Διαρκειας , καρτες και σκατα παλι πληρωσαμε αλλη μια χρονια για να δουμε αυτο το εκτρωμα . 5η χρονια εισαι ρε ξεφτιλα και παρουσιαζεις αυτη την αθλιοτητα και μας λες παιρνεις την ευθυνη , ποια ευθυνη ρε ? τι διασυρμος , τι ταπεινωση , τι ασυλληπτη ξεφτιλα δε περιγραφεται , παρακαλουσα να φαμε οσα γινεται περισσοτερα μπας και φιλοτιμηθει να φυγει μονος του απο ενα σημειο και μετα . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ τσακιδια απο τον Ολυμπιακο, τραβα στη ρεαλ ή οπου στο διαολο θες μακρια απο το Πειραια και τον Ολυμπιακο . Του χαν υπογραψει και μπονους επιτευξης στοχων για το πρωταθλημα λες και με τους ανυπαρκτους και με το μπατζετ που εχουμε δε θα το σηκωναμε και με κανα ξεμπαρκο Ελληνα προπονητη ( σε αυτο ειχε δικιο ο Κοκκαλης οταν το χε πει με αφορμη το Βαλβερδε ) . Εχω διαρκειας στη 12 κ εσκασα πανω απο 400 φετος για να το ανανεωσω ( μονο μπαλα βλεπω , ουτε μπασκετ ουτε κανενα αλλο αθλημα ) , αν μου λεγανε να δωσω αλλα τοσα για να τσακιστει να φυγει θα τα δινα
Η προπερσινη χρονια που πηραμε με μεγαλη διαφορα απο το 2ο το πρωταθλημα και αποκλειστηκαμε απο την αρσεναλ στους 16 του ουεφα ( ειχαμε βγει 3οι στον ομιλο τσ.λιγκ πανω απο μαρσειγ ) ηταν η μονη χρονια που ειδαμε μπαλα στρωτη επι μαρτινς , να παρει τα παλτα που μας φορτωσε και τσακιδια , καμια δικαιολογια πια μετα απο τοσα χρονια .
Ρε μαγκες κατι ασχετο ειδα κανα δυο στο γηπεδο με φανελα Νοτινγχαμ , τι μαλακιες ειναι αυτες ρε , τι δουλεια εχουμε εμεις με τους αγγλους , ενταξει ομαδα του προεδρου ειναι αλλα δικο του καναλι ειναι αυτο , στα παπαρια μας εμεις Ολυμπιακος ειμαστε απο το Πειραια ελεος πια , μεχρι και συζητησεις ακουω ποιους πηρε η νοτινγχαμ .
Σημερα δικαιωνονται οσοι ηθελαν να φυγει ο μαρτινς , εγω δε του δινω κανενα συγχωροχαρτι πλεον παροτι μεχρι χθες δεν ημουν υπερ της φυγης του
Δεν ειναι απλα ηττα ντροπη που γραφουν πολλα μεσα , ειναι ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗ στο συνολο για να ακριβολογουμε