athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.694
- Πόντοι
- 16.631
ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑναμενουμεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!![]()
![]()

ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑναμενουμεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!![]()
![]()

θα δω....ρε μαλακα να ξερεις οι μεθαμφετανιμενες σε μεγαλη δοση δεν κανουν καλο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!![]()
![]()
φιλε αθηναιο ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....θα κανουμε ριφιφιΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
![]()
Αν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
![]()

θα ερθωΑν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!![]()
![]()
Οι γιατροι στο μαιευτηριο οταν γεννηθηκε η τερατομορφη Πιξουλα....
μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?Ο Τακαρος δεν τελείωσε την ανάγκη του(), που κάνει κάθε πρωί στον Γρηγόρη μικρογευματα??....Ανησυχώ για τον μλκ μου!
![]()
![]()
Αρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?

ενταξει....ξηγηθηκες ωραιαΑρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!![]()
Πιο αήττητο ρε σούρα σε γαμανε όλοι βιασμενος παλέτας Καμαρά εμείς παγουραδες η χαρά της πουτανας εισαστεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!![]()
![]()

ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
![]()

Γαμιολες ολεςστηριζω αδερφο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερεΓαμιολες ολες
Αδελφέ την άλλη Τετάρτη έχω πρόγραμμα Σόλων και μετά αγώνα όλα από πάρτυ μου εισιτήρια κτλ,γαμιολα χελαδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε
Σαν γεροντοκόρες κάνετε...αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε

αντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπΣαν γεροντοκόρες κάνετε...
Θα περάσετε σβηστά...
Ανέβασα πρωτοσελιδο Ελεύθερης Ώρας σε νήμα πολιτική.
Περιμένουμε καίρια παρέμβαση-σχολιασμό σου...
![]()

Σας γαμαει ο Χελ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε
Θα παρεις τα αρχιδια μου ρε Λαγοκοτα....αντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπ![]()