Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.788
- Πόντοι
- 28.246
Πάει αυτός. Σιγουράκι πάντως ότι παρεξηγήθηκε κιόλας. Δεν πειράζει, θα του περάσει...Εχεις χαιρετισματα απο Τσικεν Ναγκετ....![]()
Πάει αυτός. Σιγουράκι πάντως ότι παρεξηγήθηκε κιόλας. Δεν πειράζει, θα του περάσει...Εχεις χαιρετισματα απο Τσικεν Ναγκετ....![]()
Πάει αυτός. Σιγουράκι πάντως ότι παρεξηγήθηκε κιόλας. Δεν πειράζει, θα του περάσει...
Βάλε το "Ε" δίπλα στο "Z"
αταφερες να τον παιξεις γιατι δεν σου σηκωνεται καταθλιπτικη κουραδα....
ποια ειναι το πρωτο;Ποιος ξεχνάει την Ρομπέρταινα,το 2ο καλ΄΄υτερο μουνί που πάτησε στην Ελλάδα
![]()
H Adrianaποια ειναι το πρωτο;

Ρε συ αναβληθηκε η αγωνιστικη λογω του θανατου της Βασιλισας..Αναλυτικά, η 11άδα με την οποία ξεκινάει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Ρέτσος, Μανωλάς, Σισέ, Αβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπιελ, Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έξω ο κιτρινιαρης ο γνησιος![]()
Ρε συ αναβληθηκε η αγωνιστικη λογω του θανατου της Βασιλισας..
εχε πιστη αδερφε....μην μου γινεις χελ και εσυΤρία στόπερ με ποιον παίζουμε![]()
Αρχίζω τσίμπημα αδελφέ με μπυρονιαεχε πιστη αδερφε....μην μου γινεις χελ και εσυ![]()
στηριζω.....σιγα σιγα ομως αδερφε γιατι εχουμε μια ωρα και λιγα κοπαδια στην ελλαδαΑρχίζω τσίμπημα αδελφέ με μπυρονια
στηριζω.....σιγα σιγα ομως αδερφε γιατι εχουμε μια ωρα και λιγα κοπαδια στην ελλαδα
ναι τσίμπημα σιγά σιγαΑπο οτι εχω καταλαβει με τρεις θα παιζουμε ετσι και αλλιως σε καθε παιχνιδι....3-4-3 παιζει το γκαρσονι.Τρία στόπερ με ποιον παίζουμε![]()
Απο οτι εχω καταλαβει με τρεις θα παιζουμε ετσι και αλλιως σε καθε παιχνιδι....3-4-3 παιζει το γκαρσονι.
11αδα ήττας έβαλε ο χαμενοςε να μην γαμησω που μπλεξαμε.....
ΦΕΥΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....ΠΑΩ ΜΠΑΡΑΚΙΑ11αδα ήττας έβαλε ο χαμενος