και εκει και εδω απο το ιδιο γραφειο. Αλλα δεν μπορεις να πεις σε προπονητη, παρε αυτους και βαλτους. Τα ιδια εκανε και εδω. Τα ιδια τραβανε και οι δυο ομαδες που εχει. Αρα το λαθος δεν μπορει να ειναι των προπονητων εξ ολοκληρου. Δεν γινεται να ειναι ολοι μυρωδιαδες.

Μονο παιδακια μεχρι την τριτη γυμνασιου και εμισθοι θα μασησουν με το παραμυθι του Βαγγελα.
Μονο σου δινεις απαντηση οταν μιλας για χαρτακια...μονο ενας μυρωδιας προπονητης παιρνει χαρτακι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.646
Πόντοι
28.246
Μονο σου δινεις απαντηση οταν μιλας για χαρτακια...μονο ενας μυρωδιας προπονητης παιρνει χαρτακι...
Αυτος δεν λεγεται μυρωδιας, αλλα απατεωνας που δεν σεβεται ουτε τον εαυτο του. Γι αυτο τα βαζω περισσοτερο με τον Μαρτινς. Γιατι δεχτηκε απο τον Γεναρη του 21 να τον κανει ο Μαρινακης του χεριου του.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Αυτος δεν λεγεται μυρωδιας, αλλα απατεωνας που δεν σεβεται ουτε τον εαυτο του. Γι αυτο τα βαζω περισσοτερο με τον Μαρτινς. Γιατι δεχτηκε απο τον Γεναρη του 21 να τον κανει ο Μαρινακης του χεριου του.
Μην παιζουμε με τις λεξεις... ο Μαρτινς εκμεταλλευτηκε την καλη του διετια για κατι καλυτερο απο την Ελλαδα , για αυτο και ο μανατζερ του πιεζε τα κονε του για Αγγλια δηλαδη την Γουλβς που σχεδον του ανηκει... ομως ο Μαρινακης που " παραβλεψε" το ξεφουσκωμα του Γεναρη τον κρατησε σχεδον νε το ζορι, με μια οικ.προσφορα που δεν θα μπορουσε να αρνηθει... ο Μαρτις ηταν φευγατος και ,και για αυτο και τα σκατωσε απο Γεναρη και νετα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.257
Πόντοι
10.656
Περυσι μολις περασε λιγος καιρος και εστρωσε η ομαδα ( απο τον 2ο γύρο και μετα ) παιζαμε καλυτερα μπαλα απο ολους.
ποτε λες τυπε; τοτε που δεν πηρατε πανω απο 2 κολλητες νικες; :think:
ή οταν παιξατε με ολους τους κουτσους στα πλευοφ και καταφερατε να πατε ευρωπη για να μεινετε εκτος μετα απο ενα ημιχρονο; :think:

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
ποτε λες τυπε; τοτε που δεν πηρατε πανω απο 2 κολλητες νικες; :think:
ή οταν παιξατε με ολους τους κουτσους στα πλευοφ και καταφερατε να πατε ευρωπη για να μεινετε εκτος μετα απο ενα ημιχρονο; :think:
Οποτε παίζουμε καλα οι αλλοι ειναι κούτσοι , κοιτα να δεις συμπτωσεις ρε παιδι μου :confused:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Καλο βραδυ εχει και μεροκαματο αυριο ....LOL

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.646
Πόντοι
28.246
Μην παιζουμε με τις λεξεις... ο Μαρτινς εκμεταλλευτηκε την καλη του διετια για κατι καλυτερο απο την Ελλαδα , για αυτο και ο μανατζερ του πιεζε τα κονε του για Αγγλια δηλαδη την Γουλβς που σχεδον του ανηκει... ομως ο Μαρινακης που " παραβλεψε" το ξεφουσκωμα του Γεναρη τον κρατησε σχεδον νε το ζορι, με μια οικ.προσφορα που δεν θα μπορουσε να αρνηθει... ο Μαρτις ηταν φευγατος και ,και για αυτο και τα σκατωσε απο Γεναρη και νετα...
Τελος παντων, αδερφε. Το λαθος, για την ακριβεια εγκλημα, εγινε και καποια στιγμη θα διορθωθει. Το εχουμε παρει ηδη αποφαση, ας το χωμεψουμε κιολας πλεον, φετος θα ζησουμε με αυτο.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Πειραιώτης και βαζελος;

Σε βαράγανε πολύ η λίγο στο σχολείο ;
Όχι τους γαμουσα τους απογόνους του στόλου σε συνεννόηση με τους αιώνιους πουσταραδες και τα χανουμακια.....

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.646
Πόντοι
28.246
Δεν πας να τα πεις στο βαζελονημα σας. Η δεν τα λετε εκει μεταξυ σας; Τοσο ακομα και στα μαυρα χαλια του πουλαει πια ο Ολυμπιακος; Δεν θα σας λυσουμε εμεις τα προβληματα ουτε θα ψαξουμε να δουμε τι θα παει καλυτερα για εσας. Αντε στο καλο, μας ζαλισες αρκετα τα αρχιδια.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Τελος παντων, αδερφε. Το λαθος, για την ακριβεια εγγλημα, εγινε και καποια στιγμη θα διορθωθει. Το εχουμε παρει ηδη αποφαση, ας το χωμεψουμε κιολας πλεον, φετος θα ζησουμε με αυτο.
Ναι θα διορθωθει οταν παψει να του φταιει ο χατζηπετρης και οχι ο ιδιος, που μεταξυ μας το ξερει, αλλα ως εγωιστης δεν το παραδεχεται στο φανερο... ναι θα διορθωθει και θα παρει χρονο... το γκρεμισμα παιρνει λιγο , το χτισιμο πολυ...το ξερουν και τα χανουμια που γκρεμισαν την παραγκα γηπεδο και εκαναν 18 χρονια να βρουν καινουργιο γηπεδο...τεσπα και ο Μιτσελ θα φυγει καποια στιγμη φετος , ειναι διαχειριστης δεν ειναι προπονητης που θα χτισει... θα δειξει λοιπον....καλο βραδυ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.134
Πόντοι
3.556
Όχι τους γαμουσα τους απογόνους του στόλου σε συνεννόηση με τους αιώνιους πουσταραδες και τα χανουμακια.....
Κατάλαβα. Μας γαμουσες τόσο δυνατά με τον κωλο σου που η τρύπα σου γινόταν σαν το τούνελ στο Πέραμα

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Δεν πας να τα πεις στο βαζελονημα σας. Η δεν τα λετε εκει μεταξυ σας; Τοσο ακομα και στα μαυρα χαλια του πουλαει πια ο Ολυμπιακος; Δεν θα σας λυσουμε εμεις τα προβληματα ουτε θα ψαξουμε να δουμε τι θα παει καλυτερα για εσας. Αντε στο καλο, μας ζαλισες αρκετα τα αρχιδια.
Εχεις δικιο τυπε συγνωμη , ας μιλησουμε για τους παιχταραδες του θρυλου λοιπον

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Κατάλαβα. Μας γαμουσες τόσο δυνατά με τον κωλο σου που η τρύπα σου γινόταν σαν το τούνελ στο Πέραμα
Πονάς????????.....τριάρα θα φας ξανά......ετοιμάσου πουτανα της Ευρώπης

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Αυτο που λες δεν παιζει ουτε στα τρελλα σου ονειρα ειδικα δεκαετιες 80 90 ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.646
Πόντοι
28.246
Εχεις δικιο τυπε συγνωμη , ας μιλησουμε για τους παιχταραδες του θρυλου λοιπον
Δεν σου κανω την τιμη να μιλησω μαζι σου γι αυτα τα θεματα.
Εχω τους δικους μου συγαυρους να τα πω. Αντε στο καλο, μην σε στειλω πουθενα αλλου.

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
20 χρόνια πρωταθληματα πηρατε , μπαλα δεν μαθατε.
Θα το δουμε στο μεταξυ μας αν παιζουν μπαλα τα ονοματα.
Άκου να σου πω για να το κλείσουμε. Εγώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τους έμαθα με κάτι Μίχους, Αναστόπουλος και Μητρόπουλους και κάτι Ζάετς, Ρότσα και Σαραβάκους. Μ' αυτούς μάθαινες μπάλα, οκ. Και με κάτι σαπάκια Ριβάλντους και Ζιοβάνιδες και κάτι Γκαλέτιδες και Μέλμπεργκ, πάλι κάτι μάθαινες από μπάλα.
Αυτά που έχω μάθει από την μπάλα τόσα χρόνια λένε ότι μια ομάδα με μέτριους παίκτες και καλό προπονητή, μπορεί να πάει καλά αλλά έχει ταβάνι και απόδοσης και χρόνου. Μια ομάδα με καλούς παίκτες και μέτριο προπονητή, μπορεί να μην τραβάει αλλά το ταβάνι της είναι πολύ ψηλότερα.
Μου λες για το μεταξύ μας παιχνίδι. Το ξέρουμε, για αυτό ζείτε. Έτσι πανηγυρίζατε και πέρυσι και μείνατε κάτι χιλιόμετρα πίσω. Έχετε εκμεταλλευτεί την συγκυρία τώρα με τις δικές μας μαλακίες και την αναπόφευκτη πτώση του ΠΑΟΚ (που πίστεψαν ότι θα χτίσουν αυτοκρατορία με τον κλαψομούνη προπονητή) και είσαστε μπροστά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προλάβουμε να συνέλθουμε και δεν σκάω να χάσουμε και κάνα πρωτάθλημα. Εσείς όμως που πιστεύετε ότι θα βγάζει ο Γιοβάνοβιτς πάντα λαγούς απ' το καπέλο για να δείχνουν καλοί οι μέτριοί του αργά ή γρήγορα θα προσγειωθείτε απότομα. Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι εμείς έχουμε έναν βλαμμένο να ρίχνει χρήμα (για οποιονδήποτε λόγο, προφανώς και δεν το κάνει για χατήρι μου) και κάποια στιγμή θα του κάτσει. Εσείς δεν έχετε τέτοιον και μόλις τελειώσει η ρέντα σας θα ξαναγυρίσετε στην κλάψα.
Αυτά και βαρέθηκα. Θα ξαναμιλήσω όταν αρχίσει να παίζει σοβαρή μπάλα η ομάδα.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
913
Πόντοι
96
Άκου να σου πω για να το κλείσουμε. Εγώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τους έμαθα με κάτι Μίχους, Αναστόπουλος και Μητρόπουλους και κάτι Ζάετς, Ρότσα και Σαραβάκους. Μ' αυτούς μάθαινες μπάλα, οκ. Και με κάτι σαπάκια Ριβάλντους και Ζιοβάνιδες και κάτι Γκαλέτιδες και Μέλμπεργκ, πάλι κάτι μάθαινες από μπάλα.
Αυτά που έχω μάθει από την μπάλα τόσα χρόνια λένε ότι μια ομάδα με μέτριους παίκτες και καλό προπονητή, μπορεί να πάει καλά αλλά έχει ταβάνι και απόδοσης και χρόνου. Μια ομάδα με καλούς παίκτες και μέτριο προπονητή, μπορεί να μην τραβάει αλλά το ταβάνι της είναι πολύ ψηλότερα.
Μου λες για το μεταξύ μας παιχνίδι. Το ξέρουμε, για αυτό ζείτε. Έτσι πανηγυρίζατε και πέρυσι και μείνατε κάτι χιλιόμετρα πίσω. Έχετε εκμεταλλευτεί την συγκυρία τώρα με τις δικές μας μαλακίες και την αναπόφευκτη πτώση του ΠΑΟΚ (που πίστεψαν ότι θα χτίσουν αυτοκρατορία με τον κλαψομούνη προπονητή) και είσαστε μπροστά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προλάβουμε να συνέλθουμε και δεν σκάω να χάσουμε και κάνα πρωτάθλημα. Εσείς όμως που πιστεύετε ότι θα βγάζει ο Γιοβάνοβιτς πάντα λαγούς απ' το καπέλο για να δείχνουν καλοί οι μέτριοί του αργά ή γρήγορα θα προσγειωθείτε απότομα. Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι εμείς έχουμε έναν βλαμμένο να ρίχνει χρήμα (για οποιονδήποτε λόγο, προφανώς και δεν το κάνει για χατήρι μου) και κάποια στιγμή θα του κάτσει. Εσείς δεν έχετε τέτοιον και μόλις τελειώσει η ρέντα σας θα ξαναγυρίσετε στην κλάψα.
Αυτά και βαρέθηκα. Θα ξαναμιλήσω όταν αρχίσει να παίζει σοβαρή μπάλα η ομάδα.
ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Αυτο που λες δεν παιζει ουτε στα τρελλα σου ονειρα ειδικα δεκαετιες 80 90 ...
Ρε σεις τρωγατε πολύ φάπα από χανουμια και ιστορικούς....στις βόρειες γειτονιές του Πειραιά σύνορα με Νίκαια .....για πολύ φάπα στα δημοτικά και γυμνάσια......ούτε οι μισοί πιτσιρικαδες δεν ήταν απόγονοι τότε....δεκαετία 80

• Like

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.134
Πόντοι
3.556
Πονάς????????.....τριάρα θα φας ξανά......ετοιμάσου πουτανα της Ευρώπης
Ρε μαν σορρυ κιόλας

Που έπαιζε η ομάδα σου σήμερα; Τόσα ψυχολογικά σου έχουμε κάνει που κανεις κηδεία με ξένα κόλλυβα πάλι;

Μου θυμίζεις κάτι χαφιέδες, κάτι κρυφό πουστρακια που όταν την πέφταμε σε γκόμενες και τρώγαμε χυλόπιτες μας τη λέγανε ενώ οι ίδιοι κάθονταν και τον παίζανε σαν κότες χωρίς να χωθούν ποτέ.

Αιώνιες σκιές δευτερατζας και θλίψης, ζωντανοί νεκροί, περιπλανόμενοι σαν κοράκια μπας και βρουν χαρά στην αποτυχία άλλων γτ οι ίδιοι δεν έχουν κάτι να δείξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom